Schoonmaakbedrijf Hilversum

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Hilversum? Bij Balans Schoonmaak bent u aan het juiste adres. Wij nemen u graag de schoonmaak uit handen!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Hilversum en omstreken
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%

Balans Schoonmaak: uw schoonmaakbedrijf in Hilversum

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Hilversum, dat de schoonmaak van uw pand écht serieus neemt? Dan zit u goed bij Balans Schoonmaak. Met ruim 400 gepassioneerde en gecertificeerde schoonmaakspecialisten maken wij dagelijks ruim 600 panden schoon. Dit doen wij in allerlei branches. Van reguliere schoonmaak in kinderdagverblijven, scholen, de horeca, sportcentra en appartementencomplexen tot specialistische schoonmaak in de industriële en medische sector. Schoonmaken is een vak apart, en dat vak nemen wij erg serieus. Met meer dan 35 jaar ervaring is geen klus onze schoonmaakspecialisten te gek. Neem contact op om te zien wat ons schoonmaakbedrijf in Hilversum voor u kan betekenen.

Onze schoonmaakdiensten in Hilversum

Heeft u een schoonmaakklus voor ons paraat? Een eenmalige of een periodieke klus? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u helpen met verschillende soorten klussen. Is er bij u graffiti gespoten op de muren? Dan kunnen wij de graffiti op een specialistische manier verwijderen. Heeft u een boel glazen wanden en deuren op uw kantoor, waarvan de vieze vingerafdrukken op grote afstand te zien zijn? Dan komen onze gecertificeerde glazenwassers u een handje helpen. Ook voor de vloeren, het reinigen van de gevel en huismeesterdiensten kunt u bij ons terecht. Wij hebben een specialist in huis voor iedere klus! Graag nemen wij ook uw schoonmaakklus uit handen.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze samenwerkingspartners: wij zijn trots!

Als schoonmaakbedrijf in Hilversum en de rest van Nederland, streven we altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat wij een schoonmaakplan op maat maken en onze schoonmaakspecialisten altijd meedenken over het schoonmaakproces en dit waar nodig optimaliseren. Wij zien onze opdrachtgevers daarom niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Full service in schoonmaakdiensten Hilversum

Voor iedere klus hebben wij een specialist in huis, denk aan een glazenwasser, huismeester, gevelreiniger en meer. Bekijk al onze specialismen:

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Waarom een schoonmaakbedrijf in Hilversum inhuren?

Af en toe een doekje eroverheen en flink met de stofzuiger heen en weer doet de ruimte al snel een stuk schoner ogen. Of het nu écht schoon is, dat is natuurlijk de vraag. Goed schoonmaken is namelijk een vak apart en erg belangrijk. Een hygiënische ruimte is namelijk belangrijk voor de gezondheid. Zo kan een flinke laag stof bijvoorbeeld erg vervelend zijn voor mensen met allergieën. Niet te vergeten de bacteriën en schimmels die de vrije loop krijgen als objecten niet grondig worden schoongemaakt. En wat dacht u van het ongedierte, dat op de vergeten kruimels en etensresten afkomt, vooral op plekken waar u het niet ziet. Maakt u geen zorgen, wij vergeten het niet. Wij lopen namelijk alle hoekjes en gaatjes na en nemen de boel met professionele schoonmaakmiddelen en -apparaten grondig onder handen. U hebt er geen omkijken meer naar en gaat verder in een schone, gezonde omgeving.

In welke branche is ons schoonmaakbedrijf in Hilversum actief?

Ons schoonmaakbedrijf in Hilversum en omstreken kan u bij verschillende klussen helpen. In welke branche is uw bedrijf actief? Vastgoed, de horeca, de evenementenbranche? Onze specialisten hebben ervaring in een groot aantal branches. Zo maken wij onder meer schoon in appartementencomplexen, kantoren, het onderwijs, winkelcentra, sportcentra en evenementen. Heeft een bedrijf in de industriële sector of in de medische zorg? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij hebben diverse gecertificeerde schoonmakers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld cleanroom reiniging en dieptereiniging. Kortom, om welke ruimte het ook gaat, wij zorgen ervoor dat wij de ruimte spic en span achterlaten. Balans Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf in Hilversum dat u zoekt.

Heeft u een specifiek schoonmaak verzoek? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane