Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!

Gevelreiniging

Klanttevredenheid 99,6%

Een gevel is het visitekaartje van uw bedrijfsgebouw. Daarom is het belangrijk dat u een schone gevel hebt. Maar uw gevel reinigen kan behoorlijk lastig zijn. Ieder soort vervuiling kan uw gevel ontsieren. Zo komt groene aanslag van mos of klimop vaak voor en ook graffiti op uw gevel kan een probleem vormen. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat er mogelijk is voor de gevels waar u beheerder/eigenaar van bent.

 

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole (met rayon manager)
 • 4x per jaar (elk kwartaal) evaluatie (met rayon en operationeel manager)
 • 400+ schoonmakers in dienst
 • Vast aanspreekpunt

Voor een goede eerste indruk

Laat een goede eerste indruk achter bij uw klanten. Dan zit hem óók in de kleine dingen. Dan kunt u de gevelreiniging laten uitvoeren door schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. in. Of u nu op zoek bent naar iemand om uw gevel te laten reinigen van zware vervuiling of lichte vervuiling, bij Balans ziet uw gevel er na onze schoonmaak weer netjes uit!

Ontvang een gratis offerte

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij schoonmaken, zijn meer dan enkel onze klant. Wij streven altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Vanuit onze expertise denken we graag mee en optimaliseren we het schoonmaakproces waar nodig. Balans praat daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Duravermeer x Balans

Gevelbehandelplan

Wij maken een specifiek gevelbehandelplan in elke situatie en passen de reinigingsmethode daarop aan. Er zijn immers verschillende soorten gevelreiniging en met zo’n behandelplan zorgt u ervoor dat het reinigen van de gevel op de juiste manier gebeurt. Koudwater-, warmwater-, zandstraal- of chemische reiniging zijn enkele voorbeeld reinigingsmethodes. Om de gevel in de toekomst te beschermen tegen natuurlijke vervuiling, dichten wij eventueel de poriën van de gevel af met een speciale coating. Zo voorkomen we schade aan de gevels in de toekomst.

Als we toch met uw gevel bezig zijn, kunt ons ook als glazenwasserij inzetten. Daarnaast kunnen we ook voor u aan de slag met vloeronderhoud.

Waar voeren wij gevelreiniging uit?

U kunt op ons rekenen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht voor schoonmaakonderhoud en andere schoonmaakdiensten. Zo zijn wij met onze schoonmaakbedrijf diensten onder andere werkzaam op de volgende locaties:

Eerst analyseren

Onze gevelreinigingsspecialisten hebben ruime ervaring met alles wat bij professionele gevelreiniging komt kijken. Onze gevelreiniging specialisten kunnen uw gevel daarom reinigen van hardnekkige vervuiling, zoals aanslag of graffiti. Maar als u uw gevel wilt laten reinigen door Balans, gaan we de gevel eerst goed analyseren. Wat voor soort materiaal is er gebruikt? Wat voor soort steen en voeg bijvoorbeelden? En, wat voor soort verontreiniging gaat het om? Soms reinigen we eerst een proefstuk van de gevel op een plek minder in het zicht. Zo weet u zeker dat wanneer u uw gevel laat reinigen door Balans Schoonmaak, uw gevel er weer uitziet als nieuw en al het vuil op uw gevel verwijderd wordt.

Maatwerk van Balans

Denkt u erover na uw gevel te laten reinigen door Balans Schoonmaak? Dan is het belangrijk om te weten dat wij altijd maatwerk leveren. In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we precies gaan uitvoeren gevel en wanneer we dit precies gaan doen. Er zal vervolgens een professioneel en duidelijk schoonmaakplan gemaakt worden. Wanneer u hier helemaal tevreden mee bent, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren.

Wij voeren onder andere in de volgende steden werkzaamheden uit voor gevelreiniging: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem en Leiden.

Bent u benieuwd naar de kosten van gevelreiniging voor uw gebouw? Dan kunt u contact opnemen of gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Veel gestelde vragen over gevelreiniging:

We snappen best als u nog vragen heeft, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Met gevelreiniging reinig je de gevel van uw gebouw. Gevelreiniging is een onderdeel van gevelonderhoud en het is verstandig dit goed bij te houden. Door de gevel te reinigen, verwijdert u aanslag en vuil van de gevel.

 • De gevel reinigen kan middels verschillende manieren. Zo is er laserreiniging, reiniging met vocht of een chemische reiniging. Aan de hand van uw gevel en wensen bepalen we de reinigingstechniek.

 • Wij leveren altijd maatwerk. Een vast prijs hebben we daarom niet. Bent u benieuwd naar de kosten van gevelreiniging voor uw gebouw? Dan kunt u contact opnemen of gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.