• Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Schoonmaakbedrijf Schiphol

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf op Schiphol met jarenlange ervaring? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf op Schiphol
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
Balans strategisch partner van AZ

Schoonmaakbedrijf op Schiphol

Heeft u een bedrijf op Schiphol of in de omgeving van Schiphol? Dan wilt u natuurlijk dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving. Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf op Schiphol kunt u dat uitbesteden bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus.

Als schoonmaakbedrijf op Schiphol zijn wij hét bedrijf voor specialistische schoonmaak, maar ook voor het dagelijks schoonmaken van sanitaire voorzieningen. Onze schoonmaakmedewerkers op Schiphol worden constant opgeleid, waardoor zij hygiënisch én veilig schoonmaken.

Wie is Balans Schoonmaak?

Balans Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. We zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Dagelijks reinigen wij ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s).

Voor al uw schoonmaakklussen op Schiphol Airport hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten op de luchthaven Schiphol hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf op Schiphol en bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Kortom: het complete pakket!

Mocht u een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bent u op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakbedrijf op Schiphol? Balans Schoonmaak biedt de uitkomst!

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing bij u past.
1 Bedrijfsgegevens
2 Dienstinformatie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen op Schiphol hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Vloeronderhoud
 • Dieptereiniging
 • Dieptereiniging keuken
 • Dieptereiniging sanitair
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Onze samenwerkingspartners

  Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn niet enkel onze klanten. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. We denken graag mee en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. We praten dus liever niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

  Vloerreiniging

  Waarom Balans Schoonmaak op Schiphol?

  • Persoonlijk
  • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
  • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
  • Specialisten in dienst voor iedere branche
  • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
  • Altijd een plan op maat Ook voor u!
  • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
  Recensie Robert - Balans Schoonmaak

  Kantoor schoonmaak op Schiphol en omgeving

  Een frisse werkomgeving is belangrijk voor de gezondheid van uw medewerkers. Wist u bijvoorbeeld dat een frisse en hygiënische werkplek ziekteverzuim vermindert? Een fris kantoor en schoon sanitair is daarnaast ook belangrijk voor de positieve uitstraling naar klanten en bezoekers. Ons schoonmaakbedrijf op Schiphol zorgt voor frisse werkruimtes, schoon sanitair en net gelapte ramen. Uiteraard vergeten we de entree en vergaderruimtes ook niet!

  Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Schiphol? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

  Specialistische reiniging door schoonmaakbedrijf Schiphol

  Specialistische reiniging kunt u het beste overlaten aan een expert en laat de ‘bijzondere’ schoonmaak nou net onze expertise zijn! Onder specialistische reiniging verstaan we onder andere gevelreinigingdieptereinigingcleanroomreiniging en vloeronderhoud.

  Vaste afspraken of eenmalige schoonmaak?

  Balans Schoonmaak heeft met veel organisaties of bedrijven gezette tijden afgesproken om langs te komen om te schoonmaken. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren, zodat er voor of na kantooruren wordt schoongemaakt.

  Het is echter ook mogelijk om ons in te huren voor een eenmalige schoonmaak. Zo zijn we er voor u als u een schoonmaakbedrijf op Schiphol nodig heeft na bijvoorbeeld een evenement. We zijn er voor de schoonmaak tijdens én na het evenement. Een voorbeeld van schoonmaak tijdens een event is bijvoorbeeld het schoonhouden van de sanitaire voorzieningen.

  Professioneel schoonmaakbedrijf op Schiphol inhuren

  Bent u op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf in de omgeving van Schiphol? Dan is Schoonmaakbedrijf Balans u graag van dienst. Met meer dan 35 jaar ervaring bent u verzekerd van een spik en span kantoor, pand of evenement! Wilt u hier info over? Neem dan contact met ons op via 072 – 540 0066, of mail ons naar info@balansschoonmaak.nl. Binnen de 24 uur krijgt u een reactie van één van onze adviseurs. Vraagt u een (vrijblijvende) offerte aan? Dan krijgt u binnen 48 uur een offerte op maat van ons!

  Eerder op zoek naar een schoonmaakbedrijf AmsterdamRotterdam of Alphen aan den Rijn? Balans Schoonmaak kan u helpen!