Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!

Schoonmaakbedrijf Zeist

Zoekt u een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Zeist? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • Dé schoonmaakspecialist in Zeist
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • 400+ gepassioneerde schoonmakers in dienst in Zeist en omgeving

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans Schoonmaak heeft meer dan 400 gepassioneerde en professionele schoonmaakspecialisten in dienst, die graag aan de slag gaan met de schoonmaak van uw pand in Zeist. Onze schoonmakers hebben jarenlange ervaring. Of u nu een schoonmaakspecialist zoekt voor periodiek onderhoud of speciale reiniging van bijvoorbeeld een medische instelling: wij staan graag voor u klaar als schoonmaakbedrijf in Zeist. We voeren schoonmaakwerkzaamheden uit in Zeist, maar ook in bijvoorbeeld Utrecht, Amersfoort en steden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland.

Iedere dag reinigen onze schoonmaakspecialisten ruim 600 panden in Nederland. Van scholen tot horecagelegenheden: wij staan in iedere branche voor u klaar. Onze schoonmaakspecialisten hebben ieder hun eigen vakgebied; waar de één expert is in vloeronderhoud, blinkt de ander uit in glasbewassing. Al onze schoonmakers zijn gekwalificeerd en ze krijgen regelmatig een bijscholing. Daarom kunt u bij Balans Schoonmaak altijd uitgaan van een professionele werkwijze en weet u zeker dat uw pand weer spic en span is als wij zijn langsgeweest. Ook als schoonmaakbedrijf in Zeist kunt u op ons rekenen!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Zeist

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Zeist, staat Balans Schoonmaak graag voor u klaar. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen en reinigen uw pand op professionele wijze. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de hygiëne en kunt u focussen op andere belangrijke zaken. Als schoonmaakbedrijf in Zeist staan we onder andere met de volgende schoonmaakdiensten voor u klaar:

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij zijn trots op onze samenwerkingspartners!

Balans Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaakvak en werkt samen met bedrijven uit een grote diversiteit aan branches. Samen met onze opdrachtgevers streven wij altijd naar een optimale samenwerking. Vanuit onze expertise denken we mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we dit waar nodig. Door deze samenwerking zien wij onze opdrachtgevers niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Schoonmaak publieke ruimtes

Het belang van een goed schoonmaakbedrijf in Zeist

Voor ieder bedrijf is een schone werkomgeving van belang. Niet alleen in bijvoorbeeld cleanrooms en medische instellingen dient hygiëne belangrijk te zijn, ook op bijvoorbeeld kantoren en in horecagelegenheden moet er goed worden schoongemaakt. De hygiëne van uw werkomgeving heeft namelijk veel invloed op werknemers en klanten. U kunt uw werkomgeving zelf netjes houden door regelmatig op te ruimen en kleine schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, maar als u een écht hygiënische werkomgeving wilt, kunt u het beste schoonmaakspecialisten inschakelen. Onze schoonmaakspecialisten zorgen ervoor dat uw pand echt schoon wordt en zelfs de kleinste hoekjes niet worden vergeten.

Balans Schoonmaak: hét schoonmaakbedrijf in Zeist

Van eenmalige schoonmaak na een evenement tot wekelijkse schoonmaak van ieder type pand: Balans Schoonmaak staat als schoonmaakbedrijf in Zeist graag voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op met een van onze schoonmaakadviseurs. Zij adviseren u graag telefonisch en via de mail. U kunt bij Balans Schoonmaak altijd binnen 24 uur rekenen op een reactie.

Wilt u de kosten weten van de schoonmaak van uw pand in Zeist? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. U hoeft enkel uw wensen en eisen door te geven en u ontvangt vervolgens binnen 24 uur een offerte op maat in uw mailbox. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u ook altijd bellen naar 072 – 303 02 10.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane