Schoonmaakbedrijf Almere

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Almere? Dan zit u goed bij Balans Schoonmaak. Wij helpen u graag met al uw schoonmaakdiensten!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Almere
 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Almere en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf in Almere

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Almere dat uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Dan zit u goed bij Balans! Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Er staan ruim 400 enthousiaste en gecertificeerde medewerkers voor u klaar. Zij nemen de schoonmaak van kantoren, bedrijfs- of winkelpanden, scholen, cleanrooms, zorginstellingen of appartementencomplexen in Almere graag uit handen. Zij zorgen er met een resultaatgerichte schoonmaak voor dat uw pand in no time weer spik en span is.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Almere dat de reguliere schoonmaak uitvoert of bent u juist op zoek naar specialistische reiniging? Wij ontzorgen u graag. Schoonmaken is een vak apart. En dat vak is onze passie.

Als u een allround schoonmaakbedrijf Almere zoekt, is er dus maar één juist adres: Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten!

Onze schoonmaakdiensten

Indien u op zoek bent naar professioneel schoonmaakbedrijf Almere, gaan wij graag met u in gesprek. Onze gekwalificeerde medewerkers (RAS-gecertificeerd) zorgen altijd voor een duurzame schoonmaak van hoge kwaliteit. Dit doen we voor verschillende branches, zoals kantoren, publieke ruimtes, winkels, horeca, sportcentra, scholen, kinderdagverblijven, medische instellingen, appartementencomplexen en flats gevestigd in Almere.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Wij zien de organisaties voor wie wij schoonmaken niet enkel als klant. Samen met onze opdrachtgevers streven wij namelijk altijd naar een optimale samenwerking. Dit betekent onder andere dat wij graag meedenken en het schoonmaakproces optimaliseren waar nodig. We praten daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier samenwerkingspartners van ons.

Partner van AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Waarom een schoonmaakbedrijf in Almere?

Het schoonmaken van een bedrijf, gemeenschappelijke ruimte of pand kost vaak veel tijd. Deze tijd stopt u natuurlijk liever ergens anders in. Toch is het belangrijk dat de schoonmaak van de ruimte goed gebeurd. Een schone omgeving zorgt namelijk voor veel voordelen. Balans Schoonmaak zorgt er, als professioneel schoonmaakbedrijf in Almere, voor dat u uw tijd in uw eigen werkzaamheden kunt stoppen. Wij werken bij Balans met de beste werknemers, die goed zijn opgeleid. Onze jarenlange ervaring zorgt er vervolgens voor dat we uw pand in Almere perfect schoonmaken en onderhouden.

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw ruimte weer net en schoon is, maar dragen ook bij aan een gezondere omgeving. Zo laat u een goed visitekaartje achter bij de bezoekers van uw pand in Almere en zorgt u ervoor dat uw werknemers op een gezonde manier te werk kunnen gaan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor dagelijkse en periodieke schoonmaak.

Waar u zelf waarschijnlijk alleen een oppervlakkige reiniging uitvoert, zorgen wij er als professioneel schoonmaakbedrijf in Almere voor dat uw pand of ruimte tot in de hoekjes en kleinste details wordt schoongemaakt met specialistische reiniging. Vieze bacteriën, ongedierte en insecten krijgen hierdoor geen enkele kans. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, cleanroomreiniging en vloeronderhoud. WIj nemen deze klussen, als professioneel schoonmaakbedrijf in Almere, voor u uit handen. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar vervelende klusjes.

Waar moet een schoonmaakbedrijf in Almere aan voldoen?

Als u een schoonmaakbedrijf in Almere wilt inschakelen, moet deze voldoen aan een aantal normen en keurmerken. Zo voldoet een goed schoonmaakbedrijf aan de NEN 4400-1 norm. Deze norm controleert of bedrijven voldoen aan de verplichtingen die uit bedrijfsactiviteiten voortvloeien. Daarnaast beschikt een schoonmaakbedrijf over een branchekeurmerk en moet het Code Verantwoordelijkheid Marktgedrag ondertekend hebben. Als u Balans Schoonmaak inschakelt voor uw schoonmaakwerkzaamheden, schakelt u een schoonmaakbedrijf in Almere in dat voldoet aan deze normen en keurmerken. Daarnaast zijn wij beloond met verschillende certificaten. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw kantoor, bedrijfspand, kinderdagverblijf of andere ruimte; u bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat streeft naar de hoogste kwaliteit.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane