Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Sassenheim

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Sassenheim

Schoonmaakbedrijf Sassenheim: voor iedere schoonmaakklus

Heeft u een winkel, kantoorpand, publieke ruimte of andere organisatie in Sassenheim of omgeving, en bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Dan zit u bij Balans Schoonmaak goed. Wij hebben een groot aantal schoonmaakspecialisten voor u klaarstaan die u kunnen ontzorgen van uw schoonmaak. Of het nu om periodieke schoonmaak van uw pand(en) gaat, of om eenmalige, specialistische reiniging; onze specialisten gaan geen klus uit de weg. Bij ons kunt u rekenen op professionele schoonmaak in iedere tak. Wij hebben specialist voor ieder type schoonmaakklus, denkt u aan een glazenwasser, een expert in cleanroomreiniging en zelf een huismeester. Kortom, zoekt u een schoonmaakbedrijf Sassenheim, dan kunt u met een gerust hart bij ons aankloppen.

Over Balans Schoonmaak

Wij zijn een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 gepassioneerde en gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst. Samen maken wij ruim 600 panden schoon op dagelijkse basis. U kunt dan ook wel zeggen dat wij de enige ervaring in huis hebben. U kunt bij Balans Schoonmaak terecht voor allerlei soorten schoonmaakdiensten. Denkt u aan dieptereiniging, het schoonmaken van sanitair, schoonmaak onderhoud en gevelreiniging. Ook het aantal branches waarin wij werkzaam zijn is groot. Zo kunt u als kinderdagverblijf, winkel, horecagelegenheid, kantoor, medische praktijk, sportcentrum en meer bij ons terecht. Bent u benieuwd wat wij precies kunnen betekenen voor u als schoonmaakbedrijf Sassenheim? Werp dan een blik op onze schoonmaakdiensten en schoonmaakbranches.

Wij werken onder andere voor

Een klant? Nee, zo willen wij het niet noemen. Wij zien onze klantrelaties meer als een partnerschap. Wij denken namelijk graag mee met de organisaties waar wij schoonmaken en adviseren en optimaliseren, vanuit onze expertise, waar nodig is. Zo werken wij onder meer met trots voor AZ Alkmaar. Benieuwd naar onze andere samenwerkingspartners? Kijkt u dan hier.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Sassenheim

Als schoonmaakbedrijf Sassenheim helpen wij u graag uit de brand. Met de beste schoonmaakapparatuur en de meest enthousiaste medewerkers maken wij uw pand(en) weer spic en span. Al schoonmaakbedrijf Sassenheim kunt u onder meer bij ons terecht voor de volgende schoonmaakdiensten:

Schoonmaakplan op maat

Wat komt u het beste uit? Dat is een van de vragen die u van ons kunt verwachten. Uw wensen staan bij ons centraal en wij proberen u en uw personeel zo min mogelijk te hinderen. Wij komen graag bij u langs op periodieke basis, maar ook een eenmalige klus is voor ons geen probleem. Zo staan we ook voor u klaar na een feestje op de zaak. Laat ons vooral uw wensen weten.

Wij maken altijd aan het begin van de samenwerking een schoonmaakplan op maat. We bespreken de schoonmaakdiensten die u wilt afnemen en de momenten waarop wij kunnen langskomen. Dit noemen we flexibiliteit, en daar zijn onze klanten dan ook erg tevreden mee.

Bent u benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf Sassenheim voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend bij ons een offerte opvragen. Hopelijk kunnen we dan snel voor u aan de slag met een schoonmaakplan op maat.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Persoonlijk
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!