Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Voorschoten

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Voorschoten

Schoonmaakbedrijf in Voorschoten: voor iedere schoonmaakklus

Is uw bedrijf gevestigd in of rondom Voorschoten? En bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partij die u de schoonmaak uit handen kan nemen? Dan zit u bij Balans Schoonmaak goed. Wij staan voor u klaar met raad en daad, of het nu gaat om periodieke schoonmaak of een eenmalige specialistische reiniging. Onze medewerkers zijn experts in hun vak, met ieder een eigen expertise. Dit houdt in dat er altijd een specialist bij u langskomt, die begrip heeft voor de situatie. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Voorschoten? Balans Schoonmaak staat voor u klaar.

Over Balans Schoonmaak

Wij zijn een full service schoonmaakbedrijf. Dit betekent dat wij u bij vrijwel elke schoonmaakklus kunnen helpen. Wij hebben ruim 400 gekwalificeerde schoonmaakspecialisten in dienst, allen met een grote passie voor het schoonmaakvak. Samen maken wij ruim 600 panden schoon op dagelijkse basis. Het ontbreekt ons dan ook niet aan ervaring. Wij hebben medewerkers die gespecialiseerd zijn in dieptereiniging, cleanroom reiniging, glasbewassing, gevelreiniging en huismeesterdiensten en meer.

Ons ruime aanbod aan schoonmaakdiensten, vullen wij aan met ervaring in verschillende branches. Zo maken wij schoon bij kantoren, winkels, medische praktijken, sportcentra, scholen, appartementencomplexen, kinderdagverblijven en meer. Bent u benieuwd of wij uw bedrijf kunnen helpen als schoonmaakbedrijf in Voorschoten? Kijk dan even bij onze schoonmaakbranches.

Wij werken onder andere voor

Wij zien nieuwe organisaties niet als klanten, maar eerder als samenwerkingspartners. Wij streven naar een duurzame samenwerking, waarin wij meedenken in het schoonmaakproces en hierin adviseren en optimaliseren waar nodig. Zo zijn wij erg trots op onze duurzame samenwerking met AZ Alkmaar. Bent u benieuwd met wie wij nog meer samenwerken? Kijkt u dan hier.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Voorschoten

Als schoonmaakbedrijf Voorschoten helpen wij u met een belangrijke hygiënefactor: een schoon pand van top tot teen. Wij zijn in vrijwel iedere branche actief en kunnen u helpen met een groot aantal schoonmaakdiensten.

Onze specialisten kunnen u onder meer helpen met de volgende schoonmaakdiensten:

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in Voorschoten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Schoonmaak op maat

Als schoonmaakbedrijf in Voorschoten ontzorgen wij u graag van de schoonmaak. Onze schoonmaakspecialisten komen bij u langs op de momenten dat het u het beste uitkomt. Zo kunt u ons inschakelen op vaste momenten op de dag, week of maand. Maar wij nemen ook eenmalige klussen aan. Heeft u bijvoorbeeld een groot evenement gehad, een feestje op het werk, of heeft u binnenkort de opening van uw winkel? Dan zullen onze medewerkers u helpen om uw pand weer spic en span op te leveren.

Uw wensen staan bij ons voorop. Daarom stellen wij voor een ieder waar wij gaan schoonmaken, een schoonmaakplan op maat op. Hierin leggen wij vast welke schoonmaakdiensten er gewenst zijn en op welke momenten dit mag gebeuren. Flexibiliteit noemen we dat. En dat wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld.

Bent u benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf in Voorschoten voor uw organisatie kunnen betekenen? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend bij ons een offerte opvragen.

Waarom een schoonmaakbedrijf in Voorschoten?

Schoonmaken is niet de favoriete bezigheid van de meeste mensen. Toch is de schoonmaak heel belangrijk, helemaal als het om uw werkomgeving gaat. Balans Schoonmaak neemt uw zorgen over de schoonmaak graag uit handen en zorgt ervoor dat uw pand altijd spic en span is. Zo kunt u zich focussen op uw eigen werkzaamheden en werken in een schone omgeving. Wel zo fijn, want een schone werkomgeving zorgt voor gezondere werknemers, meer tevredenheid en zelfs meer productiviteit!

Natuurlijk kunt u zelf wat schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, maar dit is vaak oppervlakkige reiniging. Balans Schoonmaak zorgt er als schoonmaakbedrijf in Voorschoten graag voor dat uw pand tot in de kleinste details wordt schoongemaakt, zonder dat er een hoekje wordt vergeten!

Waarom Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Voorschoten?

Vraagt u zich af waarom Balans Schoonmaak een goede keuze is als schoonmaakbedrijf in Voorschoten? Naast dat wij ruim 35 jaar ervaring hebben in het schoonmaakvak,  zijn er nog verschillende andere redenen om de schoonmaak van uw pand in Voorschoten aan Balans Schoonmaak uit te besteden:

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Persoonlijk
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Voorschoten?

Wat Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Voorschoten kost, hangt van een aantal factoren af. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring weten we dat iedere schoonmaakklus anders is. We werken daarom niet met een vaste prijs, maar bepalen per type schoonmaakklus die we voor uw bedrijf gaan uitvoeren, wat de kosten zijn. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat, gebaseerd op uw wensen. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent als u Balans Schoonmaak inschakelt als schoonmaakbedrijf in Voorschoten.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor de schoonmaak van uw pand in Voorschoten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.