Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Heemskerk

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Heemskerk

Balans Schoonmaak: hét schoonmaakbedrijf in Heemskerk

Balans Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaakvak en is uitgegroeid tot een grote speler in de schoonmaakbranche. Inmiddels hebben wij meer dan 400 enthousiaste en professionele schoonmaakmedewerkers in dienst, die in Heemskerk, maar ook in andere plaatsen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland schoonmaken. Van kinderdagverblijven tot kantoren: wij staan graag voor je klaar om de schoonmaak uit handen te nemen. Of het nu gaat om een eenmalige schoonmaakklus of schoonmaakonderhoud, onze schoonmaakspecialisten zorgen ervoor dat alles weer spic en span is.
Onze gecertificeerde schoonmaakspecialisten reinigen iedere dag ruim 600 panden in Nederland. Ze hebben allemaal hun eigen vakgebied en worden regelmatig bijgeschoold. Waar de één goed uitblinkt in gevelreiniging, is de ander expert vloeronderhoud. Omdat onze schoonmaakspecialisten hun eigen expertise hebben, weet je zeker dat de schoonmaakwerkzaamheden met kennis en kunde worden uitgevoerd. Je kunt op Balans Schoonmaak rekenen als schoonmaakbedrijf in Heemskerk!!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Specialisten in dienst voor iedere branche

Onze schoonmaakdiensten in Heemskerk

Zoek je een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Heemskerk? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Wij nemen jouw zorgen over de schoonmaak graag uit handen en zorgen ervoor dat jouw pand weer brandschoon wordt. Als schoonmaakbedrijf in Heemskerk kan je ons onder andere inschakelen voor de volgende schoonmaakwerkzaamheden:

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Zo weet je snel waar je bij ons aan toe bent!

Opdrachtgevers? Veel meer dan dat!

Of we nu actief zijn als schoonmaakbedrijf in Heemskerk of ergens anders in Nederland: wij streven samen met onze opdrachtgevers altijd naar een optimale samenwerking. Vanuit onze expertise denken we als schoonmaakbedrijf in Heemskerk mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we dit waar nodig. Wij zien onze opdrachtgevers daarom niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Recencie AZ