• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf horeca

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaken in de horeca. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1Bedrijfsgegevens
2Dienstinformatie
 • Uw naam
 • Bedrijfsnaam
 • Functie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Schoonmaakbedrijf - Balans Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf in de horeca

In de horeca is een schone omgeving een van de belangrijkste dingen die er is. Hygiëne en horeca gaan namelijk nauw samen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de horeca? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Naast de reguliere schoonmaak van uw horecagelegenheid zijn we ook gespecialiseerd dieptereiniging van professionele keukens, het schoonmaken van sanitair en glasbewassing.

Schone horecagelegenheden

Gelet op de hygiëne is het schoonhouden van horecagelegenheden extra belangrijk. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw medewerkers en gasten. Uw horecagelegenheid moet te allen tijde hygiënisch en schoon zijn. En laat dat nou net onze specialiteit zijn! Zeven dagen per week staan wij voor u klaar met de beste horeca schoonmaak. Wij zijn het schoonmaakbedrijf horeca waar u naar op zoek bent! Met onze specialistische reiniging bent u zeker van een schone en hygiënische keuken, zodat u en uw collega in een schone omgeving te werk kunnen gaan.

Schoonmaakbedrijf in de horeca: Balans Schoonmaak

Bij Balans Schoonmaak kunt u terecht voor al uw schoonmaak en reiniging klussen in de horeca. De bar, professionele keuken, toiletten, restaurant of de bierkoeling, de schoonmakers van Balans Schoonmaak draaien hun hand niet om voor een goede schoonmaakbeurt. Voor de reguliere schoonmaak en grondige schoonmaak kunt u bij ons terecht. Onze ervaren schoonmakers hebben allemaal een goede opleiding gevolgd en weten waar ze het over hebben.

Bij Balans Schoonmaak bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf horeca. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kantoor schoonmaak, winkel schoonmaak en evenementen schoonmaak. Balans Schoonmaak is een schoonmaakbedrijf in Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Den Haag en Haarlem.

Jarenlange ervaring

Uw horecagelegenheid is in betrouwbare handen bij ons. Met ruim 35 jaar ervaring is schoonmaakbedrijf horeca Balans Schoonmaak een betrouwbare dienstverlener voor onderhoud en schoonmaak van horecagelegenheden. Onze professionele schoonmakers zijn allemaal RAS-gecertificeerd en o.a. werkzaam in de volgende steden: Haarlem, Den Haag, Alkmaar, Utrecht en Amsterdam.

Maatwerk

In overleg met u bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren, hoe vaak en wanneer precies. Het is gebruikelijk om de schoonmaakwerkzaamheden buiten de openingstijden te verrichten. Ook is het mogelijk om onze diensten in te zetten in de rustige uren als het gebouw wel geopend is. Balans Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf horeca waar u op kunt rekenen.

Een greep uit ons aanbod van schoonmaakdiensten:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Schoonmaken van sanitair
 • Dieptereiniging
 • Glasbewassing
 • Geïnteresseerd in de horeca schoonmaakdiensten?

  Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw restaurant? Of zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw hotel? Het is geen enkel probleem bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen het schoonmaakonderhoud graag voor u uit handen.

  Schoonmaakbedrijf Balans

  Wij werken onder andere voor

  Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we ernaar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

  Dura Vermeer recensie | Balans Schoonmaak

  Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
  1Bedrijfsgegevens
  2Dienstinformatie
  • Uw naam
  • Bedrijfsnaam
  • Functie
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

  Full service in schoonmaakdiensten

  Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaak Onderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Huismeesterdiensten
 • Cleanroomreiniging
 • Schoonmaken Sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Dieptereiniging
 • Waarom een schoonmaakbedrijf inhuren voor de horeca?

  Het is belangrijk dat iedere omgeving schoon is, maar in de horeca al helemaal! Geen enkele klant wil eten of drinken in een horecagelegenheid dit niet hygiënisch is. Bovendien is het voor uw personeel ook belangrijk dat de werkomgeving schoon is. Uiteraard kunt u uw horecagelegenheid deels zelf schoonhouden, maar als u echt een schone horecagelegenheid wilt, heeft u professionele schoonmakers nodig. Daarom kunt u rekenen op Balans Schoonmaak! Wij hebben gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst die uw horecagelegenheid zeker weer spic en span wordt én blijft.

  Wat kost een schoonmaakbedrijf voor de horeca?

  Iedere horecagelegenheid is anders. Want uw bedrijf is niet hetzelfde als dat van de concurrent, toch? En juist omdat iedere horecagelegenheid anders is, is ook iedere schoonmaakklus anders. Daarom rekenen we bij Balans Schoonmaak niet met vaste prijzen, maar met offertes op maat. Zo krijgt u een prijs die bij uw bedrijf aansluit. Uiteraard denken we in dit proces graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar mogelijk. Bent u benieuwd naar de kosten voor de schoonmaak van uw horecagelegenheid? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  Waar moet een schoonmaakbedrijf in de horeca aan voldoen?

  Er zijn verschillende normen waar een schoonmaakbedrijf aan moet voldoen. Een voorbeeld hiervan is de NEN 4400-1 norm. Met deze norm wordt getest of bedrijven voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit hun bedrijfsactiviteit. Ook moet een schoonmaakbedrijf een branchekeurmerk hebben en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag hebben ondertekend. Balans Schoonmaak voldoet aan deze keurmerken en normen en mag dus werken als schoonmaakbedrijf in de horeca!

  Waar is Balans als schoonmaakbedrijf in de horeca actief?

  U kunt in allerlei regio’s op Balans Schoonmaak rekenen als schoonmaakbedrijf in de horeca. Zo kunt u op ons rekenen in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Voorbeelden van steden waar wij schoonmaken in de horeca zijn Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

  Werken bij een schoonmaakbedrijf in de horeca?

  Bent u op zoek naar een leuke baan als schoonmaakspecialist in de horeca? Bekijk dan onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Als u een passie heeft voor het schoonmaakvak en op zoek bent naar een nieuwe baan in de horeca, komen we graag met u in contact!