Schoonmaakbedrijf Dronten

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

  • Beste prijs/kwaliteit garantie
  • Professioneel schoonmaakbedrijf
  • Klanttevredenheid van 99,6%
  • Ziekteverzuim lager dan 5%

Balans: hét schoonmaakbedrijf in Dronten

Of u nu een schoonmaakbedrijf wilt inhuren voor een eenmalige schoonmaakklus, of een schoonmaakbedrijf zoekt voor periodieke schoonmaak: Balans Schoonmaakstaat graag voor u klaar! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of pand in Dronten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze schoonmaakadviseurs vertellen u graag meer en beantwoorden al uw vragen. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons!

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Zo weet u precies wat de kosten voor de schoonmaak van uw pand in Dronten zullen zijn. Wij stemmen de offerte af op uw wensen en eisen en sturen deze binnen 24 uur op via de mail. Wilt u ons eerst even spreken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen via 072 – 303 02 10.

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Onze schoonmaakspecialisten zijn werkzaam door heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, dus ook in Dronten! Wij hebben meer dan 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst, die er graag voor zorgen dat ieder pand weer spic van span wordt!

Elke dag zorgen wij ervoor dat ruim 600 panden weer helemaal schoon worden. Dit doen we dus ook graag voor uw pand in Dronten. Of het nu gaat om een kantoor, sportcentrum of appartementencomplex: wij staan in iedere branche voor u klaar om de schoonmaak uit handen te nemen.

Een schoonmaakbedrijf inhuren in Dronten: waarom?

Een schone werkplek is van groot belang, in welke branche u ook werkt. Een hygiënische werkomgeving is namelijk bevorderlijk voor de gezondheid en tevredenheid van u werknemers en andere bezoekers. Natuurlijk kunt u uw werkomgeving zelf schoonhouden door regelmatig op te ruimen, een doekje te pakken en te stofzuigen, maar om uw werkplek écht hygiënisch te maken, is de expertise van schoonmaakspecialisten nodig. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen er graag voor dat uw pand weer spic en span wordt, zelfs op de plekjes die u zelf over het hoofd ziet. Van dieptereiniging van het sanitair tot gevelreiniging: wij staan graag voor u klaar in Dronten en omgeving!

Waarom Balans als schoonmaakbedrijf in Dronten?

  • Persoonlijk
  • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
  • Specialisten in dienst voor iedere branche
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
  • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
  • Altijd een plan op maat Ook voor u!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.

Onze schoonmaakdiensten in Dronten

Als u een pand heeft in Dronten of bijvoorbeeld in Ketelhaven, Landmaten of Biddinghuizen, kunt u op Balans Schoonmaak rekenen! U kunt bij ons terecht voor eenmalige schoonmaakklussen, bijvoorbeeld na een evenement. Maar ook voor periodieke schoonmaak kunt u op ons rekenen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee en maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende schoonmaakdiensten in Dronten:

Onze samenwerkingspartners: daar zijn we trots op!

Wij maken in allerlei branches schoon, van kinderdagverblijven tot kantoren. Ook in Dronten helpen we u graag verder in iedere branche! Voor wat voor organisatie wij ook werkzaam zijn; wij zien onze opdrachtgevers niet als klanten maar als samenwerkingspartners. Wij streven samen namelijk altijd naar een optimale samenwerking en denken vanuit onze expertise graag mee over het schoonmaakproces. Natuurlijk optimaliseren we het schoonmaakproces ook als dat nodig is. Zo zorgen we samen met onze partners altijd voor een resultaat waar iedereen tevreden mee is!

Vloerreiniging