Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Schoonhoven

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Schoonhoven

Schoonmaakbedrijf in Schoonhoven: ideaal voor iedere situatie

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Schoonhoven? Een professioneel schoonmaakbedrijf met ruime ervaring? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Onze specialisten zijn inzetbaar voor de dagelijkse schoonmaak, maar ook voor specialistische reiniging. Om welk type schoonmaak het ook gaat; onze specialisten nemen graag jouw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. En omdat onze specialisten allemaal hun eigen expertise hebben in het schoonmaakvak, weet je zeker dat alles weer glimt als zij zijn langs geweest. Op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf in Schoonhoven? Balans Schoonmaak staat graag voor je klaar!

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 is Balans Schoonmaak uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf. Wij hebben ruim 400 enthousiaste, gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst, die iedere dag ruim 600 panden schoonmaken. Waar de ene specialist zich inzet om kantoren weer spic en span te krijgen, is de ander gespecialiseerd in de schoonmaak van cleanrooms. Je kunt bij Balans Schoonmaak terecht voor de schoonmaak van vrijwel ieder type pand: bedrijfs- en winkelpanden, scholen, laboratoria, zorginstellingen of appartementencomplexen; wij nemen jouw zorgen graag uit handen. Je kunt altijd op ons rekenen!

Wij werken onder andere voor

Als wij schoonmaakwerkzaamheden gaan uitvoeren voor een nieuwe organisatie, zien wij deze organisatie niet als klant, maar als samenwerkingspartner. Wij denken vanuit onze expertise namelijk altijd mee over het schoonmaakproces en optimaliseren dit waar nodig. Op die manier streven wij naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Ben je benieuwd naar meer van onze samenwerkingspartners? Dan kan je deze hier bekijken.

Schoonmaak op maat

Als schoonmaakbedrijf in Schoonhoven zijn wij inzetbaar op vaste momenten dat het jou uitkomt, maar je kunt onze specialisten ook inschakelen voor een eenmalige schoonmaakklus of specialistische reiniging. Zoek je periodiek schoonmaakonderhoud, of juist iemand voor gevelreiniging, vloeronderhoud of glasbewassing? Wij staan voor je klaar!

Jouw wensen staan bij ons centraal. Daarom stellen we aan het begin van de samenwerking een schoonmaakplan met jou op. We overleggen dan met je welke schoonmaakwerkzaamheden je bij ons wilt uitbesteden en welk moment voor de schoonmaak jou het beste uitkomt. Die flexibiliteit wordt door onze klanten als heel prettig ervaren!

Mocht je benieuwd zijn naar wat wij voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Schoonhoven, dan kan je bij ons gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Persoonlijk
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Schoonhoven

Balans Schoonmaak is in vrijwel iedere branche inzetbaar. Welk type schoonmaakwerkzaamheden je ook bij ons wilt uitbesteden: wij nemen jouw zorgen met alle liefde uit handen. Als schoonmaakbedrijf Schoonhoven kunnen wij onder andere de volgende schoonmaakdiensten voor je uitvoeren:

Met welke schoonmaakwerkzaamheden kunnen we voor jou aan de slag als schoonmaakbedrijf Schoonhoven? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane