Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Facilitaire diensten

Ontzorg jouw personeel door de facilitaire diensten uit te besteden. Wij bieden facilitaire diensten aan en zijn sinds 1980 gespecialiseerd in grondige en efficiënte schoonmaak. Een hygiënische ruimte verhoogt de tevredenheid onder jouw personeel en klanten. Bovendien wordt met ons maatwerk geen ruimte en wens overgeslagen.

Ons team van professionals neemt graag het schoonmaakwerk – in alle facetten – uit handen. Met ruim 400 medewerkers leveren wij facilitaire services. Voor ieder bedrijfspand, kantoor, hotel, kinderdagverblijf of medische zorg. Vraag een offerte aan of bel ons direct. Wij zorgen graag voor facilitaire diensten op maat.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Wat is facilitaire dienstverlening?

Wat betekent facilitaire dienst nu exact? Facilitair komt van het Latijnse woord facilitas. Dit betekent letterlijk ‘gemakkelijkheid’. Toe aan gemakkelijkheid? Kies dan voor facilitaire diensten uitbesteden bij Balans Schoonmaak! Facilitaire dienstverlening betekent meer dan alleen schoonmaken. Tevens wordt hier vaak groenonderhoud, parkingonderhoud, catering, afvalbeheer, technisch onderhoud en beveiliging onder verstaan.

Balans Schoonmaak richt zich specifiek op schoonmaken als facilitaire dienst. Hierin zijn wij gespecialiseerd. In de afgelopen jaren – sinds 1980 – hebben wij ontzettend veel vakkennis opgedaan en innovatieve oplossingen gevonden. Voor ieder pand.

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze diensten en samenwerkingspartners

Met behulp van onze expertise kunnen wij voor onze opdrachtgevers meer zijn dan alleen een dienstverlener. Wij streven ernaar om een optimale samenwerking te creëren. Wij spreken daarom ook liever niet van klanten, maar van samenwerkingspartners. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recencie AZ

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Dit zijn onze facilitaire diensten

Wij steken graag de handschoenen uit de mouwen wanneer je kiest voor facilitaire diensten uitbesteden. In de ochtend, middag of avond – net welk tijdstip uitkomt – komen wij langs om iedere ruimte grondig en efficiënt te reinigen. Kies zelf het meest geschikte moment voor schoonmaakwerkzaamheden

De volgende schoonmaakdiensten leveren wij als facilitaire services:

 • Zakelijke dienstverlening: schone kantoorruimtes zijn een pré. Zo kan je zelf prettig werken, maar ook jouw klanten/gasten met een gerust hart ontvangen.
 • Publieke ruimtes: denk aan overdekte winkelcentrums, bibliotheken, luchthavens en congresgebouwen.
 • Industriële reiniging: in fabrieken wordt veel gemaakt en hard gewerkt. Ook hier bieden wij onze facilitaire diensten aan.
 • Kinderdagverblijven: kinderen kruipen, vallen, springen en rennen van buiten naar binnen. Juist daarom is schoonmaken erg belangrijk. Laat de kinderen heerlijk zichzelf zijn, in een schoon binnenverblijf.
 • Onderwijs: scholen worden intensief gebruikt. Efficiënt en geroutineerd maken wij elk lokaal, iedere gang en toiletruimte schoon.
 • Medische zorg: juist in de (medische) zorg is hygiëne belangrijk. Niet alleen omdat een schone ruimte prettig is voor medewerker en patiënt, maar juist ook omdat dit belangrijk is voor het bevorderen en behouden van de gezondheid.
 • Vastgoed: ben je projectontwikkelaar of vastgoedbeheerder? Wij leveren onze facilitaire diensten op maat. Zo zorgen wij voor een schoonpand en maken ook extra grondig schoon als er net een verbouwing achter de rug is.

Je kunt ons ook voor de volgende schoonmaakdiensten inhuren:

Facilitaire dienst op maat

Iedere branche en iedere klant (ook partner genoemd) heeft weer andere wensen wanneer het gaat om facility services. Stem ze met ons af, want wij zorgen voor maatwerk. Op deze manier zorgen we ervoor dat geen enkele ruimte of object over het hoofd wordt gezien. Vraag een offerte aan voor onze facilitaire diensten. Een pand schoon houden is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij het uitbesteden van de facilitaire diensten.

Wij zijn onder andere werkzaam op de volgende locaties:

Veel gestelde vragen over facilitaire dienstverlening:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Facilitaire dienstverlening is het zorg dragen voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van een organisatie. Balans Schoonmaak richt zich specifiek op schoonmaken als facilitaire dienst.

 • Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten taken. Van de dagelijkse schoonmaak zoals stofzuigen en stoffen tot glasbewassing en gevelonderhoud. En ook elk type pand pakken we aan. Van kinderdagverblijven tot een pand met daarin gespecialiseerde medische zorg.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • De sleutel om uitdagingen aan te kunnen is door vooruit te denken. Wij twijfelen niet om in te zetten op duurzame oplossingen. Sterker nog: wij investeren in duurzame middelen om de impact op het milieu zoveel mogelijk in te perken. Draag ook een steentje bij aan een schoner klimaat en ga in zee met een bedrijf waarmee je het verschil kan maken.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane