Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Het schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn waar u écht op kunt bouwen? Dan staan wij graag voor u klaar. Onze schoonmaak medewerkers zorgen ervoor dat u kunt werken in een frisse en schone omgeving. Wij staan voor u klaar voor de dagelijkse schoonmaak, maar kunnen u ook helpen met specialistische reiniging. Kies voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit!

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers en zijn actief in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s).
Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Mocht u een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn

Als u een schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn en regio zoekt, dan helpen wij u graag. Balans Schoonmaak heeft al jaren ervaring met de schoonmaak van onder meer bedrijfspanden, winkelruimtes en meer. Als uw schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken, de ruimtes zullen altijd fris en schoon zijn. Wij zijn inzetbaar voor veel verschillende schoonmaakklussen. Zo kun je ons inhuren voor herhaalde schoonmaak of specialistische schoonmaakdiensten. Aan u de keuze!

 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Almere en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Almere
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!
 • Persoonlijk

Wij werken onder andere voor

Wij zien de organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen, niet enkel als onze klanten. Omdat wij streven naar een zo optimaal mogelijke samenwerking met onze opdrachtgevers, praten wij liever over samenwerkingspartners. We denken immers graag mee en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen in Alphen aan den Rijn hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn voor eenmalige of herhaalde schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn zijn we inzetbaar zoals u dat wilt. We kunnen op een afgesproken tijdstip uw faciliteiten schoonmaken, bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. U kunt op ons vertrouwen, zo is uw gebouw altijd fris en schoon. U kunt ons ook inhuren voor eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld als u een evenement organiseert. Zo zijn we inzetbaar om tijdens het evenement zorg te dragen voor het sanitair en om na het evenement alles op te ruimen en schoon te maken. We zijn als schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn dus op verschillende manieren inzetbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u makkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website of contact met ons opnemen.

Professioneel schoonmaakbedrijf Alphen aan den Rijn inhuren

Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak, dus u kunt op ons vertrouwen in uw zoektocht naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Alphen aan den Rijn. Wij kunnen u helpen met allerlei schoonmaakklussen, zoals de dieptereiniging van een keuken, gevelreiniging of periodieke reiniging van uw bedrijfspand. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden en de opties die wij aanbieden, dan kunt u bellen naar 072 – 540 00 66, of een e-mail sturen naar info@balansschoonmaak.nl. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, dan krijgt u binnen 48 uur een offerte op maat.

We zijn ook actief in veel andere steden. Zo staan wij voor u klaar in o.a. Amsterdam, Utrecht, Capelle aan den IJssel.

Wilt u graag bij ons werken als medewerker schoonmaak? Dan kunt u vacatures zoeken op deze pagina!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane