skip to Main Content

Schone publieke ruimtes

Kenmerkend aan openbare gebouwen is dat ze veel gebruikt en bezocht worden én dat niet iedereen even netjes omgaat met de openbare eigendommen. Daarom is een regelmatige en zorgvuldige schoonmaak door een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf groter dan bij andersoortige gebouwen. U wilt toch ook dat de ontvangstruimtes, hallen, trappenhuizen en het sanitair representatief is en blijft?

Maatwerk in schoonmaakdiensten

In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren, hoe vaak en wanneer precies. Het is gebruikelijk om de schoonmaakwerkzaamheden buiten de openingstijden te verrichten. Ook is het mogelijk om onze diensten in te zetten in de rustige uren als het gebouw wel geopend is.

Schoonmaken van openbare gebouwen

Met de lekkere geur en frisse uitstraling die wij achterlaten drukken wij onze schone stempel op uw openbare gebouw. Door secuur en met regelmaat dit soort ruimtes goed en grondig schoon te maken, bespaart u op achterstallig onderhoud en gaan bezoekers netter en zorgvuldiger om met de eigendommen. Want zou u een papiertje laten liggen in opvallend schone ruimte? Wij in ieder geval niet!

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Uw openbare gebouw ook schoon uit handen? Vraag een offerte aan!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op wanneer u zoekt naar een geschikt schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij beschikken over langdurige ervaring, 300 betrouwbare medewerkers én uitstekende referenties. Voor meer informatie of een afspraak belt u met Fred Hoogendijck op 072- 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Balans is strategische partner van AZ