Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Bleiswijk

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Bleiswijk

Het schoonmaakbedrijf in Bleiswijk

Ben je op zoek naar een betrouwbaar, ervaren schoonmaakbedrijf in Bleiswijk? Een bedrijf dat zorgt dat jouw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Balans Schoonmaakdiensten als schoonmaakbedrijf Bleiswijk en besteed de schoonmaak van jouw werkomgeving zorgeloos uit.

Wij zijn uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Wij zijn actief in Noord- en Zuid-Holland en Utrecht. Dagelijks reinigen wij ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en apartementencomplexen (i.o. VVE’s). Als schoonmaakbedrijf Bleiswijk zijn wij dus in iedere branche inzetbaar!

Het schoonmaakbedrijf Bleiswijk met jarenlange ervaring

Bij Balans hebben we ruim 35 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Onze professionele schoonmakers zijn RAS-gecertificeerd; hierdoor weet je zeker dat de schoonmaakwerkzaamheden altijd op een professionele, betrouwbare manier worden uitgevoerd. Wij verlenen facilitaire diensten in Bleiswijk, maar bijvoorbeeld ook in Alphen aan den Rijn en Capelle aan den IJssel.

Onze schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen hebben wij als schoonmaakbedrijf Bleiswijk specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Onze specialisten hebben allemaal een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Zij zorgen altijd voor een duurzame schoonmaak van hoge kwaliteit. Dit doen we voor verschillende branches, zoals kantoren, publieke ruimtes, winkels, horeca, sportcentra, scholen, kinderdagverblijven, medische instellingen, appartementencomplexen en flats gevestigd in Bleiswijk.

Mocht je een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Bleiswijk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij werken onder andere voor

Als wij voor jouw organisatie gaan schoonmaken, ben je niet enkel onze klant. Wij streven samen met onze opdrachtgevers namelijk altijd naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking. We denken dus graag met je mee en optimaliseren het schoonmaakproces waar mogelijk. We praten daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Bleiswijk
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Persoonlijk
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen in Bleiswijk hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied: