Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheidsscore 99,6%

Schoonmaakbedrijf
Amersfoort

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amersfoort? Een gezonde en een representatieve omgeving is voor ieder bedrijf belangrijk. Mensen werken prettiger en presteren beter in een ruimte die schoon en fris is. Wij verzorgen de dagelijkse schoonmaak van uw bedrijf!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Balans is meer dan een schoonmaakbedrijf in Amersfoort alleen

Geen schoonmaakklus is hetzelfde en iedere partner heeft andere wensen. Alvorens we bij u aan de slag gaan spreken we de uitdaging persoonlijk door. De hele samenwerking houden we korte lijnen. Uw ervaringen zijn immers waardevol om onze facilitaire experts te doen uitblinken in hun vak. Daarom praten wij niet over klanten, maar over partners. Als schoonmaakbedrijf in Amersfoort bieden we naast de dagelijkse schoonmaak ook specialistische diensten aan in iedere sector.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het belang van een goed schoonmaakbedrijf in Amersfoort

Ongeacht de branche waarin uw bedrijf werkzaam is, is een schone werkomgeving van groot belang. In cleanrooms en kinderdagverblijven, maar ook op kantoor is het belangrijk dat medewerkers en andere bezoekers aan uw pand in een hygiënische omgeving terechtkomen. Natuurlijk kunt u uw werkplek zelf een beetje netjes houden door uw troep op te ruimen en kleine schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Maar als u een écht schone werkomgeving wilt, heeft u schoonmaakspecialisten nodig die uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen nemen. Balans Schoonmaak neemt de schoonmaak van uw pand in Amersfoort graag uit handen en zorgt ervoor dat alles weer spic en span wordt. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn experts in hun vakgebied, zijn betrouwbaar én hebben een passie voor het vak!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wat zeggen anderen over ons?

Dit zeggen anderen over ons:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig . De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen in Amersfoort:

We snappen best als u nog vragen heeft …

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en u hoeft minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Samen met u stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en u hoeft minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

Onze partners in Amersfoort

Met de efficiënte en gestructureerde werkwijze van onze facilitaire experts ontzorgen we u graag bij het schoonmaakproces. Rekening houdend met onze belangrijkste basisprincipes: oog voor detail, resultaatgericht en beste prijs/ kwaliteit. In Amersfoort mochten we al bij vele partners aan de slag!

Over Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V.

Als schoonmaakbedrijf maken wij niet alleen schoon in Amersfoort, maar door heel Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Balans Schoonmaak heeft meer dan 400 enthousiaste en professionele schoonmaakspecialisten in dienst, die de schoonmaak van uw pand graag voor u uit handen nemen. Of het nu gaat om glasbewassing, dagelijks onderhoud of dieptereiniging van de keuken of uw sanitair; Balans Schoonmaak staat graag voor u klaar!

Wij reinigen dagelijks ruim 600 panden in Nederland. Van kantoren tot kinderdagverblijven: wij staan in iedere branche voor u klaar. Het is voor u fijn om te weten dat we schoonmaakspecialisten in dienst hebben die expert zijn in hun vakgebied. Waar de een uitblinkt in vloeronderhoud, is de ander specialist in gevelreiniging. Omdat onze schoonmakers gekwalificeerd zijn en regelmatig worden bijgeschoold, weet u zeker dat uw pand weer spic en span is als zij zijn langsgeweest.

Onze schoonmaakdiensten in Amersfoort

Heeft u een bedrijf in Amersfoort of bijvoorbeeld in Soest, Leusden, Nijkerk of Hoevelaken? Dan staat Balans Schoonmaak graag voor u klaar als partner in de schoonmaak. We nemen graag uw zorgen over de schoonmaak uit handen, zodat u zich kunt focussen op de zaken waar u expert in bent. Als schoonmaakbedrijf in Amersfoort zijn we voor allerlei schoonmaakdiensten inzetbaar, zoals:

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane