Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf
Flevoland

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Flevoland? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Flevoland

Ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Flevoland? Een schoonmaakbedrijf dat betrouwbaar is en jarenlange ervaring heeft in het schoonmaakvak? Dan zit je goed bij Balans Schoonmaak! Wij kunnen jou helpen bij de dagelijkse schoonmaak, maar ook bij specialistische reinigingen, zoals glasbewassing, gevelreiniging of dieptereiniging van de keuken of het sanitair. Onze schoonmaakspecialisten hebben allemaal hun eigen expertise in het schoonmaakvak. Als zij zijn langsgekomen, kan je er dus van uitgaan dat alles weer brandschoon is. Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf Flevoland? Balans Schoonmaak staat voor je klaar!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Flevoland

Voor welke branche je ook op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Flevoland, je kan altijd op ons rekenen. Van kantoren tot hotels en van treinen tot vliegtuigen: onze schoonmaakspecialisten nemen ieder type schoonmaak voor jou uit handen. Zo kan je bij Balans Schoonmaak onder andere terecht voor de volgende schoonmaakdiensten:

Met welke schoonmaakdienst kunnen we voor je aan de slag gaan als schoonmaakbedrijf Flevoland? Laat het ons weten en vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak – Wij zijn trots!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is sinds 1995 uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf Flevoland, met ruim 400 gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst. Samen maken zij iedere dag meer dan 600 panden schoon in allerlei branches. De ene specialist zet zich in voor bijvoorbeeld cleanroom reiniging, terwijl de andere specialist het dagelijkse onderhoud van kantoren op zich neemt. Welke schoonmaakwerkzaamheden je ook door ons wilt laten uitvoeren; wij staan graag voor jou klaar als schoonmaakbedrijf Flevoland.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen

Schoonmaakplan op maat

Als schoonmaakbedrijf Flevoland kan je ons inzetten op vaste momenten, maar ook voor een eenmalige schoonmaakklus, zoals een specialistische reiniging. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf Flevoland dat het periodieke schoonmaakonderhoud voor je uit handen neemt, of zoekt je juist een schoonmaakbedrijf dat jouw gevel komt reinigen of jouw sanitair van dieptereiniging voorziet? Wat jouw wensen ook zijn, wij helpen je graag verder!

Bij Balans Schoonmaak staan jouw wensen altijd centraal. Daarom stellen wij aan het begin van de samenwerking samen met jou een schoonmaakplan op. We leggen vast welke schoonmaakwerkzaamheden we voor je gaan uitvoeren en wanneer we dat doen. Deze beslissingen worden allemaal genomen aan de hand van jouw wensen. Deze flexibiliteit wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Flevoland? Dan kan je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane