Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Huismeester inhuren: Vast Aanspreekpunt

Niet alleen voor professionele schoonmaakdiensten ben u bij ons aan het juiste adres. Ook een huismeester inhuren doet u bij ons. Zadel uzelf en uw medewerkers niet langer op met tijdrovende klusjes. Een huismeester zorgt dat alles in en rondom het kantoor soepel verloopt.

Met een huismeester haalt u een vast aanspreekpunt in huis. Wordt er op uw werk gevraagd naar een huismeester of wordt er al naar een huismeester gezocht? Zoek niet verder! Wij verzorgen huismeesterdiensten op maat. Zo is er altijd een passende oplossing voor u.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Wat is een Huismeester?

Een huismeester is hét aanspreekpunt op kantoor voor uw medewerkers. Maar bijvoorbeeld ook voor leveranciers en bezoekers. Is er een probleem of storing dan kunt uw personeel bij een huismeester terecht. Een huismeester is altijd zichtbaar aanwezig in het kantoor, dit zorgt voor een gevoel van veiligheid en het draagt bij aan de gastvrijheid.

Een schoon en veilig pand met onze huismeesters

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. levert huismeesters waarop u kunt vertrouwen. U bespaart tijd en energie en heeft geen omkijken meer naar de schoonmaak en het onderhoud van uw gebouw. Onze huismeesters nemen graag werkzaamheden van een klusjesman of conciërge uit handen. Balans huismeesters maken uw gebouwen schoner, prettiger en veiliger!

Ontvang een gratis offerte

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze diensten en samenwerkingspartners

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recencie AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Huismeesterdiensten: wat mag een huismeester?

Huur een huismeester in en verzeker uzelf ervan dat uw pand goed in de gaten wordt gehouden. Een huismeester is een verlengstuk van uw bedrijf. Zo richt u zich op uw eigen werk. Een huismeester heeft competenties voor onder andere de volgende taken:

 • Klein onderhoud: een huismeester voert onderhoud en kleine reparaties uit zoals het vervangen van lampen. Een huismeester is een soort klusjesman als het ware
 • Kleine schoonmaakwerkzaamheden: een huismeester is er ook voor kleine schoonmaakklusjes. Denk bijvoorbeeld aan de afvalcontainers wegzetten
 • Melding maken: een huismeester maakt meldingen van storing bij de juiste instanties
 • Toezicht: een huismeester houdt alle werkzaamheden in en rond het pand goed in de gaten en hij zorgt dat alles op rolletjes verloopt

Huismeester inhuren: wat betekenen wij voor u?

Wilt u informatie over onze huismeesterdiensten? Vraag dan online een offerte op maat aan. Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u bellen naar 072 – 303 02 10. Of stuur een e-mail naar info@balansschoonmaak.nl. We adviseren u graag over uw ideale schoonmaakoplossing.

Huismeester op uw kantoor

Heeft u een kantoor? Dan kunt u een huismeester inhuren. Een groot of klein pand, veel of weinig medewerkers, het maakt niets uit. Voor elk kantoor is er een geschikte huismeester. Onze huismeesters nemen graag werkzaamheden van een klusjesman of conciërge uit handen. Zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud en de schoonmaak van uw pand.

Tevredenheid over onze huismeesters

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze diensten. Daarom checken onze rayonleiders periodiek de uitgevoerde werkzaamheden. We ondernemen direct actie bij klachten. Naast huismeesterdiensten bieden wij ook specialistische reiniging aan, zoals vloeronderhoud, glasbewassing en gevelreiniging.

Wij zijn inzetbaar voor huismeester diensten in Noord-Holland, Zuid-Holland in Utrecht. o zijn wij onder andere werkzaam op de volgende locaties:

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane