Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Almere

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Almere? Wij helpen u graag bij de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van uw bedrijf! Een schone en opgeruimde werkplek draagt immers bij aan de productiviteit en werkplezier! Al jarenlang zijn onze facilitaire experts actief in verschillende branches zoals kantoor schoonmaak, kinderdagverblijven, medische praktijken, hotels, onderwijs of vastgoed. Laat ons weten wat uw uitdaging is en neem contact met ons op!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Almere
 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Almere en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Balans is meer dan een schoonmaakbedrijf in Almere alleen

Onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen de rol als schoonmaakbedrijf Almere. Met specialistische diensten en innoverende concepten helpen we u graag in de schoonmaak op allerlei fronten. Zo verzorgt ons schoonmaakbedrijf in Almere zowel de dagelijkse schoonmaakonderhoud als glasbewassing of vloeronderhoud. Voordat we bij u aan de slag gaan komen we langs op locatie en maken we een schoonmaakplan op maat. Graag staan we de hele samenwerking met u nauw in contact. Uw ervaringen zijn namelijk waardevol en laten onze mensen uitblinken in hun vak.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten

Indien u op zoek bent naar professioneel schoonmaakbedrijf Almere, gaan wij graag met u in gesprek. Onze gekwalificeerde medewerkers (RAS-gecertificeerd) zorgen altijd voor een duurzame schoonmaak van hoge kwaliteit. Dit doen we voor verschillende branches, zoals kantoren, publieke ruimtes, winkels, horeca, sportcentra, scholen, kinderdagverblijven, medische instellingen, appartementencomplexen en flats gevestigd in Almere.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Almere 

Samen streven we ernaar om zo’n optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze kennis en expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. 

Partner van AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen aan schoonmaakbedrijf Almere:

We snappen best als u nog vragen heeft …

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van uw opdracht in Almere en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met u af.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal beIasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

Waarom een schoonmaakbedrijf in Almere?

Het schoonmaken van een bedrijf, gemeenschappelijke ruimte of pand kost vaak veel tijd. Deze tijd stopt u natuurlijk liever ergens anders in. Toch is het belangrijk dat de schoonmaak van de ruimte goed gebeurd. Een schone omgeving zorgt namelijk voor veel voordelen. Balans Schoonmaak zorgt er, als professioneel schoonmaakbedrijf in Almere, voor dat u uw tijd in uw eigen werkzaamheden kunt stoppen. Wij werken bij Balans met de beste werknemers, die goed zijn opgeleid. Onze jarenlange ervaring zorgt er vervolgens voor dat we uw pand in Almere perfect schoonmaken en onderhouden.

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw ruimte weer net en schoon is, maar dragen ook bij aan een gezondere omgeving. Zo laat u een goed visitekaartje achter bij de bezoekers van uw pand in Almere en zorgt u ervoor dat uw werknemers op een gezonde manier te werk kunnen gaan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor dagelijkse en periodieke schoonmaak.

Waar u zelf waarschijnlijk alleen een oppervlakkige reiniging uitvoert, zorgen wij er als professioneel schoonmaakbedrijf in Almere voor dat uw pand of ruimte tot in de hoekjes en kleinste details wordt schoongemaakt met specialistische reiniging. Vieze bacteriën, ongedierte en insecten krijgen hierdoor geen enkele kans. Denk bijvoorbeeld aan dieptereiniging, cleanroomreiniging en vloeronderhoud. WIj nemen deze klussen, als professioneel schoonmaakbedrijf in Almere, voor u uit handen. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar vervelende klusjes.

Waar moet een schoonmaakbedrijf in Almere aan voldoen?

Als u een schoonmaakbedrijf in Almere wilt inschakelen, moet deze voldoen aan een aantal normen en keurmerken. Zo voldoet een goed schoonmaakbedrijf aan de NEN 4400-1 norm. Deze norm controleert of bedrijven voldoen aan de verplichtingen die uit bedrijfsactiviteiten voortvloeien. Daarnaast beschikt een schoonmaakbedrijf over een branchekeurmerk en moet het Code Verantwoordelijkheid Marktgedrag ondertekend hebben. Als u Balans Schoonmaak inschakelt voor uw schoonmaakwerkzaamheden, schakelt u een schoonmaakbedrijf in Almere in dat voldoet aan deze normen en keurmerken. Daarnaast zijn wij beloond met verschillende certificaten. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw kantoor, bedrijfspand, kinderdagverblijf of andere ruimte; u bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat streeft naar de hoogste kwaliteit.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane