• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaak evenementen

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Evenementen schoonmaak

Als evenementenorganisator is het belangrijk dat de locatie van uw evenement niet alleen bij aanvang netjes is, maar ook tijdens het event én na afloop van het event. Balans evenementen schoonmaak zorgt ervoor dat uw evenement gedurende de hele duur schoon zal zijn zodat de bezoekers geen last zullen hebben van overvolle prullenbakken, rondslingerende flesjes, blikjes en ander afval. Daarnaast scheelt het veel tijd en geld wanneer u er tijdens het evenement voor zorgt dat de festival- of evenementenlocatie schoon blijft. Balans Schoonmaak zorgt ervoor dat uw evenementenlocatie voor, tijdens en na afloop, van binnen en buiten, optimaal schoon blijft.

Jarenlange ervaring voor festival en evenementen schoonmaak

In de afgelopen jaren hebben wij vele partners bijgestaan bij de schoonmaak van hun evenementenlocaties, zoals festivalterreinen, concertzalen, congreszalen, sporthallen en theaters. Met tientallen jaren ervaring is schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak een betrouwbare dienstverlener voor onderhoud en schoonmaak voor, tijdens en na afloop van uw evenement. Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd waardoor u ervan uit kunt gaan dat zij gestructureerd te werk zullen gaan.

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u natuurlijk dat het evenement perfect én schoon verloopt. Balans Schoonmaak is onder andere werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Wij zijn het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland en beschikbaar op iedere gewenste locatie. Bij ons kun je 365 dagen per jaar en 24 uur per dag terecht voor professionele schoonmaak.

Doordat wij meerdere locaties door het hele land hebben, kunt u ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Alkmaar en Haarlem rekenen op flexibel inzetbare schoonmakers die zorgen voor een specialistische reiniging.

Maatwerk, dus flexibiliteit bij festival schoonmaak

In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daarnaast zal er een schoonmaakplan gemaakt worden waarin duidelijk staat waar en wanneer onze schoonmaakdiensten worden gewenst. Onze schoonmakers houden rekening met uw medewerkers, maar ook met de bezoekers van uw event. Zij mogen natuurlijk geen hinder ondervinden tijdens de schoonmaakwerkzaamheden.

Balans Schoonmaak levert onder andere:

Wilt u dat de evenementenlocatie vóór, tijdens en na afloop van het evenement schoon is? Dan is Balans Schoonmaak het professionele schoonmaakbedrijf festival waar u naar op zoek bent. Wij zijn inzetbaar voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak, maar ook wanneer u een specialistische reiniging wenst, zullen wij dit geheel voor u uit handen nemen. Onze schoonmaakwerkzaamheden lopen erg uiteen, van de schoonmaak van sanitaire voorzieningen tot vloeronderhoud, bij Balans Schoonmaak maken wij voor iedere situatie een gepersonaliseerd schoonmaakplan.

Schoonmaakbedrijf festival en evenementen diensten

 • Basis schoonmaakonderhoud
 • Interieuronderhoud voor diverse ruimtes, zoals behandelkamers en kantoorpanden
 • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
 • Vloeronderhoud
 • Nadat er een professioneel en duidelijk schoonmaakplan is opgesteld, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

  Geïnteresseerd in evenement schoonmaak?

  Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw evenement? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een festival? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud graag voor u uit handen.

  Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak!

  Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

  Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
  1 Bedrijfsgegevens
  2 Dienstinformatie
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

  Full service in schoonmaakdiensten

  Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaak Onderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Huismeesterdiensten
 • Cleanroomreiniging
 • Schoonmaken Sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Dieptereiniging
 • Waarom een schoonmaakbedrijf inhuren voor evenementen?

  Tijdens een evenement wilt u natuurlijk wel dat alles er netjes en verzorgd uitziet. En ook na afloop van het evenement, moet alles netjes worden opgeruimd en schoongemaakt. Omdat u zelf waarschijnlijk al genoeg zorgen heeft bij de organisatie, kunt u de schoonmaakwerkzaamheden uit handen geven aan Balans Schoonmaak. Een van onze specialistische diensten is namelijk het samenstellen van een schoonmaakprogramma op maat voor evenementen.

  Onze kwaliteitsinspecteurs stellen het schoonmaakprogramma in overleg met u samen. Daarin wordt onder andere afgesproken wat er schoongemaakt moet worden, wanneer dit gewenst is en hoe vaak. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van sanitaire voorzieningen en het opruimen van afval en vuil op uw evenementenlocatie. Het schoonmaken festival is met Balans Schoonmaak een feestje! Wij zijn het beste schoonmaakbedrijf festivals en denken graag met u mee.

  Na afloop zorgen wij er tevens voor dat het evenemententerrein schoon wordt opgeleverd en ook tijdens het evenement hoeft u zich geen zorgen te maken over het schoonmaken. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende communicatie tijdens het evenement, zodat er altijd snel kan worden geschakeld.

  Wat kost een schoonmaakbedrijf voor evenementen?

  Als u een evenement organiseert, weet u dat dit evenement uniek is. De locatie, het aantal bezoekers, het type evenement, de faciliteiten; ieder evenement is anders. En daarom zijn we bij Balans Schoonmaak van mening dat ook iedere schoonmaakklus voor evenementen anders is. Daarom werken we bij Balans Schoonmaak niet met vaste prijzen, maar met offertes op maat. Zo krijgt u altijd een prijs die past bij uw evenement. En natuurlijk denken we ook graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar mogelijk! Wilt u de kosten weten voor de schoonmaak van uw evenement? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  Waar moet een schoonmaakbedrijf voor evenementen aan voldoen?

  Een schoonmaakbedrijf moet aan allerlei normen voldoen. Een voorbeeld hiervan is de NEN 4400-1 norm, waarmee wordt getest of bedrijven voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit hun bedrijfsactiviteit. Bovendien moet een schoonmaakbedrijf een branchekeurmerk hebben en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag hebben ondertekend. Uiteraard voldoet Balans Schoonmaak aan deze keurmerken en normen en mogen wij dus werken als schoonmaakbedrijf voor evenementen!

  Waar is Balans als schoonmaakbedrijf voor evenementen actief?

  Wij helpen bij de schoonmaak van evenementen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. U kunt bijvoorbeeld op ons rekenen als u een evenement organiseert in Amsterdam, Leiden of Almere.

  Werken bij een schoonmaakbedrijf voor evenementen?

  Als u op zoek bent naar een leuke baan als schoonmaakspecialist in de evenementen, kunt u misschien wel bij Balans Schoonmaak terecht! Heeft u een passie voor het schoonmaakvak en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan leren wij u graag kennen. Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie!

  Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

  Wilt u dat de evenementenlocatie vóór, tijdens en na afloop van het evenement schoon is? Dan is Balans Schoonmaak het professionele schoonmaakbedrijf waar u naar op zoek bent. Wij zijn inzetbaar voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak, maar ook wanneer u een specialistische reiniging wenst, zullen wij dit geheel voor u uit handen nemen. Onze schoonmaakwerkzaamheden lopen erg uiteen, van de schoonmaak van sanitaire voorzieningen tot vloeronderhoud, bij Balans Schoonmaak maken wij voor iedere situatie een gepersonaliseerd schoonmaakplan. Balans Schoonmaak is de beste in schoonmaak van festivals en evenementen.