Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Hilversum

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Hilversum? Wij verzorgen de dagelijkse schoonmaak voor jouw bedrijf van A tot Z. Onze organisatie telt 400 gekwalificeerde medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Daarom zijn we flexibel inzetbaar in iedere branche. Partners van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan Balans Schoonmaak, want zij waarderen onze resultaatgerichte aanpak, kennis en ervaring. Benieuwd wat wij voor jou in Hilversum kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Balans Schoonmaak: jouw schoonmaakbedrijf in Hilversum

Onze medewerkers zijn het hart van onze organisatie. Zij werken resultaatgericht, hebben een hands on mentaliteit en oog voor detail. Graag denken we met je mee en maken we efficiënt schoon. Is er niemand aanwezig geweest in het bedrijf? Dan is stofzuigen overbodig, maar blijft er genoeg tijd over voor andere dingen. Iedere schoonmaakklus in Hilversum is maatwerk. Alvorens we bij je aan de slag gaan, komen we eerst eens langs op locatie. De hele samenwerking houden we de lijnen kort, want we zien je als een waardevolle partner. Bovendien zijn jouw inzichten en ervaringen waardevol om onze mensen doen uitblinken in hun vak.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze samenwerkingspartners in Hilversum

Al geruime tijd zijn wij actief in Hilversum en omstreken en daardoor flexibel inzetbaar. Samen met onze opdrachtgevers doelen we op een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze kennis en expertise denken we graag mee over de dagelijkse schoonmaak evenals specialistische reiniging. We praten niet over klanten, maar over samenwerking partners.

Full service in schoonmaakdiensten Hilversum

Voor iedere klus hebben wij een specialist in huis, denk aan een glazenwasser, huismeester, gevelreiniger en meer. Bekijk al onze specialismen:

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veel gestelde vragen aan schoonmaakbedrijf Hilversum

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht in Hilversum en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Kantoor schoonmaken
Schoonmaken van winkel

Waarom een schoonmaakbedrijf in Hilversum inhuren?

Af en toe een doekje eroverheen en flink met de stofzuiger heen en weer doet de ruimte al snel een stuk schoner ogen. Of het nu écht schoon is, dat is natuurlijk de vraag. Goed schoonmaken is namelijk een vak apart en erg belangrijk. Een hygiënische ruimte is namelijk belangrijk voor de gezondheid. Zo kan een flinke laag stof bijvoorbeeld erg vervelend zijn voor mensen met allergieën. Niet te vergeten de bacteriën en schimmels die de vrije loop krijgen als objecten niet grondig worden schoongemaakt. En wat dacht je van het ongedierte, dat op de vergeten kruimels en etensresten afkomt, vooral op plekken waar je het niet ziet. Maak je geen zorgen, wij vergeten het niet. Wij lopen namelijk alle hoekjes en gaatjes na en nemen de boel met professionele schoonmaakmiddelen en -apparaten grondig onder handen. Je hebt er geen omkijken meer naar en gaat verder in een schone, gezonde omgeving.

In welke branche zijn wij in Hilversum actief?

Ons schoonmaakbedrijf in Hilversum en omstreken kan je bij verschillende klussen helpen. In welke branche is jouw bedrijf actief? Vastgoed, de horeca, de evenementenbranche? Onze specialisten hebben ervaring in een groot aantal branches. Zo maken wij onder meer schoon in appartementencomplexen, kantoren, het onderwijs, winkelcentra, sportcentra en evenementen. Heeft een bedrijf in de industriële sector of in de medische zorg? Ook dan kunnen wij je helpen. Wij hebben diverse gecertificeerde schoonmakers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld cleanroom reiniging en dieptereiniging. Kortom, om welke ruimte het ook gaat, wij zorgen ervoor dat wij de ruimte spic en span achterlaten. Balans Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf in Hilversum dat jij zoekt.

Heb je een specifiek schoonmaak verzoek? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane