Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf
Almere

Iedere werk- en woonomgeving dient de juiste aandacht te krijgen als het gaat om hygiëne. Balans Schoonmaak is landelijk actief en dus ook inzetbaar als schoonmaakbedrijf in Almere (en omgeving). Kies voor het uitbesteden van schoonmaakdiensten. De schoonmakers zijn in iedere branche actief. Vraag een vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze ervaring sinds 1980.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom schoonmaak uitbesteden aan een schoonmaakbedrijf in Almere?

Door werknemers te ontlasten van schoonmaakwerkzaamheden, wordt de productiviteit verhoogd. Balans Schoonmaak werkt alleen met maatwerk. De wensen van de klanten staan centraal. Tevens wordt er volgens protocol gewerkt.

Een bedrijf professioneel laten schoonmaken door een schoonmaakbedrijf in Almere gaat gepaard met een aantal waardevolle voordelen. Hieronder zie je de belangrijkste pluspunten op een rijtje van een schoonmaakbedrijf in Almere:

 • Tijdsbesparing: waardevolle tijd van de werknemers wordt niet gestoken in het organiseren en uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden.
 • Flexibiliteit: de wensen van de klant staan voorop. Het schoonmaakschema wordt aangepast op de behoeftes. Denk hierbij aan de werkzaamheden, maar ook de frequentie van de schoonmaak. Schoonmaken buiten kantoortijd is tevens geen probleem. Onze medewerkers kunnen ingepland worden wanneer gewenst. Kies voor een snelle mogelijkheid tot schakelen, voor een schoonmaakbedrijf in Almere bij jou in de buurt.
 • Kwaliteit: onze specialisten van ons schoonmaakbedrijf in Almere, maken tot in de kleinste details schoon. De juiste en professionele schoonmaakmaterialen worden hierbij ingezet. Zet ons in voor de dagelijkste schoonmaak, maar ook voor specifiekere klussen zoals vloeronderhoud of cleanroom reiniging.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten

Met ruim 400 medewerkers in dienst, zijn wij als schoonmaakbedrijf ook in Almere actief. Voor iedere specifieke taak hebben we geprofessionaliseerde werknemers. De schoonmaak van een bedrijf kan immers uiteenlopen van groot onderhoud tot de dagelijkse schoonmaak.

Onze gekwalificeerde medewerkers (RAS-gecertificeerd) zorgen altijd voor een duurzame schoonmaak van hoge kwaliteit. Dit doen we voor verschillende branches, zoals kantoren, publieke ruimtes, winkels, horeca, sportcentra, scholen, kinderdagverblijven, medische instellingen, appartementencomplexen en flats gevestigd in Almere.

Onder andere verzorgen we de volgende werkzaamheden:

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Almere 

Samen streven we ernaar om zo’n optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze kennis en expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. 

Balans (schoonmaakbedrijf) Partner van AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen aan schoonmaakbedrijf Almere:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht in Almere en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

vloeronderhoud

Diverse branches

Onze facilitaire experts zijn al jaren actief in allerlei verschillende sectoren. Denk aan kinderdagverblijven, kantoren, hotels, scholen, sportcentra, winkels en medische praktijken. Ook verschillende vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars schakelen ons in. Elk denkbaar kantoorpand in Almere en omgeving nemen wij, als schoonmaakbedrijf in Almere, onder onze hoede.

Schoonmaakbedrijf Almere: neem contact met ons op

Overal in Almere zijn we actief. Van Almere Buiten, Almere Oostvaarders, tot Almere Poort en Almere Stad. Ook buiten Almere zijn wij inzetbaar. Sterker nog: wij zijn niet alleen als schoonmaakbedrijf in Almere actief, maar ook landelijk.

Plan een kennismakingsgesprek in of vraag een vrijblijvende offerte aan. We maken een op maat gemaakte offerte.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane