Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Boskoop

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Boskoop

Het schoonmaakbedrijf in Boskoop

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Boskoop dat jouw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een bedrijf dat zorgt dat jouw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Balans Schoonmaak en besteed de schoonmaak van jouw werkomgeving zorgeloos uit.

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 is Balans Schoonmaak uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. We zijn actief in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s).

Balans Schoonmaak heeft specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied; zo hebben onze specialisten allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Mocht je een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Schoonmaak in Boskoop

Heb je een bedrijf in Boskoop of regio Boskoop en hebt je nood aan een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan helpen wij je graag. Wij kunnen jou ontzorgen! We zijn als schoonmaakbedrijf Boskoop inzetbaar voor de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak, maar kunnen je ook helpen met dieptereiniging of andere specifieke schoonmaakdiensten.

Wij werken onder andere voor

Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. We denken graag mee en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. We werken dus samen om het proces nog vlotter te laten verlopen. We praten dus liever niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen in Boskoop hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Schoonmaakbedrijf Boskoop voor eenmalige of herhaalde schoonmaak

We hebben met veel organisaties en bedrijven vaste afspraken. We komen dus op gezette tijden langs om de ruimte en het sanitair schoon te maken. Je wilt uiteraard kunnen bouwen op een partner die je niet in de steek laat. Een goede partner in Boskoop vind je in Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

We zijn ook inzetbaar voor eenmalige schoonmaak. Organiseer je een evenement in Boskoop? Dan kunnen wij jou helpen met de schoonmaak tijdens en na het evenement. Wil je meer weten? Dan kan je makkelijk een offerte aanvragen op de website of contact met ons opnemen.

Professioneel schoonmaakbedrijf Boskoop inhuren

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Boskoop? Dan zijn wij jou graag van dienst voor de reiniging van jouw (bedrijfs)pand en jouw schoonmaakklussen. Wij hebben jarenlange ervaring, dus je kunt op ons vertrouwen! Voor meer informatie over de mogelijkheden en opties kan je bellen naar 072 – 303 02 10, of een e-mail sturen naar info@balansschoonmaak.nl.

Wanneer je contact opneemt, krijg je binnen 24 uur een reactie van één van onze adviseurs. Uiteraard kan je ook meteen een geheel vrijblijvende offerte aanvragen via de website. In dat geval sturen wij je binnen het tijdsbestek van 48 uur een offerte op maat op.

We zijn ook actief in veel andere steden, zoals Alphen aan Den Rijn, Den Haag en Capelle aan den IJssel.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Waarom Balans Schoonmaak Boskoop?

 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!