Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Het schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn waar je écht op kunt bouwen? Dan staan wij graag voor jou klaar. Onze schoonmaak medewerkers zorgen ervoor dat je kunt werken in een frisse en schone omgeving. Wij staan voor jou klaar voor de dagelijkse schoonmaak, maar kunnen je ook helpen met specialistische reiniging. Kies voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van jouw werkomgeving zorgeloos uit!

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers en zijn actief in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s).
Voor al jouw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Mocht je een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Als je een schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn en regio zoekt, dan helpen wij je graag. Balans Schoonmaak heeft al jaren ervaring met de schoonmaak van onder meer bedrijfspanden, winkelruimtes en meer. Als jouw schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken, de ruimtes zullen altijd fris en schoon zijn. Wij zijn inzetbaar voor veel verschillende schoonmaakklussen. Zo kun je ons inhuren voor herhaalde schoonmaak of specialistische schoonmaakdiensten. Aan jou de keuze!

 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Almere en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Almere
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Persoonlijk

Wij werken onder andere voor

Wij zien de organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen, niet enkel als onze klanten. Omdat wij streven naar een zo optimaal mogelijke samenwerking met onze opdrachtgevers, praten wij liever over samenwerkingspartners. We denken immers graag mee en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen in Alphen aan den Rijn hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn voor eenmalige of herhaalde schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn zijn we inzetbaar zoals jij dat wilt. We kunnen op een afgesproken tijdstip jouw faciliteiten schoonmaken, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Je kunt op ons vertrouwen, zo is jouw gebouw altijd fris en schoon. Je kunt ons ook inhuren voor eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld als je een evenement organiseert. Zo zijn we inzetbaar om tijdens het evenement zorg te dragen voor het sanitair en om na het evenement alles op te ruimen en schoon te maken. We zijn als schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn dus op verschillende manieren inzetbaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Dan kan je makkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website of contact met ons opnemen.

Professioneel schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn inhuren

Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak, dus je kunt op ons vertrouwen in jouw zoektocht naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn. Wij kunnen je helpen met allerlei schoonmaakklussen, zoals de dieptereiniging van een keuken, gevelreiniging of periodieke reiniging van jouw bedrijfspand. Als je meer informatie wilt over de mogelijkheden en de opties die wij aanbieden, dan kan je bellen naar 072 – 303 02 10, of een e-mail sturen naar info@balansschoonmaak.nl. Je krijgt binnen 24 uur een reactie van ons. Als je een vrijblijvende offerte aanvraagt, dan krijg je binnen 48 uur een offerte op maat.

We zijn ook actief in veel andere steden. Zo staan wij voor je klaar in o.a. Amsterdam, Utrecht, Capelle aan den IJssel.

Wil je graag bij ons werken als medewerker schoonmaak? Dan kan je vacatures zoeken op deze pagina!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane