Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Het schoonmaakbedrijf in de regio Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat voor je klaar kan staan in Capelle aan den IJssel en omgeving? Een bedrijf met opgeleide medewerkers waar je echt op kunt vertrouwen? Een bedrijf dat voor je klaar kan staan om aan specialistische reiniging te doen, maar net zo goed een aantal uur per week kan komen schoonmaken? Kies dan voor Balans Schoonmaak! Wij zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van een frisse en schone omgeving.

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers en actief in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf met ervaring? Dan zit je goed bij Balans Schoonmaak! Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en apartementencomplexen (i.o. VVE’s). Wij zijn dus hét schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel voor u.

Voor al jouw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Wist je dat onze specialisten allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding hebben afgerond? Wij bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing en gevelreiniging, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Mocht je een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan direct contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een vertrouwde partner voor schoonmaak en onderhoud in de regio Capelle aan den IJssel? Dan helpen wij je graag. Balans Schoonmaak zorgt ervoor dat je je geen zorgen meer hoeft te maken; jouw ruimtes zullen altijd spic en span zijn! Wij zijn inzetbaar voor herhaalde schoonmaak, waarbij we op een afgesproken tijdstip langskomen, maar ook voor specialistische schoonmaakdiensten zoals dieptereiniging en gevelreiniging.

Wij werken onder andere voor!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn niet enkel onze klanten. We staan immers klaar met suggesties om het schoonmaakproces zo goed mogelijk te optimaliseren. Zo creëren we een nog betere samenwerking. Daarom gebruiken we liever de term samenwerkingspartners in plaats van klanten.

Waarom Balans Schoonmaak in Capelle aan den IJssel

 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen in Capelle aan den IJssel hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel voor eenmalige of herhaalde schoonmaak

Als schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel zijn we inzetbaar zoals jij dat wilt. Zoekt je een schoonmaakbedrijf dat op een afgesproken tijdstip langskomt en jouw faciliteiten schoonmaakt? Dat kan. Zoek je een partner om de schoonmaak van een eenmalig evenement zoals een feestje of een marathon op zich te nemen? Dat kan ook. Wij zijn als schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel op heel veel manieren inzetbaar en we kunnen veel verschillende klussen voor je oppakken, van dagelijkse schoonmaak tot specialistische gevelreiniging.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Dan kan je makkelijk een offerte aanvraag doen op onze website of contact met ons opnemen.

Jouw ideale schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een vertrouwde partner voor schoonmaak en onderhoud in de regio Capelle aan den IJssel? Dan helpen wij je graag. Balans Schoonmaak zorgt ervoor dat je zich geen zorgen meer hoeft te maken; jouw ruimtes zullen altijd spic en span zijn! Wij zijn inzetbaar voor herhaalde schoonmaak, waarbij we op een afgesproken tijdstip langskomen, maar ook voor specialistische schoonmaakdiensten zoals dieptereiniging en gevelreiniging.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Professioneel schoonmaakbedrijf Capelle aan den IJssel inhuren

Balans Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaakvak, dus je kunt op ons vertrouwen in jouw zoektocht naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Capelle aan den IJssel. Wij zijn je graag van dienst voor al jouw schoonmaakklussen, zoals de reiniging van jouw bedrijfspand en de dieptereiniging van jouw sanitair. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en opties die wij aanbieden? Dan kun je bellen naar 072 – 303 02 10, of een e-mail sturen naar info@balansschoonmaak.nl. Je krijgt binnen 24 uur een reactie van ons.

Vraag je een vrijblijvende offerte aan? Dan krijgt je binnen 48 uur een offerte op maat toegestuurd.

We zijn ook actief in veel andere steden. Zo werken we in diverse grote steden; als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of Rotterdam staan we graag voor jou klaar. We zijn ook inzetbaar in kleinere steden zoals Nieuwerkerk aan den IJssel, Alphen aan den Rijn en Berkel en Rodenrijs.

Ben je net op zoek naar schoonmaak vacatures? Dan kun je vacatures zoeken op deze pagina!