Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Evenementen schoonmaak

Als evenementenorganisator is het belangrijk dat de locatie van jouw evenement niet alleen bij aanvang netjes is, maar ook tijdens het event én na afloop van het event. Balans evenementen schoonmaak zorgt ervoor dat jouw evenement gedurende de hele duur schoon zal zijn zodat de bezoekers geen last zullen hebben van overvolle prullenbakken, rondslingerende flesjes, blikjes en ander afval. Daarnaast scheelt het veel tijd en geld wanneer je er tijdens het evenement voor zorgt dat de festival- of evenementenlocatie schoon blijft. Balans Schoonmaak zorgt ervoor dat jouw evenementenlocatie voor, tijdens en na afloop, van binnen en buiten, optimaal schoon blijft.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Jarenlange ervaring voor festival en evenementen schoonmaak

In de afgelopen jaren hebben wij vele partners bijgestaan bij de schoonmaak van hun evenementenlocaties, zoals festivalterreinen, concertzalen, congreszalen, sporthallen en theaters. Met tientallen jaren ervaring is schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak een betrouwbare dienstverlener voor onderhoud en schoonmaak voor, tijdens en na afloop van jouw evenement. Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd waardoor je ervan uit kunt gaan dat zij gestructureerd te werk zullen gaan.

Wanneer je een evenement organiseert, wil je natuurlijk dat het evenement perfect én schoon verloopt. Balans Schoonmaak is onder andere werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Doordat wij meerdere locaties door het hele land hebben, kan je ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Alkmaar en Haarlem rekenen op flexibel inzetbare schoonmakers die zorgen voor een specialistische reiniging.

Maatwerk, dus flexibiliteit bij festival schoonmaak

In overleg met jou bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daarnaast zal er een schoonmaakplan gemaakt worden waarin duidelijk staat waar en wanneer onze schoonmaakdiensten worden gewenst. Onze schoonmakers houden rekening met jouw medewerkers, maar ook met de bezoekers van jouw event. Zij mogen natuurlijk geen hinder ondervinden tijdens de schoonmaakwerkzaamheden.

Balans Schoonmaak levert onder andere:

Wil je dat de evenementenlocatie vóór, tijdens en na afloop van het evenement schoon is? Dan is Balans Schoonmaak het professionele schoonmaakbedrijf festival waar je naar op zoek bent. Wij zijn inzetbaar voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak, maar ook wanneer je een specialistische reiniging wenst, zullen wij dit geheel voor jou uit handen nemen. Onze schoonmaakwerkzaamheden lopen erg uiteen, van de schoonmaak van sanitaire voorzieningen tot vloeronderhoud, bij Balans Schoonmaak maken wij voor iedere situatie een gepersonaliseerd schoonmaakplan.

Schoonmaakbedrijf festival en evenementen diensten

Nadat er een professioneel en duidelijk schoonmaakplan is opgesteld, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Evenementen schoonmaak voor verschillende opdrachtgevers

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag met je mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. Wij praten niet graag over klanten, maar over samenwerkingspartners. Ben je nieuwsgierig naar onze huidige samenwerkingspartners? Bekijk dan hier onze (terugkerende) samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Schoonmaakbedrijf evenementen?

Een van onze specialistische diensten is het schoonmaakprogramma dat wij op maat kunnen samenstellen voor evenementen. Onze kwaliteitsinspecteurs stellen het programma in overleg met je samen. Daarin wordt onder andere afgesproken wat er schoongemaakt moet worden, wanneer dit gewenst is en hoe vaak. Hierbij kan je denken aan het schoonmaken van sanitaire voorzieningen en het opruimen van afval en vuil op jouw evenementenlocatie. 

Na afloop zorgen wij er tevens voor dat het evenemententerrein schoon wordt opgeleverd en ook tijdens het evenement hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. Daarnaast kan je rekenen op uitstekende communicatie tijdens het evenement, zodat er altijd snel kan worden geschakeld.

Schoonmaakbedrijf evenementen kosten

Wil je dat de evenementenlocatie vóór, tijdens en na afloop van het evenement schoon is? Dan is Balans Schoonmaak het professionele schoonmaakbedrijf waar je naar op zoek bent. Wij zijn inzetbaar voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak, maar ook wanneer je een specialistische reiniging wenst, zullen wij dit geheel voor jou uit handen nemen. Onze schoonmaakwerkzaamheden lopen erg uiteen, van de schoonmaak van sanitaire voorzieningen tot vloeronderhoud, bij Balans Schoonmaak maken wij voor iedere situatie een gepersonaliseerd schoonmaakplan.

De service van Balans Schoonmaak

Indien je interesse heeft in onze schoonmaakwerkzaamheden, dan kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen binnen 48 uur contact met je opnemen zodat wij kunnen beginnen aan een op maat gemaakt schoonmaakplan. Naast onze evenementen schoonmaakdienst voeren wij ook industriële reiniging, reguliere reiniging en particuliere schoonmaak werkzaamheden uit.

Wil je eerst meer informatie over onze evenementen schoonmaak? Dan kan je ook contact opnemen met een van onze adviseurs. Bellen naar Balans Schoonmaak kan natuurlijk ook (072 – 540 0066), evenals mailen: info@balansschoonmaak.nl. Wij horen graag wat onze schoonmaakmedewerkers tijdens jouw evenement voor je kunnen doen.

Wanneer je een samenwerking aangaat met Balans Schoonmaak dan kan je uitgaan van een prettige samenwerking. Wij verzorgen graag jouw dagelijkse en periodieke schoonmaak en doordat wij graag met je meedenken geven wij je advies op maat wanneer nodig.

Gerelateerde branches:

Veel gestelde vragen over de schoonmaak na of tijdens evenementen:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van de opdracht voor jouw bedrijf en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Facilitaire dienstverlening is het zorg dragen voor alle diensten en voorzieningen die ondersteunend zijn aan de kernactiviteit van een organisatie. Balans Schoonmaak richt zich specifiek op schoonmaken als facilitaire dienst.

 • In overleg met jou bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Hierbij kan je denken aan het schoonmaken van sanitaire voorzieningen en het opruimen van afval en vuil op jouw locatie. Daarnaast zal er een schoonmaakplan gemaakt worden waarin duidelijk staat waar en wanneer onze schoonmakers schoonmaken.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.