Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaak van winkels

Balans neemt graag jouw schoonmaakwerk uit handen, ook in de retail sector. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een schone winkelomgeving is. Het uiterlijk van winkels is immers van grote invloed op jouw klanten. Het is dé eerste indruk die de consument van jouw winkel krijgt. Een frisse en opgeruimde winkel nodigt uit én daarnaast levert dit een positieve bijdrage aan de verdere winkelbeleving van de consument. Wij helpen je graag bij de schoonmaak van jouw winkel. Sterker nog, de professionele schoonmakers van Balans zullen je geheel van jouw schoonmaak ontzorgen. Zo kan je je volledig focussen op de klant.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaken van winkels: een plan op maat

Met onze flexibele werktijden spelen wij in op de behoeftes van retail winkels. Wij verzorgen vaak vroeg in de ochtend of na sluitingstijd de schoonmaak van winkels. Natuurlijk zijn onze professionele schoonmakers ook tijdens winkeltijden beschikbaar voor jou. Het is net wat het beste uitkomt. Wij passen onze facilitaire dienstverlening geheel naar jouw wensen aan, van tijdstip tot het aantal uur per dag. Wij bieden onze schoonmaakdiensten o.a. in de volgende steden aan: Haarlem, Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.

Specialisten voor iedere branche

Jouw winkel schoonmaak wordt bij ons altijd tot in de puntjes verzorgd, of het nu gaat om dagelijks schoonmaakonderhoud of specialistische reiniging. Al onze medewerkers zijn RAS-gecertificeerde specialisten met een passie voor het schoonmaakvak en met ervaring in het schoonmaken van winkels. Inmiddels maken meer dan 600 organisaties in diverse branches gebruik van onze schoonmaakdiensten.  Wil je gebruik maken van onze schoonmaak winkel dienst of van een van onze andere schoonmaakdiensten? Dan kan je eenvoudig hieronder een offerte aanvragen. Deze offerte voor “schoonmaken winkel” is op maat en geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Klik hier voor ons aanbod van schoonmaakdiensten

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Schoonmaak winkel met Balans Schoonmaak

Bij veel retail winkels komen wij op gezette tijden langs voor periodieke schoonmaak en onderhoud. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor een eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld na een renovatie van de winkel of een event, dan kan je ook bij Balans Schoonmaak terecht. Wij zijn beschikbaar voor incidentele schoonmaakklussen én periodieke reiniging. Wil je weten wat onze schoonmaakdienst voor jou kan betekenen? Schroom niet om het ons te vragen. Je kunt eenvoudig en vrijblijvend contact met ons opnemen via info@balansschoonmaak.nl of 072 – 303 02 10. Wij stellen samen met jou een schoonmaakplan op maat op. Zo passen wij onze schoonmaakdienst geheel naar jouw wensen aan. Je kunt natuurlijk ook direct een “schoonmaken winkel” offerte aanvragen. Zo kan onze schoonmaak winkel dienst snel aan jouw schoonmaakklus beginnen.

Duravermeer x Balans

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Huismeesterdiensten
 • Cleanroomreiniging
 • Schoonmaken sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Dieptereiniging

Wat kost winkel schoonmaak?

Wat de schoonmaak precies kost, is niet eenduidig te zeggen. Bij Balans Schoonmaak werken we niet met een vaste prijs, omdat wij vanuit onze expertise en jarenlange ervaring weten we dat iedere schoonmaakklus anders is. Daarom bepalen we ook de kosten per type schoonmaakklus die we voor jouw winkel gaan uitvoeren. Wij houden rekening met jouw wensen en eisen, en maken vervolgens een vrijblijvende offerte op maat. Zo weet je precies wat de schoonmaak zal kosten.

Wil je weten wat de kosten zijn voor schoonmaak van jouw winkel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Waar is Balans Schoonmaak actief voor de schoonmaak?

Balans Schoonmaak is actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. In deze provincies kan je dan op ons rekenen voor de schoonmaak van jouw winkel. Zo maken wij onder andere winkels schoon in de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Almere en Haarlem.

Andere schoonmaak branches:

Veel gestelde vragen over de schoonmaak in een winkel:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Facilitaire dienstverlening is het zorg dragen voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van een organisatie. Balans Schoonmaak richt zich specifiek op schoonmaken als facilitaire dienst.

 • Wat de schoonmaak van jouw winkel precies kost, is niet eenduidig te zeggen. Bij Balans Schoonmaak werken we niet met een vaste prijs, omdat wij vanuit onze expertise en jarenlange ervaring weten we dat iedere schoonmaakklus anders is. Daarom bepalen we ook de kosten per type schoonmaakklus die we voor jouw winkel gaan uitvoeren.

 • Wij zijn beschikbaar voor incidentele schoonmaakklussen én periodieke reiniging. Jij bepaalt wat en wanneer er schoongemaakt wordt. Denk bij de schoonmaak in een winkel aan taken zoals stofzuigen, dweilen, afstoffen en glasbewassing.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.