Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Gevelreiniging

Een gevel is het visitekaartje van jouw gebouw. Daarom is het belangrijk om altijd een schone gevel te hebben. Het reinigen van een gevel kan behoorlijk lastig zijn, besteed het daarom uit aan specialisten. Wij hebben de juiste kennis en reinigingsmethodes in huis om jouw gevel weer te laten stralen.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayonmanager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Wat is gevelreiniging?

Onder gevelreiniging valt het proces van het schoonmaken van de gevel van een gebouw. Vuil en aanslag hopen zich na verloop van tijd op. Het uitvoeren van gevelreiniging zorgt ervoor dat het vuil verdwijnt en de gevel er weer aantrekkelijk uitziet. Gevelreiniging wordt uitgevoerd met behulp van verschillende methoden, waaronder hogedrukwaterstralen, chemische reinigingsmiddelen, stoomreiniging en zandstralen. Welke reinigingsmethode wordt ingezet, hangt af van het type vervuiling, het materiaal en de toegankelijkheid van de gevel.

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Waarom gevelreiniging uitbesteden?

Het achterlaten van een positieve indruk bij klanten zit hem vaak in de kleine dingen. Denk hierbij aan een gereinigde gevel, die de bezoekers als eerste krijgen te zien. Het hebben van een gereinigde gevel zorgt voor een goede indruk. Daarnaast verlengt gevelreiniging ook de levensduur. Door het reinigen en impregneren van de gevel is het beter beschermd tegen vuil en vocht, waardoor het langer meegaat.

Onze specialisten hebben ruime ervaring met het reinigen van gevels. Zij zorgen ervoor dat al het hardnekkige vuil op de gevel verdwijnt. De reinigingsmethode stemmen we af op het type gevel en vuil. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om gevels op een effectieve en veilig manier schoon te maken.

Schoonmaakonderhoud uitvoeren
Glasbewassing van Balans Schoonmaak

Wat zijn de kosten voor gevelreiniging?

Bij Balans Schoonmaak begrijpen we dat elke gevel uniek is en een specifieke aanpak vereist als het gaat om reiniging en onderhoud. Daarom leveren we ook maatwerk als het om kosten gaat. Bij het opstellen van onze offertes is de prijs voor gevelreiniging per vierkante meter afhankelijk van diverse factoren. De oppervlakte van de gevel is een van de belangrijkste factoren die de kosten beïnvloeden. Over het algemeen geldt: hoe groter de gevel, hoe hoger de kosten. Ook wort er gekeken naar de mate van vervuiling, de bereikbaarheid van de gevel en de gekozen reinigingsmethode.

Wil je weten wat de kosten zijn voor de gevelreiniging van jouw pand? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Gecertificeerde medewerkers

Iedere klus vereist een andere expertise. Daarom hebben wij gecertificeerd schoonmaakspecialisten in dienst, die allemaal kennis hebben van een bepaald vakgebied.

Schoonmaker in het onderwijs
 • ISO 9001 certificering
 • ISO 14001 certificering
 • CO2-prestatieladder
 • VCCN

Uitgelichte cases

Enkele cases waar wij trots op zijn.

Dit doen wij voor o.a.