Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Schiphol

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Schiphol

Schoonmaakbedrijf op Schiphol

Heb je een bedrijf op Schiphol of in de omgeving van Schiphol? Dan wil je natuurlijk dat jouw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving. Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf op Schiphol kan je dat uitbesteden bij Balans Schoonmaakdiensten. Wij nemen jouw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus.

Als schoonmaakbedrijf op Schiphol zijn wij hét bedrijf voor specialistische schoonmaak, maar ook voor het dagelijks schoonmaken van sanitaire voorzieningen. Onze schoonmaakmedewerkers op Schiphol worden constant opgeleid, waardoor zij hygiënisch én veilig schoonmaken.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wie is Balans Schoonmaak?

Balans Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. We zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Dagelijks reinigen wij ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s).

Voor al jouw schoonmaakklussen op Schiphol Airport hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten op de luchthaven Schiphol hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf op Schiphol en bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Kortom: het complete pakket!

Mocht je een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ben je op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakbedrijf op Schiphol? Balans Schoonmaak biedt de uitkomst!

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen op Schiphol hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Onze samenwerkingspartners

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn niet enkel onze klanten. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. We denken graag mee en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. We praten dus liever niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Kantoor schoonmaak op Schiphol en omgeving

Een frisse werkomgeving is belangrijk voor de gezondheid van jouw medewerkers. Wist je bijvoorbeeld dat een frisse en hygiënische werkplek ziekteverzuim vermindert? Een fris kantoor en schoon sanitair is daarnaast ook belangrijk voor de positieve uitstraling naar klanten en bezoekers. Ons schoonmaakbedrijf op Schiphol zorgt voor frisse werkruimtes, schoon sanitair en net gelapte ramen. Uiteraard vergeten we de entree en vergaderruimtes ook niet!

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Schiphol? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

Specialistische reiniging door schoonmaakbedrijf Schiphol

Specialistische reiniging kun je het beste overlaten aan een expert en laat de ‘bijzondere’ schoonmaak nou net onze expertise zijn! Onder specialistische reiniging verstaan we onder andere gevelreinigingdieptereinigingcleanroomreiniging en vloeronderhoud.

Vaste afspraken of eenmalige schoonmaak?

Balans Schoonmaak heeft met veel organisaties of bedrijven gezette tijden afgesproken om langs te komen om te schoonmaken. Dit kan handig zijn bij bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren, zodat er voor of na kantooruren wordt schoongemaakt.

Het is echter ook mogelijk om ons in te huren voor een eenmalige schoonmaak. Zo zijn we er voor je als jij een schoonmaakbedrijf op Schiphol nodig hebt na bijvoorbeeld een evenement. We zijn er voor de schoonmaak tijdens én na het evenement. Een voorbeeld van schoonmaak tijdens een event is bijvoorbeeld het schoonhouden van de sanitaire voorzieningen.

Professioneel schoonmaakbedrijf op Schiphol inhuren

Ben je op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf in de omgeving van Schiphol? Dan is Schoonmaakbedrijf Balans je graag van dienst. Met meer dan 35 jaar ervaring ben je verzekerd van een spik en span kantoor, pand of evenement! Wil je hier info over? Neem dan contact met ons op via 072 – 303 0210, of mail ons naar info@balansschoonmaak.nl. Binnen de 24 uur krijg je een reactie van één van onze adviseurs. Vraag je een (vrijblijvende) offerte aan? Dan krijg je binnen 48 uur een offerte op maat van ons!

Eerder op zoek naar een schoonmaakbedrijf AmsterdamRotterdam of Alphen aan den Rijn? Balans Schoonmaak kan je helpen!

Goede schoonmaak op Schiphol is uitermate belangrijk

Dagelijks zijn er meer dan 10.000 passagiers die via Schiphol reizen. In drukke periodes zijn er uitschieters, waarbij dit aantal kan groeien van wel 30.000 tot 50.000 dagelijkse passagiers. Sommige passagiers zijn maar even aanwezig en anderen verblijven hier een tijdje. Er wordt dan vaak gebruikgemaakt van één van de diensten van de meer dan 800 verschillende aanwezige bedrijven op Schiphol. Het spreekt voor zich, dat Schiphol en de bedrijven die hier gevestigd zijn, voortdurend met schoonmaak bezig zijn. Met de omvang van een complete stad en intensief personenverkeer, staan hygiëne en schone ruimtes constant onder druk. Als organisatie met een locatie op Schiphol, kan je voor schoonmaak op Schiphol het beste een professioneel schoonmaakbedrijf inhuren.

Welk soort schoonmaak op Schiphol zoek je?

De bedrijven die op Schiphol gevestigd zijn, bieden tal van verschillende diensten aan. Denk aan een horecazaak, winkel, hotel, kantoor, sportschool of het kan zijn dat je beheerder bent van publieke ruimtes op Schiphol. Ieder bedrijf heeft zo eigen wensen en eisen betreffende het schoonmaakonderhoud. Voor vrijwel alle soorten schoonmaak diensten kan je terecht bij Balans Schoonmaak. Onze medewerkers die op Schiphol werken, zijn ervaren en worden voortdurend door ons opgeleid. Onze diensten bestaan onder andere uit de dagelijkse schoonmaak van ruimtes, glasreiniging, maar ook enkele specialistische schoonmaakdiensten. Zo krijgen wij met een dieptereiniging een ruimte altijd grondig hygiënisch schoon of geniet met vloerreiniging van een prachtige glanzende vloer.

 

Balans Schoonmaak is graag jouw schoonmaakbedrijf op Schiphol

Zoek je een schoonmaakbedrijf op Schiphol? Neem je dan vrijblijvend contact op met Balans Schoonmaak. Wij zijn er voor je als je jouw ruimte periodiek wilt laten schoonmaken, maar ook voor eenmalige opdrachten kan je contact met ons opnemen. Wij zijn er voor de dagelijkse schoonmaak, maar ook voor specialistisch reiniging, zoals dieptereiniging, vloeronderhoud of gevelreiniging. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Daarom hechten wij aan het belang van goede afspraken. Jef mag ons vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen, ook op een hectische locatie als Schiphol.