Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Huismeester inhuren

Een huismeester inhuren voor op kantoor of voor in een appartement levert – naast een schone ruimte – óók vastigheid en korte lijntjes op. Huur één van onze huismeesters in. Ontdek wat de huismeester oplevert, vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen komen wij tot een passend plan van aanpak voor de huismeester.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Wat is een huismeester?

Een huismeester is hét aanspreekpunt voor jouw medewerkers en ontfermt zich op vaste basis over de hygiëne in het pand. Onze huismeester is altijd zichtbaar aanwezig op het werk, dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en het draagt bij aan de gastvrijheid.

Onze huismeester is aansprakelijk voor de hygiëne en schoonmaak van jouw pand. Op deze manier worden jij en jouw collega’s volledig ontlast als het om schoonmaak gaat.

Huismeesterdiensten: wat mag een huismeester?

Huur een huismeester in en verzeker jezelf ervan dat jouw pand goed onderhouden wordt. Een huismeester is een verlengstuk van jouw bedrijf. Zo richt je je op jouw eigen werk. Een huismeester heeft competenties voor onder andere de volgende taken:

 • Kleine schoonmaakwerkzaamheden: een huismeester is er ook voor de kleine schoonmaakdienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan de afvalcontainers wegzetten.
 • Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden: denk aan facilitaire diensten als vloeronderhoud, toiletverzorging, lege van prullenbakken en het schoonhouden van meubilair.
 • Periodieke schoonmaakwerkzaamheden: glasbewassing en gevelreiniging. Onze huismeester weet zich hier wel raad mee. In overleg zijn ook andere periodieke taken mogelijk.
 • Toezicht: een huismeester houdt alle werkzaamheden in en rond het pand goed in de gaten. Zijn er klachten over de hygiëne of is er flink gemorst? De huismeester is alert en pakt dergelijke voorvallen adequaat op.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze diensten en samenwerkingspartners

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recencie AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Huismeester op jouw kantoor

Kies voor een huismeester op kantoor. De huismeester weet precies wanneer welke klus het beste opgepakt kan worden. Zijn er extra werkzaamheden of is een vergaderzaal intensief gebruikt? Meld het bij de huismeester. Doordat de huismeester zeer frequent aanwezig is, kan er snel geschakeld worden.

Ook wanneer belangrijk bezoek wordt verwacht, is een huismeester onmisbaar. Een extra schoonmaakbeurt van de vergaderzaal en toiletten maakt op zijn minst een goede indruk bij jouw klanten.

Huismeester inhuren: wat betekenen wij voor jou?

Wil je informatie over onze huismeesterdiensten? Vraag dan online een offerte op maat aan. Voor meer informatie of specifieke vragen kan je bellen naar 072 – 303 02 10. Of stuur een e-mail naar info@balansschoonmaak.nl. We adviseren je graag over jouw ideale schoonmaakoplossing.

Tevredenheid over onze huismeesters

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze diensten. Daarom checken onze rayonleiders periodiek de uitgevoerde werkzaamheden. We ondernemen direct actie bij gegeven feedback. Naast huismeesterdiensten bieden wij ook specialistische reiniging aan, zoals vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Tevredenheid over onze huismeesters

We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze diensten. Daarom checken onze rayonleiders periodiek de uitgevoerde werkzaamheden. We ondernemen direct actie bij klachten. Naast huismeesterdiensten bieden wij ook specialistische reiniging aan, zoals vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Wij zijn inzetbaar voor huismeester diensten in Noord-Holland, Zuid-Holland in Utrecht. Ook zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties:

Veel gestelde vragen over huismeesterdiensten:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • De huismeester houdt een oogje in het zeil en spreekt mensen, indien nodig, aan op het naleven van de huisregels. Ook zorgt een huismeester ervoor dat het pand en de algemene ruimtes leefbaar blijven en goed onderhouden zijn.

 • Een huismeester heeft competenties voor verschillende taken. Denk hierbij aan kleine schoonmaakwerkzaamheden, de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, periodieke schoonmaakwerkzaamheden en het houden van toezicht. Aan de hand van jouw behoeften stellen we een persoonlijk plan samen met hierin alle gewenste werkzaamheden van een huismeester.

 • Balans neemt de zorg uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met jou af.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane