Schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Noord Holland? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Noord-Holland
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst

Schoonmaakbedrijf Noord-Holland

Is uw organisatie gevestigd in Noord-Holland en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf dat u kan ontzorgen op het gebied van schoonmaak en onderhoud? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Balans Schoonmaakbedrijf Noord-Holland neemt al tientallen jaren schoonmaakwerk uit handen. Dagelijks reinigen onze gepassioneerde schoonmakers ruim 600 panden: van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden tot scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen.

Voor iedere branche hebben wij verschillende specialisten in dienst. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu onze passie zijn. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat u kunt vertrouwen? Dan kunt u rekenen op Balans Schoonmaak, het full service schoonmaakbedrijf Noord-Holland.

Schoonmaakplan op maat

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Noord Holland dat op vaste tijden de schoonmaak verzorgt? Of gaat het om een eenmalige schoonmaakklus? Het kan allemaal bij Balans. Onze schoonmaakspecialisten staan te allen tijde voor u klaar. Wij stellen samen met u een schoonmaakplan op maat op. Hierbij kiest u zelf de momenten waarop de schoonmaak u het beste uitkomt. Daarnaast kunt u verschillende (losse) schoonmaakdiensten bij ons afnemen, zoals gevelreiniging, vloeronderhoud of glasbewassing. Natuurlijk kunnen wij ook het complete schoonmaakonderhoud van uw gebouw verzorgen. Als full service schoonmaakbedrijf Noord-Holland hebben wij immers alle expertise in huis. Dat is wel zo handig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. U krijgt binnen 48 uur een offerte op maat van ons.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Meer over Balans, hét full service schoonmaakbedrijf Noord Holland

Met ruim 400 schoonmakers in dienst, zijn wij een grote speler in de schoonmaakbranche. Onze specialisten worden o.a. ingezet in gemeente Zaandam, Amsterdam, Alphen aan de Rijn, Mijdrecht en Hilversum, maar ook in andere delen van de Randstad. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en gecertificeerd en pakken iedere schoonmaakklus, klein en groot, op zeer professionele wijze aan. Maar onze medewerkers doen meer dan alleen schoonmaken. Medewerkers van Balans schoonmaakbedrijf Noord Holland zijn ook alert op eventuele gebreken in het pand. Mochten gebreken zich voordoen, dan nemen onze schoonmakers diezelfde dag nog contact met u op. Zo zorgen wij er samen met u voor dat achterstallig onderhoud wordt voorkomen. Zo heeft u écht geen zorgen meer over schoonmaak en onderhoud.

Uw schoonmaakwerk uit handen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen doen als schoonmaakbedrijf Noord Holland? Neem dan contact op met een van onze schoonmaak adviseurs voor een schoonmaakoplossing op maat. U kunt eenvoudig uw bedrijf aanmelden door te mailen naar info@balansschoonmaak.nl of te bellen naar 072 – 303 02 10. Balans schoonmaakbedrijf Noord Holland neemt dan binnen 24 uur contact met u op. Liever direct een gratis offerte aanvragen? Laat dan hier uw gegevens achter.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane