• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Dieptereiniging keuken

Professionele keukens worden onder handen genomen door Balans Schoonmaak

 • Professioneel dieptereiniging keuken
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
auto balans schoonmaak

Specialistische reiniging van keukens

Een optimale hygiëne is ontzettend belangrijk in (groot)keukens. Een dagelijkse schoonmaak is dan ook nodig om aan de eisen en wetgeving te voldoen. Toch is intensieve reiniging niet voldoende; op moeilijk bereikbare plaatsen kan er toch vuil ophopen, waardoor bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen. Daarom is een periodieke dieptereiniging nodig bovenop het dagelijkse onderhoud. Wij zorgen ervoor dat zelfs de moeilijk bereikbare plaatsen helemaal schoon worden.

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. heeft jarenlange ervaring met de dieptereiniging van keukens. Wij werken o.a. in de volgende steden: Rotterdam, Haarlem en Leiden. Heeft de keuken van uw bedrijf een stevige dieptereiniging nodig? Dan helpen we u graag.

Dieptereiniging keukens: schoon tot in de kleinste hoekjes

Heeft uw bedrijf een (groot)keuken met catering of een eigen kookcrew? Dan hecht u vast veel belang aan een goede hygiëne en wilt u vast dat de keuken een hygiënisch schone omgeving is. Maar dat een keuken er fris en schoon uitziet aan het oppervlak, wil dat niet zeggen dat de keuken onder het oppervlak ook hygiënisch is. Hierbij kunnen wij helpen!

Geïnteresseerd in dieptereiniging-keuken?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zorgen voor een 100% hygiënische cleanroom. Vraag een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden te bespreken.

auto balans schoonmaak

Voordelen dieptereiniging keuken

Kiest u voor Balans? Dan bent u meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Onze partners vind je in de volgende steden:

 • Amsterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Rotterdam
 • Alkmaar
 • Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

  Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
  1Bedrijfsgegevens
  2Dienstinformatie
  • Uw naam
  • Bedrijfsnaam
  • Functie
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

  Dieptereiniging keuken versus normaal schoonmaken van de keuken

  Gewone schoonmaak is uiteraard belangrijk. Maar bij de dieptereiniging van grootkeukens gaan we nog een stapje verder. We reinigen en desinfecteren de lastig te bereiken plaatsen die vaak vergeten worden.

  Wist u dat de plaatsen achter apparatuur, in afzuigsystemen en onder randen en richels broeihaarden van bacteriën kunnen zijn? Andere plekken waar dieptereiniging vaak hard nodig is, zijn de deurrubbers en de motors van koel-en vrieskasten

  Dieptereiniging keuken: wat doen we precies?

  Tijdens de dieptereiniging grootkeukens verwijderen we losse onderdelen en halen we apparaten van hun plek. We werken met speciale machines en producten om op deze plaatsen alle residuen van vuil en vet te verwijderen. Dit stopt niet alleen de groei van bacteriën, maar heeft ook een positieve invloed op de levensduur van uw apparatuur. De medewerkers van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. zijn hiervoor opgeleid; de dieptereiniging keuken is uiteraard volgens de HACCP normen en procedures. Bent u geïnteresseerd in onze dieptereiniging? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

  Voordelen dieptereiniging keuken

  Er zijn meerdere voordelen aan kiezen voor een stevige dieptereiniging. Ten eerste wilt u bacteriën, schimmels en virussen vermijden; deze kunnen in een vuile keuken voor bijvoorbeeld een voedselvergiftiging zorgen. Tijdens een dieptereiniging van een keuken worden ook de apparaten in de keuken onder handen genomen, waardoor ze beter werken en minder energie verbruiken. De risico op storing vermindert ook. We verwijderen ook koolaanslag, dit kan kankerverwekkende stoffen bevatten! We houden ons aan de normen, dus er volgt uiteraard een kwaliteitsinspectie.

  Andere services van Balans Schoonmaak

  Behalve voor de dieptereiniging van een (groot)keuken, kunt u bij ons ook terecht voor veel andere schoonmaakdiensten. Zo doen wij ook aan dieptereiniging sanitair en kunt u bij ons ook terecht voor het schoonmaken van publieke ruimtes en allerlei soorten gevelreiniging.

  Balans Schoonmaak heeft jarenlange ervaring, hierdoor weet u zeker dat u een specialistisch hoogstaande cleaning service kiest. Voor meer informatie over de mogelijkheden en opties kunt u bellen naar 072 – 540 00 66, of een e-mail sturen naar info@balansschoonmaak.nl.

  Wanneer u contact opneemt, krijgt u binnen 24 uur een reactie van één van onze adviseurs. Een offerte aanvragen kan ook makkelijk en geheel vrijblijvend via onze website. Wij sturen u dan binnen 48 uur een offerte op maat.