• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaak evenementen

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Balans Schoonmaak AZ Alkmaar stadion

Evenementen schoonmaak

Als evenementenorganisator is het belangrijk dat de locatie van uw evenement niet alleen bij aanvang netjes is, maar ook tijdens het event én na afloop van het event. Balans evenementen schoonmaak zorgt ervoor dat uw evenement gedurende de hele duur schoon zal zijn zodat de bezoekers geen last zullen hebben van overvolle prullenbakken, rondslingerende flesjes, blikjes en ander afval. Daarnaast scheelt het veel tijd en geld wanneer u er tijdens het evenement voor zorgt dat de festival- of evenementenlocatie schoon blijft. Balans Schoonmaak zorgt ervoor dat uw evenementenlocatie voor, tijdens en na afloop, van binnen en buiten, optimaal schoon blijft.

Jarenlange ervaring voor festival en evenementen schoonmaak

In de afgelopen jaren hebben wij vele partners bijgestaan bij de schoonmaak van hun evenementenlocaties, zoals festivalterreinen, concertzalen, congreszalen, sporthallen en theaters. Met tientallen jaren ervaring is schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak een betrouwbare dienstverlener voor onderhoud en schoonmaak voor, tijdens en na afloop van uw evenement. Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd waardoor u ervan uit kunt gaan dat zij gestructureerd te werk zullen gaan.

Wanneer u een evenement organiseert, wilt u natuurlijk dat het evenement perfect én schoon verloopt. Balans Schoonmaak is onder andere werkzaam in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Doordat wij meerdere locaties door het hele land hebben, kunt u ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Alkmaar en Haarlem rekenen op flexibel inzetbare schoonmakers die zorgen voor een specialistische reiniging.

Maatwerk, dus flexibiliteit bij festival schoonmaak

In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daarnaast zal er een schoonmaakplan gemaakt worden waarin duidelijk staat waar en wanneer onze schoonmaakdiensten worden gewenst. Onze schoonmakers houden rekening met uw medewerkers, maar ook met de bezoekers van uw event. Zij mogen natuurlijk geen hinder ondervinden tijdens de schoonmaakwerkzaamheden.

Balans Schoonmaak levert onder andere:

Wilt u dat de evenementenlocatie vóór, tijdens en na afloop van het evenement schoon is? Dan is Balans Schoonmaak het professionele schoonmaakbedrijf festival waar u naar op zoek bent. Wij zijn inzetbaar voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak, maar ook wanneer u een specialistische reiniging wenst, zullen wij dit geheel voor u uit handen nemen. Onze schoonmaakwerkzaamheden lopen erg uiteen, van de schoonmaak van sanitaire voorzieningen tot vloeronderhoud, bij Balans Schoonmaak maken wij voor iedere situatie een gepersonaliseerd schoonmaakplan.

Schoonmaakbedrijf festival en evenementen diensten

 • Basis schoonmaakonderhoud
 • Interieuronderhoud voor diverse ruimtes, zoals behandelkamers en kantoorpanden
 • Reiniging van de sanitaire voorzieningen
 • Vloeronderhoud
 • Nadat er een professioneel en duidelijk schoonmaakplan is opgesteld, zullen onze specialisten de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

  Geïnteresseerd in evenement schoonmaak?

  Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw evenement? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor een festival? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud graag voor u uit handen.

  Schoonmaakbedrijf Balans

  Evenementen schoonmaak voor verschillende opdrachtgevers

  Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag met u mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. Wij praten niet graag over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bent u nieuwsgierig naar onze huidige samenwerkingspartners? Bekijk dan hier onze (terugkerende) samenwerkingspartners.

  Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

  Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
  1Bedrijfsgegevens
  2Dienstinformatie
  • Uw naam
  • Bedrijfsnaam
  • Functie
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

  Full service in schoonmaakdiensten

  Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaak Onderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Huismeesterdiensten
 • Cleanroomreiniging
 • Schoonmaken Sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Dieptereiniging
 • Schoonmaakbedrijf evenementen?

  Een van onze specialistische diensten is het schoonmaakprogramma dat wij op maat kunnen samenstellen voor evenementen. Onze kwaliteitsinspecteurs stellen het programma in overleg met u samen. Daarin wordt onder andere afgesproken wat er schoongemaakt moet worden, wanneer dit gewenst is en hoe vaak. Hierbij kunt u denken aan het schoonmaken van sanitaire voorzieningen en het opruimen van afval en vuil op uw evenementenlocatie. 

  Na afloop zorgen wij er tevens voor dat het evenemententerrein schoon wordt opgeleverd en ook tijdens het evenement hoeft u zich geen zorgen te maken over het schoonmaken.Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende communicatie tijdens het evenement, zodat er altijd snel kan worden geschakeld.

  Schoonmaakbedrijf evenementen kosten

  Wilt u dat de evenementenlocatie vóór, tijdens en na afloop van het evenement schoon is? Dan is Balans Schoonmaak het professionele schoonmaakbedrijf waar u naar op zoek bent. Wij zijn inzetbaar voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak, maar ook wanneer u een specialistische reiniging wenst, zullen wij dit geheel voor u uit handen nemen. Onze schoonmaakwerkzaamheden lopen erg uiteen, van de schoonmaak van sanitaire voorzieningen tot vloeronderhoud, bij Balans Schoonmaak maken wij voor iedere situatie een gepersonaliseerd schoonmaakplan.

  De service van Balans Schoonmaak

  Indien u interesse heeft in onze schoonmaakwerkzaamheden, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen u binnen 48 uur contact met u opnemen zodat wij kunnen beginnen aan een op maat gemaakt schoonmaakplan. Naast onze evenementen schoonmaakdienst voeren wij ook industriële reiniging, reguliere reiniging en particuliere schoonmaak werkzaamheden uit.

  Wilt u eerst meer informatie over onze evenementen schoonmaak? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze adviseurs. Bellen naar Balans Schoonmaak kan natuurlijk ook (072 – 540 0066), evenals mailen: info@balansschoonmaak.nl. Wij horen graag wat onze schoonmaakmedewerkers tijdens uw evenement voor u kunnen doen.

  Wanneer u een samenwerking aangaat met Balans Schoonmaak dan kunt u uitgaan van een prettige samenwerking. Wij verzorgen graag uw dagelijkse en periodieke schoonmaak en doordat wij graag met u meedenken geven wij u advies op maat wanneer nodig.