Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Veenendaal

Balans: hét schoonmaakbedrijf in Veenendaal

Heeft u een eenmalige schoonmaakklus die u snel gedaan wilt hebben? Of zoekt u juist een samenwerkingspartner voor de schoonmaak op de lange termijn? Wij staan graag voor u klaar in Veenendaal en omgeving. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u gerust contact opnemen met een van onze schoonmaakadviseurs. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor de schoonmaak van uw pand in Veenendaal. Wel zo fijn: u krijgt bij ons altijd binnen 24 uur een reactie.

U kunt bij Balans Schoonmaak geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Deze ontvangt u via de mail al binnen 24 uur. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen via 072 – 303 02 10.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Als schoonmaakbedrijf zijn werkzaam door heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht, dus ook in Veenendaal! Met meer dan 400 enthousiaste en professionele schoonmaakspecialisten in dienst, zorgen wij ervoor dat ieder pand weer spic en span wordt. Van glasbewassing tot vloeronderhoud, wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen.

Iedere dag opnieuw reinigen wij ruim 600 panden, zo ook in Veenendaal. Van gelegenheden in de horeca tot appartementencomplexen: in ieder branche staat Balans Schoonmaak voor u klaar om de schoonmaak uit handen te nemen. Uiteraard wordt de schoonmaak gedaan door echte schoonmaakexperts, die gekwalificeerd zijn en regelmatig worden bijgeschoold. U kunt er daarom van uitgaan dat de schoonmaak professioneel wordt uitgevoerd en uw pand dus weer blinkt als Balans is langsgeweest!

Een schoonmaakbedrijf inhuren in Veenendaal: wel zo handig!

Een schone werkomgeving is in iedere branche belangrijk. Of u nu een kinderdagverblijf runt of een kantoor heeft, een schone organisatie zorgt voor tevreden werknemers én tevreden bezoekers. Bovendien laat u met een schone werkruimte het ziekteverzuim dalen en zorgt u ervoor dat werknemers met meer plezier naar werk komen.

Uiteraard is een schone werkomgeving deels uw eigen verantwoordelijkheid: u kunt de werkplek netjes houden door troep op te ruimen en af en toe eens een doekje of stofzuiger te pakken. Maar omdat u natuurlijk wilt focussen op het vak waar u expert in bent, nemen wij uw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Onze schoonmaakspecialisten zorgen graag voor een écht hygiënische werkomgeving.

Balans Schoonmaak staat graag voor u klaar als schoonmaakbedrijf in Veenendaal en omgeving. Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen er graag voor dat uw pand weer spic en span wordt. Zij hebben kennis en kunde en uiteraard een passie voor een schoonmaakvak!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze samenwerkingspartners: daar zijn we trots op!

Balans Schoonmaak maakt in Veenendaal en omgeving schoon voor organisaties uit allerlei branches. Wij zien deze organisaties echter niet als onze klanten, maar als samenwerkingspartners. Wij streven samen met onze opdrachtgevers namelijk naar een optimale samenwerking en denken vanuit onze expertise graag mee over het schoonmaakproces. Uiteraard optimaliseren we dit proces waar nodig. Zo streven we samen met onze opdrachtgevers naar een optimaal resultaat!

Balans (schoonmaakbedrijf) strategisch partner
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Onze schoonmaakdiensten in Veenendaal

Heeft u een pand in Veenendaal of bijvoorbeeld in Rhenen, Wageningen, Ede, Lunteren of Amerongen? Dan staan wij graag voor u klaar met diverse schoonmaakdiensten. U kunt op ons rekenen voor eenmalige schoonmaakklussen, maar ook op periodieke schoonmaak. Wij denken graag met u mee over de beste optie en maken geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u. U kunt bij Balans Schoonmaak terecht voor onder andere de volgende schoonmaakdiensten: