Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Dronten

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Dronten

Balans: hét schoonmaakbedrijf in Dronten

Of u nu een schoonmaakbedrijf wilt inhuren voor een eenmalige schoonmaakklus, of een schoonmaakbedrijf zoekt voor periodieke schoonmaak: Balans Schoonmaakstaat graag voor u klaar! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of pand in Dronten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze schoonmaakadviseurs vertellen u graag meer en beantwoorden al uw vragen. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons!

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Zo weet u precies wat de kosten voor de schoonmaak van uw pand in Dronten zullen zijn. Wij stemmen de offerte af op uw wensen en eisen en sturen deze binnen 24 uur op via de mail. Wilt u ons eerst even spreken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen via 072 – 303 02 10.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Onze schoonmaakspecialisten zijn werkzaam door heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland, dus ook in Dronten! Wij hebben meer dan 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst, die er graag voor zorgen dat ieder pand weer spic van span wordt!

Elke dag zorgen wij ervoor dat ruim 600 panden weer helemaal schoon worden. Dit doen we dus ook graag voor uw pand in Dronten. Of het nu gaat om een kantoor, sportcentrum of appartementencomplex: wij staan in iedere branche voor u klaar om de schoonmaak uit handen te nemen.

Een schoonmaakbedrijf inhuren in Dronten: waarom?

Een schone werkplek is van groot belang, in welke branche u ook werkt. Een hygiënische werkomgeving is namelijk bevorderlijk voor de gezondheid en tevredenheid van u werknemers en andere bezoekers. Natuurlijk kunt u uw werkomgeving zelf schoonhouden door regelmatig op te ruimen, een doekje te pakken en te stofzuigen, maar om uw werkplek écht hygiënisch te maken, is de expertise van schoonmaakspecialisten nodig. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen er graag voor dat uw pand weer spic en span wordt, zelfs op de plekjes die u zelf over het hoofd ziet. Van dieptereiniging van het sanitair tot gevelreiniging: wij staan graag voor u klaar in Dronten en omgeving!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze schoonmaakdiensten in Dronten

Als u een pand heeft in Dronten of bijvoorbeeld in Ketelhaven, Landmaten of Biddinghuizen, kunt u op Balans Schoonmaak rekenen! U kunt bij ons terecht voor eenmalige schoonmaakklussen, bijvoorbeeld na een evenement. Maar ook voor periodieke schoonmaak kunt u op ons rekenen. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee en maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende schoonmaakdiensten in Dronten:

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Onze samenwerkingspartners: daar zijn we trots op!

Wij maken in allerlei branches schoon, van kinderdagverblijven tot kantoren. Ook in Dronten helpen we u graag verder in iedere branche! Voor wat voor organisatie wij ook werkzaam zijn; wij zien onze opdrachtgevers niet als klanten maar als samenwerkingspartners. Wij streven samen namelijk altijd naar een optimale samenwerking en denken vanuit onze expertise graag mee over het schoonmaakproces. Natuurlijk optimaliseren we het schoonmaakproces ook als dat nodig is. Zo zorgen we samen met onze partners altijd voor een resultaat waar iedereen tevreden mee is!