Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf
Hoorn

Zoek je naar een schoonmaakbedrijf in Hoorn? Wij verzorgen de dagelijkse schoonmaak voor jouw bedrijf ongeacht de branche. Balans is zeer ervaren in de schoonmaakbranche en al jarenlang actief in onderwijs, kinderdagverblijven, hotels, vastgoed, medische zorg en industriële schoonmaak. Bovendien kunnen wij jou het totaalpakket aan schoonmaakdiensten aanbieden.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Balans is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf in Hoorn

Onze medewerkers zijn het hart van onze organisatie. Zij werken resultaatgericht, hebben oog voor detail en een hands on mentaliteit. Graag denken we met je mee en maken we jouw bedrijf efficiënt schoon. Iedere schoonmaakklus in Hoorn is maatwerk. Alvorens we bij jou aan de slag gaan, komen we eerst eens langs op locatie. De hele samenwerking houden we de lijnen kort, want we zien je als een waardevolle partner. Bovendien zijn jouw inzichten en ervaringen waardevol om onze mensen te doen uitblinken in hun vak. Als schoonmaakbedrijf in Hoorn helpen we je graag bij een groot scala aan schoonmaakdiensten.

Onze schoonmaakdiensten in Hoorn

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Hoorn? Dan staat Balans Schoonmaak graag voor jou klaar. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor jou uitvoeren:

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Hoorn

Al jarenlang zijn wij als schoonmaakbedrijf actief in Hoorn! Samen met onze opdrachtgevers doelen we op een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze kennis en expertise denken we graag mee over de dagelijkse schoonmaak evenals specialistische reiniging. We praten niet over klanten, maar over samenwerking partners.

Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Wat zeggen anderen over ons?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veel gestelde vragen aan schoonmaakbedrijf Hoorn

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht in Hoorn en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

 • Samen met jou stemmen we de juiste tijd af waarop het schoonmaakwerk het beste uitgevoerd kan worden.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane