Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Pijnacker

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Pijnacker

Schoonmaakbedrijf Pijnacker: betrouwbaar en professioneel

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf in Pijnacker, zit u goed bij Balans Schoonmaakdiensten. Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor de dagelijkse schoonmaak of voor een specialistische reiniging, onze specialisten nemen graag uw zorgen uit handen. Onze schoonmaakspecialisten hebben allemaal hun eigen expertise. Als zij zijn langsgeweest, weet u zeker dat alles weer spic en span is. Kiest u ook voor Balans als schoonmaakbedrijf in Pijnacker?

Schoonmaak op maat

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Pijnacker dat schoonmaakwerkzaamheden op vaste momenten verzorgt? Of zoekt u juist schoonmaakspecialisten voor een eenmalige schoonmaakklus of specialistische reiniging? U kunt altijd bij Balans Schoonmaakdiensten terecht! Wij verzorgen periodiek schoonmaakonderhoud, maar ook losse schoonmaakdiensten zoals gevelreiniging, vloeronderhoud of glasbewassing. Om uw wensen in kaart te brengen, stellen we samen met u een schoonmaakplan op maat op. U kunt dan aangeven welke schoonmaakwerkzaamheden u bij ons wilt uitbesteden en wanneer u wilt dat deze schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. Wel zo fijn, die flexibiliteit!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in Pijnacker? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak!

Wij zien de organisaties voor wie wij schoonmaken uitvoeren niet als klanten, maar als samenwerkingspartners. Wij streven namelijk altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar mogelijk. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Pijnacker

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Pijnacker met jarenlange ervaring en betrouwbare schoonmakers, zit u goed bij Balans. U kunt uw schoonmaakwerkzaamheden met een gerust hart overlaten aan onze specialisten.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Pijnacker? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Over Balans Schoonmaak

Wij zijn sinds 1995 uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste, gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst. Onze medewerkers maken iedere dag ruim 600 panden schoon. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen tot cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen of appartementencomplexen; Balans Schoonmaakdiensten neemt uw schoonmaakwerkzaamheden graag voor u uit handen. In iedere branche kunt u op Balans rekenen als schoonmaakbedrijf Pijnacker.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Pijnacker
 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!