Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Publieke ruimte

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Beste prijs/kwaliteit garantie
 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Klanttevredenheid van 99,6%
 • Ziekteverzuim lager dan 5%

Schoonmaakbedrijf publieke ruimtes

Met de lekkere geur en frisse uitstraling die wij achterlaten drukken wij onze schone stempel op uw openbare gebouw. Als schoonmaakbedrijf publieke ruimtes weten wij dat door secuur en met regelmaat grondig schoon te maken, u bespaart op achterstallig onderhoud. Na het schoonmaken van de publieke ruimtes (zoals de schoonmaak trappenhuis) gaan bezoekers netter en zorgvuldiger om met de eigendommen. Want zou u een papiertje laten liggen in een opvallend schone ruimte? Wij in ieder geval niet! Schoonmaken publieke ruimtes? Reken maar op Balans Schoonmaak!

Schoonmaken publieke ruimtes

Kenmerkend aan openbare gebouwen is dat ze veel gebruikt en bezocht worden én dat niet iedereen even netjes omgaat met de openbare eigendommen en openbare ruimtes. Daarom is een regelmatige en zorgvuldige schoonmaak door een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf meer nodig dan bij andersoortige gebouwen. U wilt toch ook dat de ontvangstruimtes, hallen, trappenhuizen en het sanitair representatief is en blijft? De schoonmaak van uw publieke ruimtes is ontzettend belangrijk, deze geven immers meteen een beeld over u. Kies voor een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf publieke ruimtes! U wilt uiteraard dat het schoonmaakbedrijf ervaring heeft met schoonmaken publieke ruimtes!

Maatwerk in schoonmaken publieke ruimtes

Als schoonmaakbedrijf publieke ruimtes gaan we in overleg met u bepalen welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren, hoe vaak en wanneer precies en welke openbare ruimten we onder handen gaan nemen. Het is gebruikelijk om de schoonmaakwerkzaamheden buiten de openingstijden te verrichten. Ook is het mogelijk om onze diensten in te zetten in de rustige uren als het gebouw wel geopend is. We denken graag met u mee over het beste tijdstip voor de schoonmaak van openbare ruimtes. Wij bieden onze diensten o.a. in de volgende steden aan: Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht en Haarlem.

Bekijk hier ons aanbod van Schoonmaakdiensten.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden (zoals schoonmaken publieke ruimtes) verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recensie AZ Alkmaar - Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Meer over Balans Schoonmaak

Bent u op zoek naar professionele schoonmaak? Dan zit u goed bij Balans Schoonmaak. Behalve schoonmaak openbare ruimtes, zijn onze gepassioneerde schoonmakers ook inzetbaar voor allerlei andere schoonmaakklussen. We zijn ook inzetbaar voor o.a. de schoonmaak bedrijfspanden en kantoor schoonmaak, voor sanitaire dienstverlening en specialistische reiniging. Zo hebben wij ervaring met gevelreiniging (zoals graffiti verwijderen), dieptereiniging en vloeren reinigen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!