• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaak winkel

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Ook voor de schoonmaak van winkels staan we graag voor u klaar!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Schoonmaken in winkelcentra

Schoonmaak van winkels

Balans neemt graag uw schoonmaakwerk uit handen, ook in de retail sector. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een schone winkelomgeving is. Het uiterlijk van winkels is immers van grote invloed op uw klanten. Het is dé eerste indruk die de consument van uw winkel krijgt. Een frisse en opgeruimde winkel nodigt uit én daarnaast levert dit een positieve bijdrage aan de verdere winkelbeleving van de consument. Wij helpen u graag bij de schoonmaak van uw winkel. Sterker nog, de professionele schoonmakers van Balans zullen u geheel van uw winkel schoonmaak ontzorgen. Zo kunt u zich volledig focussen op de klant.

Schoonmaken van winkels: een plan op maat

Met onze flexibele werktijden spelen wij in op de behoeftes van retail winkels. Wij verzorgen vaak vroeg in de ochtend of na sluitingstijd de schoonmaak van winkels. Natuurlijk zijn onze professionele schoonmakers ook tijdens winkeltijden beschikbaar voor u. Het is net wat u het beste uitkomt. Wij passen onze facilitaire dienstverlening geheel naar uw wensen aan, van tijdstip tot het aantal uur per dag. Wij bieden onze schoonmaakdiensten o.a. in de volgende steden aan: Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.

Specialisten voor iedere branche

Uw winkel schoonmaak wordt bij ons altijd tot in de puntjes verzorgd, of het nu gaat om dagelijks schoonmaakonderhoud of specialistische reiniging. Al onze medewerkers zijn RAS-gecertificeerde specialisten met een passie voor het schoonmaakvak en met ervaring in het schoonmaken van winkels. Inmiddels maken meer dan 600 organisaties in diverse branches gebruik van onze schoonmaakdiensten. Hier blinken wij niet alleen uit in de schoonmaak van winkels, maar ook in o.a. kantoor schoonmaakindustriële reiniging en schoonmaak van openbare ruimtes. Wilt u gebruik maken van onze schoonmaak winkel dienst of van een van onze andere schoonmaakdiensten? Dan kunt u eenvoudig hieronder een offerte aanvragen. Deze offerte voor “schoonmaken winkel” is op maat en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Klik hier voor ons aanbod van schoonmaakdiensten

Geïnteresseerd in schoonmaakonderhoud voor uw winkel?

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw winkel? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een winkelcentra? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud graag voor u uit handen.

Schoonmaakbedrijf Balans

Schoonmaak winkel met Balans Schoonmaak

Bij veel retail winkels komen wij op gezette tijden langs voor periodieke schoonmaak en onderhoud. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld na een renovatie van de winkel of een event, dan kunt u ook bij Balans Schoonmaak terecht. Wij zijn beschikbaar voor incidentele schoonmaakklussen én periodieke reiniging. Wilt u weten wat onze schoonmaak winkel dienst voor u kan betekenen? Schroom niet om het ons te vragen. U kunt eenvoudig en vrijblijvend contact met ons opnemen via info@balansschoonmaak.nl of 072 – 303 02 10. Wij stellen samen met u een schoonmaakplan op maat op. Zo passen wij onze schoonmaak winkel dienst geheel naar uw wensen aan. U kunt natuurlijk ook direct een “schoonmaken winkel” offerte aanvragen. Zo kan onze schoonmaak winkel dienst snel aan uw schoonmaakklus beginnen.

Recensie Dura Vermeer - Balans Schoonmaak

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Huismeesterdiensten
 • Cleanroomreiniging
 • Schoonmaken sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Dieptereiniging
 • Wat kost winkel schoonmaak?

  Wat de schoonmaak van uw winkel precies kost, is niet eenduidig te zeggen. Bij Balans Schoonmaak werken we niet met een vaste prijs, omdat wij vanuit onze expertise en jarenlange ervaring weten we dat iedere schoonmaakklus anders is. Daarom bepalen we ook de kosten per type schoonmaakklus die we voor uw winkel gaan uitvoeren. Wij houden rekening met uw wensen en eisen en maken vervolgens een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet u precies wat de schoonmaak van uw winkel zal kosten.

  Wilt u weten wat de kosten zijn voor schoonmaak van uw winkel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

   

  Waar is Balans Schoonmaak actief voor de schoonmaak van winkels?

  Balans Schoonmaak is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. In deze provincies kunt u dan op ons rekenen voor de schoonmaak van uw winkel. Zo maken wij onder andere winkels schoon in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Almere en Haarlem.