Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheidsscore 99,6%

Schoonmaakbedrijf
Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland?

Zoek je een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Zuid-Holland? Een schoonmaakbedrijf dat altijd professioneel te werk gaat en jarenlange ervaring heeft? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar specialisten die de dagelijkse schoonmaak voor jou uit handen nemen of een specialistische reiniging uitvoeren: wij helpen je graag verder. Onze specialisten hebben allemaal hun eigen expertise in het schoonmaakvak. Zo weet je zeker dat alles weer spic en span is als zij zijn langsgekomen. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf Zuid-Holland? Wij staan graag voor je klaar!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Zuid-Holland

Als schoonmaakbedrijf Zuid-Holland zijn wij in iedere branche inzetbaar. Of je nu een schoonmaakbedrijf zoekt voor jouw horecaonderneming, hotel of kantoor: onze specialisten nemen jouw zorgen graag uit handen. Je kunt bij Balans Schoonmaak allerlei schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden.

We zijn benieuwd welke schoonmaakwerkzaamheden we voor jou als schoonmaakbedrijf Zuid-Holland uit handen kunnen nemen. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak – Wij zijn trots!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Duravermeer x Balans

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

vloeronderhoud
Schoonmaak publieke ruimtes

Over Balans Schoonmaak

Wij zijn sinds 1995 uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf Zuid-Holland. Met ruim 400 enthousiaste, gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst, maken we iedere dag ruim 600 panden schoon. We kunnen in allerlei branches verschillende schoonmaakwerkzaamheden voor je uitvoeren. Waar de ene specialist zich bijvoorbeeld inzet voor glasbewassing, is de ander expert in het schoonmaken van hotels. Welk type schoonmaakwerkzaamheden je ook wilt uitbesteden; wij nemen graag jouwzorgen uit handen. Als betrouwbaar schoonmaakbedrijf Zuid-Holland kan je altijd op ons rekenen.

Schoonmaakplan op maat

Balans Schoonmaak is als schoonmaakbedrijf Zuid-Holland inzetbaar op de momenten dat het jou uitkomt. Maar je kunt ook op ons rekenen voor een eenmalige schoonmaakklus of specialistische reiniging. Zoek je een specialist voor periodiek schoonmaakonderhoud, of misschien wel iemand voor huismeesterdiensten, glasbewassing of gevelonderhoud? Op Balans Schoonmaak kan je altijd rekenen.

Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat jouw wensen altijd centraal staan. We stellen aan het begin van de samenwerking daarom altijd een schoonmaakplan met jou op. Zo leggen we vast welke schoonmaakwerkzaamheden je door ons wilt laten uitvoeren en wanneer je dit het liefst gedaan wilt hebben. De flexibiliteit die wij daarmee bieden, wordt door onze klanten erg gewaardeerd.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Zuid-Holland? Dan kan je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane