Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Urk

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Urk

Balans: hét schoonmaakbedrijf in Urk

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor eenmalige schoonmaak, bijvoorbeeld voor de reiniging van de gevel? Of zoekt u juist een samenwerkingspartner voor de lange termijn? In beide gevallen bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar om uw zorgen met betrekking tot de schoonmaak uit handen te nemen. Om de mogelijkheden te bespreken, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer en u krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons!

Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. Wel zo fijn, want op die manier weet u precies wat de kosten zijn voor uw pand in Urk. U kunt een offerte bij ons altijd binnen 24 uur na aanvraag verwachten. Uiteraard kunt u ook eerst telefonisch contact met ons opnemen via 072 – 303 02 10.

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Als schoonmaakbedrijf hebben wij al meer dan 35 jaar ervaring in het vak. Zo kunt u er bij Balans Schoonmaak altijd van uitgaan dat de schoonmaak op professionele en betrouwbare wordt uitgevoerd. Wij maken schoon in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Ook in Urk kunt u dus op ons rekenen!

Met meer dan 400 schoonmaakspecialisten in dienst, zorgen we elke dag opnieuw voor de schoonmaak van ruim 600 panden. Van kantoren tot sportcentra en appartementencomplexen: wij staan graag voor u klaar om de schoonmaakwerkzaamheden in Urk voor u uit handen te nemen.

Een schoonmaakbedrijf inhuren in Urk: waarom?

Wij begrijpen als geen ander dat u een schone werkomgeving wilt. Of het nu gaat om een gelegenheid in de horeca, de industriële sector of bijvoorbeeld een winkelcentrum in Urk, een schone en hygiënische omgeving is altijd van belang voor zowel medewerkers als bezoekers of klanten. Nu vraagt u zich misschien af of u wel een schoonmaakbedrijf nodig heeft. U kunt immers toch ook zelf stoffen en schoonmaken? Dat is zeker waar, maar om uw pand in Urk écht hygiënisch te maken, is de expertise van schoonmaakspecialisten nodig. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en zorgen ervoor dat alle hoekjes en plekjes worden gereinigd, zelfs op plekken die u zelf over het hoofd ziet.

Waarom Balans als schoonmaakbedrijf in Urk?

 • Persoonlijk
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Urk

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Urk, of misschien wel in Tollebeek, Emmeloord of Espel? Dan kunt u op Balans Schoonmaak rekenen voor de schoonmaak. Voor zowel eenmalige schoonmaak als periodieke schoonmaak kunt u bij ons terecht. We bespreken graag de mogelijkheden met u op basis van uw wensen en maken geheel vrijblijvend een offerte op maat. Wel zo fijn!

U kunt in Urk op ons rekenen voor onder andere de volgende schoonmaakdiensten:

Onze samenwerkingspartners: meer dan klanten!

Balans Schoonmaak heeft veel diverse opdrachtgevers, van kinderdagverblijven tot medische instellingen. Voor wat voor organisatie wij de schoonmaakwerkzaamheden ook uit handen nemen; wij zien onze opdrachtgevers als meer dan enkel onze klant. Samen met hen streven we namelijk altijd naar een optimale samenwerking en het beste resultaat. Wij denken vanuit onze expertise mee over het schoonmaakproces en optimaliseren dit waar nodig. Dankzij deze fijne samenwerkingen spreken wij niet over klanten, maar over samenwerkingspartners!

Vloerreiniging