Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!

Duurzaam schoonmaakbedrijf

Duurzaam en maatschappelijk-verantwoord ondernemen staat bij schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak hoog in het vaandel. Wij opereren als duurzaam schoonmaakbedrijf in verschillende branches en zorgen bij veel verschillende bedrijven voor een schone en gezondere werkomgeving.

Een visie op duurzaamheid

Wij zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom gebruiken wij duurzame producten en materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Echt duurzaam schoonmaken is niet alleen de aanschaf van groene middelen en materialen, maar ook de kennis over het gebruik daarvan. Onze medewerkers worden opgeleid om zo duurzaam mogelijk schoon te maken, bijvoorbeeld in spaarzaam watergebruik. Daarnaast dragen onze medewerkers 100% verantwoord geproduceerde bedrijfskleding.

Duurzaam schoonmaken

Als duurzaam schoonmaakbedrijf zijn wij te herkennen aan verschillende aspecten. Zo maken wij zoveel mogelijk milieubewuste keuzes, maar wordt er nooit ingeleverd op de kwaliteit. Wij geloven erin dat duurzaam schoonmaken bestaat uit het gebruikmaken van geschikte doserings methodes en vermijden daarnaast agressieve schoonmaakmiddelen.

Maar naast natuurvriendelijk schoonmaakmiddelen denken wij bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan vele andere aspecten. Zo dragen onze werknemers duurzame kleding en worden zij opgeleid om duurzaam schoon te maken. Zo besparen zij tijdens het schoonmaken zoveel mogelijk water en reduceren ze het gebruik van schoonmaakmiddelen, zonder hiermee in te leveren op de kwaliteit. Wij doen er alles aan om zo duurzaam mogelijk schoon te maken.

Een duurzaam schoonmaakbedrijf voor alle branches

Balans Schoonmaak is een duurzaam schoonmaakbedrijf voor ieder soort branch. Of je nu op zoek bent naar een duurzaam schoonmaakbedrijf voor kantoorschoonmaak, of voor een medische instelling, bij ons ben je aan het juiste adres. Als duurzaam schoonmaakbedrijf zijn wij expert in de reiniging van alle soorten panden en ruimtes. Wij nemen alle soort schoonmaakklussen voor jou uit handen, van dagelijks onderhoud van een appartementencomplex tot specialistische reiniging van een cleanroom.

Onze gecertificeerde schoonmaakspecialisten, hebben allemaal kennis van een bepaald vakgebied. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de laatste, duurzame schoonmaakregels en doen ze er alles aan om zo duurzaam mogelijk schoon te maken. Wanneer je jouw schoonmaakwerkzaamheden uit handen geeft aan onze specialisten, weet je dus zeker dat deze op een professionele en secure, duurzame wijze worden uitgevoerd.