Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Vakkundige schoonmakers in Amstelveen

Balans Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst. Ons personeel neemt het werk serieus en is betrouwbaar. De specialisten hebben allemaal een interne en extra vakspecifieke opleiding afgerond. Daardoor kunnen wij kwaliteit waarborgen!

De schoonmaakwerkzaamheden worden altijd stipt en nauwgezet uitgevoerd. Inmiddels maken meer dan 600 organisaties, zoals kantoren, bedrijven, scholen, zorginstellingen en appartementencomplexen gebruik van onze diensten. Onze schoonmaakwerkzaamheden lopen uiteen van glasbewassing tot vloeronderhoud, en van gevelreiniging tot de dieptereiniging van keukens en sanitair. Kortom: het complete pakket! We zijn actief in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Ben je verantwoordelijk voor de hygiëne van een kantoor, scholengemeenschap of appartementencomplex? Of ben je juist op zoek naar een huismeester? Balans Schoonmaak neemt als schoonmaakbedrijf in Amstelveen dit werk graag uit handen. Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat jouw (bedrijfs)pand schoon wordt én blijft.

Mocht je een specifiek schoonmaakverzoek hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Je kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ben je op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakbedrijf in Amstelveen? Balans Schoonmaak biedt de uitkomst!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak – Wij zijn trots!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Full service in schoonmaakdiensten

Voor al jouw schoonmaakklussen in Amstelveen hebben wij de beste specialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied:

Vaste afspraken of eenmalige schoonmaak?

Als schoonmaakbedrijf in Amstelveen zijn wij inzetbaar voor eenmalige schoonmaak of als schoonmaakpartner op vaste datums. Met veel organisaties en bedrijven hebben we vaste afspraken. Onze vakkundige medewerkers gaan op gezette tijden langs om de hygiëne te waarborgen. Denk hierbij aan het onderhouden van sanitair en een fris kantoor.

Ons schoonmaakbedrijf in Amstelveen is echter ook inzetbaar voor eenmalige schoonmaak. Denk daarbij aan evenementen, zoals festivals en marathons. Op dergelijke dagen dient het sanitair in orde te zijn, maar ook na afloop van het evenement is er veel werk te verrichten.

Schoonmaak op maat

In overleg met jou bepalen we welke schoonmaakwerkzaamheden we gaan uitvoeren, hoe vaak en wanneer. Onze schoonmakers houden rekening met medewerkers, maar ook met bezoekers. Zij mogen natuurlijk geen hinder ondervinden van de schoonmaakwerkzaamheden in Amstelveen.

Op het gebied van schoonmaak leveren we o.a.:

 • Schoonmaakonderhoud
 • Vloeronderhoud
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Specialistische reiniging door schoonmaakbedrijf Amstelveen

Specialistische reiniging kan je het beste overlaten aan een expert en laat dan onze expertise zijn! Onder specialistische reiniging verstaan we onder andere gevelreiniging, dieptereiniging, cleanroomreiniging en vloeronderhoud.

Professioneel schoonmaakbedrijf Amstelveen inhuren

Ben je op zoek naar een allround schoonmaakbedrijf in Amstelveen of in de omgeving van Amstelveen? Dan is Schoonmaakbedrijf Balans je graag van dienst. Met meer dan 35 jaar ervaring ben je verzekerd van een spik en span kantoor, pand, appartementencomplex of evenement! Wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op via 072 – 303 02 10, of mail ons naar info@balansschoonmaak.nl. Binnen de 24 uur krijg je een reactie van één van onze adviseurs. Vraag je een (vrijblijvende) offerte aan? Dan krijg je binnen 48 uur een offerte op maat van ons!

Wij zijn ook inzetbaar als schoonmaakbedrijf in onder andere  Amsterdam, Rotterdam of op Schiphol.

Waarom balans Schoonmaak in Amstelveen?

 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!