Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Velsen

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Velsen

Balans Schoonmaak: jouw ideale schoonmaakbedrijf in Velsen

Balans Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in schoonmaakvak en werkt inmiddels samen met 400 professionele schoonmaakspecialisten. Onze schoonmaakspecialisten maken dagelijks ruim 600 panden schoon. Dit doen ze in Velsen, maar ook in andere plaatsen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. Van kantoren en appartementencomplexen tot winkelcentra en horecagelegenheden: onze schoonmaakspecialisten nemen de schoonmaak van ieder bedrijf en pand uit handen. Ook jouw bedrijf kan op ons rekenen als schoonmaakbedrijf in Velsen!

Onze gecertificeerde medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise. Waar de één specialist is in glasbewassing, is de ander expert in vloeronderhoud. Bovendien worden onze schoonmaakspecialisten ook regelmatig bijgeschoold. Ze hebben dus de kennis en kunde om jouw pand weer spic en span te maken!

Het belang van een schoonmaakbedrijf in Velsen

Een hygiënische werkomgeving is heel belangrijk. Niet alleen in medische instellingen of cleanrooms zou hygiëne prioriteit moeten hebben, ook voor kinderdagverblijven, kantoren en horecagelegenheden in Velsen zou de schoonmaak hoog op het lijstje moeten staan. Voor medewerkers, klanten, patiënten en bezoekers is een schone ruimte namelijk heel belangrijk. Toch blijkt de grondige schoonmaak vaak te worden vergeten. Er worden wel enkele schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd, maar écht hygiënische reiniging is er niet. De schoonmaakspecialisten van Balans Schoonmaak brengen hier graag verandering in. Zij zorgen ervoor dat jouw pand compleet wordt gereinigd; zo weet je zeker dat er geen enkel hoekje wordt vergeten. Balans Schoonmaak neemt als schoonmaakbedrijf in Velsen graag jouw schoonmaakwerkzaamheden uit handen.

Onze schoonmaakdiensten in Velsen

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Velsen? Balans Schoonmaak staat voor je klaar. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor jou uitvoeren:

Opdrachtgevers? Veel meer dan dat!

Of we als schoonmaakbedrijf in Velsen nu aan de slag gaan voor kantoren of appartementencomplexen: wij streven samen met onze opdrachtgevers altijd naar een optimale samenwerking. Wij denken als schoonmaakbedrijf in Velsen graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren dit waar nodig. Door deze samenwerking zien wij onze opdrachtgevers niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans