Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Gouda

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Gouda

Het schoonmaakbedrijf in de regio Gouda

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een bedrijf dat zorgt dat uw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Wilt u iemand die snel kan komen, het liefst zelfs bijna direct? Op zoek naar kwaliteit in Gouda e.o.? Kies dan voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van uw werkomgeving zorgeloos uit. Onze schoonmakers zorgen dat u snel weer een frisse en schone omgeving hebt.

Onze schoonmaakdiensten in Leiden

Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers en actief in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en apartementencomplexen (i.o. VVE’s).

Voor al uw schoonmaakklussen hebben wij specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Wij bieden o.a. schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en sanitair onderhoud aan. Mocht u een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Wij werken onder andere voor

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn niet enkel onze klanten. Samen met onze opdrachtgevers streven we er naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. We denken graag mee en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. We praten dus liever niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al uw schoonmaakklussen in Gouda hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Vaste afspraken of eenmalige schoonmaak

Balans Schoonmaak heeft met veel organisaties of bedrijven gezette tijden afgesproken om langs te komen om te schoonmaken. Dan komen onze schoonmakers langs op afgesproken datums. Dit is handig bij bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren en appartementencomplexen.

U kunt ons ook inhuren voor een eenmalige schoonmaak. Organiseert u bijvoorbeeld een marathon of een evenement? Dan heeft u personeel nodig om tijdens het evenement te werken en het sanitair fris te houden, maar ook personeel nodig om na afloop alles op te ruimen. Balans Schoonmaak is het schoonmaakbedrijf in Gouda dat u hierbij kan helpen. Neem contact met ons op voor extra info. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Kantoor schoonmaak in Delft en omgeving

Leuk weetje: een frisse, hygiënische werkplek vermindert ziekteverzuim! Onder andere daarom is het belangrijk om te werken in een propere werkomgeving. Werkt u met een beurtsysteem maar is het al enkele dagen geleden dat iemand het sanitair onder handen genomen heeft? Dan is het een goed idee om te vertrouwen op een professioneel schoonmaakbedrijf in Gouda. Balans Schoonmaak zorgt dat u steeds kunt genieten van o.a. een schone entree, een frisse vergaderruimte en kraaknet sanitair!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Gevelreiniging door schoonmaakbedrijf Gouda

Is het al enkele maanden geleden dat uw gevels gereinigd werden en zijn ze opnieuw beklad met graffiti? Balans Schoonmaak kan voor u uw gevels weer spik en span maken! Onze gediplomeerde gevelreinigers doen uw gevelreiniging grondig en goed, zodat u snel weer kunt genieten van een schoon pand. Wilt u periodiek onderhoud van uw gevel? Dat kan ook!

Professioneel schoonmaakbedrijf in Gouda inhuren

Nood aan een allround schoonmaakbedrijf in Gouda? Dan is Schoonmaakbedrijf Balans u graag van dienst. We nemen uw evenement, kantoor of pand graag onder handen. Met onze 35 jaar ervaring weten we zó hoe we u kunnen helpen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@balansschoonmaak.nl of 072 – 540 0066. U krijgt binnen de 24 uur reactie van één van onze adviseurs. Antwoord op een vrijblijvende offerte krijgt u binnen de 48 uur.

Heeft u interesse om bij Balans Schoonmaak te komen werken en zoekt u schoonmaakvacatures in Gouda? Dan kunt u een open sollicitatie versturen!

Waarom Balans Schoonmaak Gouda

 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!