skip to Main Content

Schone evenementterreinen

Als evenementorganisator is het belangrijk dat de locatie van uw evenement niet alleen bij aanvang netjes is, maar ook tijdens het event zelf én na afloop. Uw evenement is aantrekkelijker als bezoekers een schone locatie aantreffen. Gedurende het evenement schoonmaken scheelt overigens tijd bij de schoonmaak na afloop. Hierdoor kan de locatie snel afgebouwd worden, wat huurkosten kan schelen.

Maatwerk dus flexibiliteit

Onze kwaliteitsinspecteurs stellen in overleg met u een schoonmaakprogramma op waarin duidelijk moet zijn wat er precies moet gebeuren, wanneer en hoe vaak. Door onze jarenlange ervaring in evenementenschoonmaak door heel Nederland kunnen wij zorgen wij voor:

• Schone sanitaire voorzieningen
• Een schone en uitnodigende entree
• Het afvoeren van vuil en afval tijdens het evenement
• Het opleveren van een schone evenementlocatie
• Het schoonmaken en schoonhouden van uw evenement
• Het opruimen en schoon achterlaten van uw evenemententerrein

Jarenlange ervaring

Wij hebben de afgelopen jaren vele organisaties bijgestaan met het schoonmaken van evenementlocaties, zoals festivalterreinen, concertzalen, congreszalen, sporthallen en theaters. Met ruim 35 jaar ervaring is schoonmaakbedrijf Balans een betrouwbare dienstverlener voor onderhoud en schoonmaak bij evenementen. Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd.

Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Nathalie Schuitemaker

Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

Mark Jetten

Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

Uw evenementenlocatie ook schoon uit handen? Vraag offerte aan!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op wanneer u zoekt naar een ervaren en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw evenement dat werkzaam is in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij beschikken over langdurige ervaring, 300 betrouwbare medewerkers én uitstekende referenties. Voor meer informatie of een afspraak belt u met Fred Hoogendijck op 072- 540 0066. Of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Balans is strategische partner van AZ