Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amersfoort? Dan zit u goed bij Balans Schoonmaak!

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Amersfoort en omgeving
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst

Balans: een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Als u nu een eenmalige schoonmaakklus heeft of benieuwd bent naar de mogelijkheden van een samenwerking op de lange termijn: Balans Schoonmaak staat graag voor u klaar in Amersfoort en omgeving! U kunt gerust contact opnemen met een van onze schoonmaakadviseurs, zij helpen u graag verder en vertellen u alles over het brede scala aan mogelijkheden dat wij bieden op het gebied van schoonmaak in Amersfoort. U krijgt bij ons altijd binnen 24 uur een reactie.

Bent u benieuwd naar de kosten van de schoonmaak van uw pand? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Als u ons laat weten wat uw wensen en eisen zijn, ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat in uw mailbox. Zo weet u exact waar u aan toe bent. U kunt ook altijd bellen naar 072 – 303 02 10.

Het belang van een goed schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Ongeacht de branche waarin uw bedrijf werkzaam is, is een schone werkomgeving van groot belang. In cleanrooms en kinderdagverblijven, maar ook op kantoor is het belangrijk dat medewerkers en andere bezoekers aan uw pand in een hygiënische omgeving terechtkomen. Natuurlijk kunt u uw werkplek zelf een beetje netjes houden door uw troep op te ruimen en kleine schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Maar als u een écht schone werkomgeving wilt, heeft u schoonmaakspecialisten nodig die uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen nemen. Balans Schoonmaak neemt de schoonmaak van uw pand in Amersfoort graag uit handen en zorgt ervoor dat alles weer spic en span wordt. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn experts in hun vakgebied, zijn betrouwbaar én hebben een passie voor het vak!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Als schoonmaakbedrijf maken wij niet alleen schoon in Amersfoort, maar door heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Balans Schoonmaak heeft meer dan 400 enthousiaste en professionele schoonmaakspecialisten in dienst, die de schoonmaak van uw pand graag voor u uit handen nemen. Of het nu gaat om glasbewassing, dagelijks onderhoud of dieptereiniging van de keuken of uw sanitair; Balans Schoonmaak staat graag voor u klaar!

Wij reinigen dagelijks ruim 600 panden in Nederland. Van kantoren tot kinderdagverblijven: wij staan in iedere branche voor u klaar. Het is voor u fijn om te weten dat we schoonmaakspecialisten in dienst hebben die expert zijn in hun vakgebied. Waar de een uitblinkt in vloeronderhoud, is de ander specialist in gevelreiniging. Omdat onze schoonmakers gekwalificeerd zijn en regelmatig worden bijgeschoold, weet u zeker dat uw pand weer spic en span is als zij zijn langsgeweest.

Onze schoonmaakdiensten in Amersfoort

Heeft u een bedrijf in Amersfoort of bijvoorbeeld in Soest, Leusden, Nijkerk of Hoevelaken? Dan staat Balans Schoonmaak graag voor u klaar als partner in de schoonmaak. We nemen graag uw zorgen over de schoonmaak uit handen, zodat u zich kunt focussen op de zaken waar u expert in bent. Als schoonmaakbedrijf in Amersfoort zijn we voor allerlei schoonmaakdiensten inzetbaar, zoals:

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Gaastra Erik Teunissen
  10
  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.
 • Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10
  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.
 • LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10
  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane