Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Een gezonde en een representatieve omgeving is voor ieder bedrijf belangrijk. Mensen werken prettiger en presteren beter in een ruimte die schoon en fris is. Balans verzorgt zowel de dagelijkse schoonmaak als specialistische schoonmaak voor bedrijven in regio Noord-Holland. Dit doen we in diverse branches zoals medische zorginstellingen, kinderdagverblijven, onderwijs, vastgoed en zelfs hotels. Met onze ervaring in deze verschillende branches, verdiepen we ons helemaal in jouw bedrijf. Zo kunnen we maximale waarde toevoegen aan jouw organisatie! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Noord-Holland? Balans is meer dan een schoonmaakbedrijf alleen. Bij ons staan duurzaamheid, resultaatgericht en een goede prijs/kwaliteitverhouding in hoog vaandel. Onze schoonmaakdienstverlening draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie. Bovendien zorgt een duurzame omgeving ervoor dat collega’s ook nog in de toekomst fijn aan het werk kunnen. Wij streven naar zo’n optimaal mogelijke samenwerking met korte lijnen. Jouw ervaringen zijn immers waardevol om onze facilitaire experts te doen uitblinken in hun vak. Daarom praten wij niet over klanten, maar over partners. Als schoonmaakbedrijf in Noord-Holland bieden we naast de dagelijkse schoonmaak ook specialistische diensten aan in iedere sector:

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schoonmaakplan op maat

Bent je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Noord-Holland dat op vaste tijden de schoonmaak verzorgt? Onze schoonmaakspecialisten staan te allen tijde voor je klaar. Wij stellen samen met jou een schoonmaakplan op maat op. Hierbij kies je zelf de momenten waarop de schoonmaak jou het beste uitkomt. Daarnaast kan je verschillende (losse) schoonmaakdiensten bij ons afnemen, zoals gevelreiniging, vloeronderhoud of glasbewassing. Natuurlijk kunnen wij ook het complete schoonmaakonderhoud van jouw gebouw verzorgen. Als full service schoonmaakbedrijf Noord-Holland hebben wij immers alle expertise in huis. Dat is wel zo handig.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Je krijgt binnen 48 uur een offerte op maat van ons.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen in Noord-Holland:

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht in Noord-Holland en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met jou af.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

Onze partners in Noord-Holland

Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze facilitaire experts ontzorgen we jou graag bij het schoonmaakproces. Rekening houdend met onze belangrijkste basisprincipes: oog voor detail, resultaatgericht en beste prijs/ kwaliteit. In Noord-Holland mochten we al bij vele partners aan de slag!

Bed opmaken tijdens hotel schoonmaak
kantoorschoonmaak

Meer over Balans, hét full service schoonmaakbedrijf Noord Holland

Met ruim 400 schoonmakers in dienst, zijn wij een grote speler in de schoonmaakbranche. Onze specialisten worden o.a. ingezet in gemeente Zaandam, Amsterdam, Alphen aan de Rijn, Mijdrecht en Hilversum, maar ook in andere delen van de Randstad. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gecertificeerd, en pakken iedere schoonmaakklus, klein en groot, op zeer professionele wijze aan. Maar onze medewerkers doen meer dan alleen schoonmaken. Medewerkers van Balans Schoonmaak Noord Holland zijn ook alert op eventuele gebreken in het pand. Mochten gebreken zich voordoen, dan nemen onze schoonmakers diezelfde dag nog contact met je op. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat achterstallig onderhoud wordt voorkomen. Zo heb je écht geen zorgen meer over schoonmaak en onderhoud.

Jouw schoonmaakwerk uit handen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen doen als schoonmaakbedrijf Noord Holland? Neem dan contact op met een van onze schoonmaak adviseurs voor een schoonmaakoplossing op maat. Je kan eenvoudig jouw bedrijf aanmelden door te mailen naar info@balansschoonmaak.nl of te bellen naar 072 – 303 02 10. Balans schoonmaakbedrijf Noord-Holland neemt dan binnen 24 uur contact met je op. Liever direct een gratis offerte aanvragen? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane