Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Voorschoten

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Voorschoten

Schoonmaakbedrijf in Voorschoten: voor iedere schoonmaakklus

Is jouw bedrijf gevestigd in of rondom Voorschoten? En ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare partij die je de schoonmaak uit handen kan nemen? Dan zit je bij Balans Schoonmaak goed. Wij staan voor je klaar met raad en daad, of het nu gaat om periodieke schoonmaak of een eenmalige specialistische reiniging. Onze medewerkers zijn experts in hun vak, met ieder een eigen expertise. Dit houdt in dat er altijd een specialist bij je langskomt, die begrip heeft voor de situatie. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Voorschoten? Balans Schoonmaak staat voor je klaar.

Over Balans Schoonmaak

Wij zijn een full service schoonmaakbedrijf. Dit betekent dat wij je bij vrijwel elke schoonmaakklus kunnen helpen. Wij hebben ruim 400 gekwalificeerde schoonmaakspecialisten in dienst, allen met een grote passie voor het schoonmaakvak. Samen maken wij ruim 600 panden schoon op dagelijkse basis. Het ontbreekt ons dan ook niet aan ervaring. Wij hebben medewerkers die gespecialiseerd zijn in dieptereiniging, cleanroom reiniging, glasbewassing, gevelreiniging en huismeesterdiensten en meer.

Ons ruime aanbod aan schoonmaakdiensten, vullen wij aan met ervaring in verschillende branches. Zo maken wij schoon bij kantoren, winkels, medische praktijken, sportcentra, scholen, appartementencomplexen, kinderdagverblijven en meer. Ben je benieuwd of wij jouw bedrijf kunnen helpen als schoonmaakbedrijf in Voorschoten? Kijk dan even bij onze schoonmaakbranches.

Wij werken onder andere voor

Wij zien nieuwe organisaties niet als klanten, maar eerder als samenwerkingspartners. Wij streven naar een duurzame samenwerking, waarin wij meedenken in het schoonmaakproces en hierin adviseren en optimaliseren waar nodig. Zo zijn wij erg trots op onze duurzame samenwerking met AZ Alkmaar. Ben je benieuwd met wie wij nog meer samenwerken? Kijk dan hier.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Voorschoten

Als schoonmaakbedrijf Voorschoten helpen wij je met een belangrijke hygiënefactor: een schoon pand van top tot teen. Wij zijn in vrijwel iedere branche actief en kunnen je helpen met een groot aantal schoonmaakdiensten.

Onze specialisten kunnen jou onder meer helpen met de volgende schoonmaakdiensten:

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in Voorschoten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Schoonmaak op maat

Als schoonmaakbedrijf in Voorschoten ontzorgen wij je graag van de schoonmaak. Onze schoonmaakspecialisten komen bij je langs op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Zo kan je ons inschakelen op vaste momenten op de dag, week of maand. Maar wij nemen ook eenmalige klussen aan. Heb je bijvoorbeeld een groot evenement gehad, een feestje op het werk, of heb je binnenkort de opening van jouw winkel? Dan zullen onze medewerkers je helpen om jouw pand weer spic en span op te leveren.

Jouw wensen staan bij ons voorop. Daarom stellen wij voor iedereen waar wij gaan schoonmaken, een schoonmaakplan op maat op. Hierin leggen wij vast welke schoonmaakdiensten er gewenst zijn en op welke momenten dit mag gebeuren. Flexibiliteit noemen we dat. En dat wordt door onze klanten zeer op prijs gesteld.

Ben je benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf in Voorschoten voor jouw organisatie kunnen betekenen? Dan kan je gratis en geheel vrijblijvend bij ons een offerte opvragen.

Waarom een schoonmaakbedrijf in Voorschoten?

Schoonmaken is niet de favoriete bezigheid van de meeste mensen. Toch is de schoonmaak heel belangrijk, helemaal als het om jouw werkomgeving gaat. Balans Schoonmaak neemt jouw zorgen over de schoonmaak graag uit handen en zorgt ervoor dat jouw pand altijd spic en span is. Zo kan je zich focussen op jouw eigen werkzaamheden en werken in een schone omgeving. Wel zo fijn, want een schone werkomgeving zorgt voor gezondere werknemers, meer tevredenheid en zelfs meer productiviteit!

Natuurlijk kan je zelf wat schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, maar dit is vaak oppervlakkige reiniging. Balans Schoonmaak zorgt er als schoonmaakbedrijf in Voorschoten graag voor dat jouw pand tot in de kleinste details wordt schoongemaakt, zonder dat er een hoekje wordt vergeten!

Waarom Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Voorschoten?

Vraag je je af waarom Balans Schoonmaak een goede keuze is als schoonmaakbedrijf in Voorschoten? Naast dat wij ruim 35 jaar ervaring hebben in het schoonmaakvak, zijn er nog verschillende andere redenen om de schoonmaak van jouw pand in Voorschoten aan Balans Schoonmaak uit te besteden:

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Persoonlijk
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Voorschoten?

Wat Balans Schoonmaak als schoonmaakbedrijf in Voorschoten kost, hangt van een aantal factoren af. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring weten we dat iedere schoonmaakklus anders is. We werken daarom niet met een vaste prijs, maar bepalen per type schoonmaakklus die we voor jouw bedrijf gaan uitvoeren, wat de kosten zijn. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat, gebaseerd op jouw wensen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent als je Balans Schoonmaak inschakelt als schoonmaakbedrijf in Voorschoten.

Wil je weten wat de kosten zijn voor de schoonmaak van jouw pand in Voorschoten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.