Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist

Schoonmaakbedrijf Purmerend

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • Beste prijs/kwaliteit garantie
 • Professioneel schoonmaakbedrijf
 • Klanttevredenheid van 99,6%
 • Ziekteverzuim lager dan 5%

Uw ideale schoonmaakbedrijf Purmerend

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Purmerend, met jarenlange ervaring? Dan zit u goed bij Balans Schoonmaakdiensten. Onze schoonmaakspecialisten nemen uw schoonmaakwerkzaamheden namelijk graag uit handen, of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak of om specialistische reiniging. Onze gecertificeerde medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise. Zo weet u zeker dat de schoonmaak op een nauwkeurige manier wordt uitgevoerd. Wilt u dat uw pand spic en span wordt én blijft? Kies dan voor Balans als schoonmaakbedrijf Purmerend!

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V is een grote speler in de schoonmaakbranche. Sinds 1995 zijn we uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 gepassioneerde medewerkers in dienst. Elke dag maken onze specialisten ruim 600 panden schoon. Onze klantenkring bevindt zich voornamelijk in de randstad. We zijn actief in verschillende plaatsen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Ook in Purmerend en omgeving zijn we actief. Balans is expert in de reiniging van kantoren, onderwijsinstellingen, vastgoed, portieken, publieke ruimten, medische praktijken, laboratoria, sportcentra en evenementen. Voor iedere branche en voor ieder vakgebied hebben wij gespecialiseerde schoonmakers in dienst. Zo ontzorgen we u volledig op het gebied van schoonmaak. Want schoonmaken is een vak. En laat dat nu onze passie zijn.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.
 • Meer dan 25 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Wij werken onder andere voor

Wij zien de organisaties voor wie wij schoonmaken uitvoeren niet enkel als klanten. Wij streven namelijk altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar mogelijk. Vandaar dat wij hen niet enkel als klanten zien, maar als samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Schoonmaak Purmerend op maat

Als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Purmerend dat schoonmaakwerkzaamheden verzorgt op vaste tijden, bent u bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres! Maar ook als u schoonmaakspecialisten zoekt voor een specialistische reiniging of eenmalige schoonmaakklus kunt u bij ons terecht. Als schoonmaakbedrijf Purmerend verzorgen wij namelijk periodiek schoonmaakonderhoud én losse schoonmaakdiensten zoals gevelreiniging, vloeronderhoud en glasbewassing. Wij willen natuurlijk precies weten wat uw wensen zijn. Daarom stellen we samen met u een schoonmaakplan op maat op. U kunt hierbij helemaal zelf bepalen welke schoonmaakwerkzaamheden u bij ons wilt uitbesteden en op welke momenten u dit wilt laten doen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Purmerend? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Onze schoonmaakdiensten in Purmerend

Als schoonmaakbedrijf Purmerend voeren wij verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit in diverse branches. Welk type schoonmaak u ook wilt uitbesteden: u kunt uw schoonmaakwerkzaamheden met een gerust hart overlaten aan onze specialisten. Als schoonmaakbedrijf Purmerend kunnen wij onder andere de volgende schoonmaakdiensten voor u uitvoeren.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Schoonmaakbedrijf in Purmerend

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in de omgeving van Purmerend die uw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Dan bent u bij Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring en een werknemersbestand van zo’n 400 gemotiveerde en gekwalificeerde mannen en vrouwen, behoren wij tot de grootste schoonmaakpartijen van het land.

Ons schoonmaakbedrijf is uiteraard actief in de regio Purmerend, maar we zijn ook inzetbaar in de rest van Noord-Holland, in Zuid-Holland en in Utrecht. In die provincies zijn ons RAS-gecertificeerde vakmensen verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonmaken van ruim 600 panden, waaronder kantoren, scholen, bedrijfspanden, cleanrooms en appartementencomplexen.

OSchoonmaken is de core business van Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. Hiermee is het ooit begonnen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf, dat ook inzetbaar is voor andere taken die aan het reinigen en schoonmaken gelieerd zijn. Denk daarbij aan huismeesterdiensten, vloeronderhoud en glasbewassing. Voor iedere branche en dienst beschikken we over gespecialiseerde krachten.

Full service schoonmaakbedrijf in Purmerend

Om een uitstekende full service te kunnen garanderen, zorgen we ervoor dat ons personeel in het bezit is van de juiste diploma’s. Daarnaast hechten we veel waarde aan bijscholing. Zo blijft ons personeel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voldoen zij aan de geldende veiligheidseisen. Betrouwbaarheid en uiteraard kwaliteit staan bij ons centraal.

Vakkundige glazenwasser bij schoonmaakbedrijf in Purmerend

Net als al onze andere medewerkers, hebben onze glazenwassers een interne en externe vakspecifieke opleiding afgerond. Dit verzekert u ervan dat de glasbewassing van uw (bedrijfs)pand professioneel gebeurt. Dat wil zeggen: snel, efficiënt en streep- en vlekkeloos. Daarnaast beschikken de glasbewassers over de beste schoonmaakproducten en werken zij met natuurlijkvriendelijke middelen.

Bij ons schoonmaakbedrijf in Purmerend bent u tevens verzekerd van alle benodigde randfaciliteiten. Is uw pand erg hoog, dan komen we langs met een van onze eigen hoogwerkers. Is dat niet het geval, dan volstaat de ladder of kunnen we werken met het hoogwaardige telescoopbewassingssysteem. Wij zorgen ervoor dat alles op-en-top geregeld is voor een snelle en goede schoonmaakbeurt.

Schoonmaakbedrijf Purmerend voor dieptereiniging van keukens

Het goed onderhouden en schoonmaken van (professionele) keukens is van groot belang. Desondanks ontkomt u niet aan een periodieke dieptereiniging, waarbij écht alles wordt meegenomen. Onze vakmensen halen de apparatuur uit elkaar, maken ieder hoekje schoon en zorgen ervoor dat alles weer vet- en stofvrij is. Met de inzet van ons schoonmaakbedrijf in Purmerend kunt u er weer even tegenaan.

Hetzelfde geldt voor een dieptereiniging van uw sanitair. Ongemerkt blijft er veel vuil en restmateriaal achter, dat eens in de zoveel tijd extra aandacht vergt. Met speciale desinfectiemiddelen wordt alles weer echt schoon. De grondige dieptereiniging wordt uitgevoerd volgens de HACCP-richtlijnen, gevolgd door een kwaliteitsinspectie. U ontvangt van ons nadien een bewijs van oplevering voor een 100% hygiënisch schone ruimte.