Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Zeist

Zoek je een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Zeist? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Balans Schoonmaak heeft meer dan 400 gepassioneerde en professionele schoonmaakspecialisten in dienst, die graag aan de slag gaan met de schoonmaak van jouw pand in Zeist. Onze schoonmakers hebben jarenlange ervaring. Of je nu een schoonmaakspecialist zoekt voor periodiek onderhoud of speciale reiniging van bijvoorbeeld een medische instelling: wij staan graag voor je klaar als schoonmaakbedrijf in Zeist. We voeren schoonmaakwerkzaamheden uit in Zeist, maar ook in bijvoorbeeld Utrecht, Amersfoort en steden in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland.

Iedere dag reinigen onze schoonmaakspecialisten ruim 600 panden in Nederland. Van scholen tot horecagelegenheden: wij staan in iedere branche voor je klaar. Onze schoonmaakspecialisten hebben ieder hun eigen vakgebied; waar de één expert is in vloeronderhoud, blinkt de ander uit in glasbewassing. Al onze schoonmakers zijn gekwalificeerd en krijgen regelmatig een bijscholing. Daarom kan je bij Balans Schoonmaak altijd uitgaan van een professionele werkwijze en weet je zeker dat jouw pand weer spic en span is als wij zijn langsgeweest. Ook als schoonmaakbedrijf in Zeist kan je op ons rekenen!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze schoonmaakdiensten in Zeist

Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in de omgeving van Zeist, staat Balans Schoonmaak graag voor je klaar. Wij nemen al jouw schoonmaakwerkzaamheden uit handen en reinigen jouw pand op professionele wijze. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de hygiëne en kan je focussen op andere belangrijke zaken. Als schoonmaakbedrijf in Zeist staan we onder andere met de volgende schoonmaakdiensten voor jou klaar:

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wij zijn trots op onze samenwerkingspartners!

Balans Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaakvak en werkt samen met bedrijven uit een grote diversiteit aan branches. Samen met onze opdrachtgevers streven wij altijd naar een optimale samenwerking. Vanuit onze expertise denken we mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we dit waar nodig. Door deze samenwerking zien wij onze opdrachtgevers niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

vloeronderhoud
Schoonmaak publieke ruimtes

Het belang van een goed schoonmaakbedrijf in Zeist

Voor ieder bedrijf is een schone werkomgeving van belang. Niet alleen in bijvoorbeeld cleanrooms en medische instellingen dient hygiëne belangrijk te zijn, ook op bijvoorbeeld kantoren en in horecagelegenheden moet er goed worden schoongemaakt. De hygiëne van jouw werkomgeving heeft namelijk veel invloed op werknemers en klanten. Je kan je werkomgeving zelf netjes houden door regelmatig op te ruimen en kleine schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, maar als je een écht hygiënische werkomgeving wilt, kan je het beste schoonmaakspecialisten inschakelen. Onze schoonmaakspecialisten zorgen ervoor dat jouw pand echt schoon wordt en zelfs de kleinste hoekjes niet worden vergeten.

Balans Schoonmaak: hét schoonmaakbedrijf in Zeist

Van eenmalige schoonmaak na een evenement tot wekelijkse schoonmaak van ieder type pand: Balans Schoonmaak staat als schoonmaakbedrijf in Zeist graag voor je klaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met een van onze schoonmaakadviseurs. Zij adviseren je graag telefonisch en via de mail. Je kan bij Balans Schoonmaak altijd binnen 24 uur rekenen op een reactie.

Wil je de kosten weten van de schoonmaak van jouw pand in Zeist? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Je hoeft enkel jouw wensen en eisen door te geven en ontvangt vervolgens binnen 24 uur een offerte op maat in jouw mailbox. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Uiteraard kan je ook altijd bellen naar 072 – 303 02 10.