Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Anna Paulowna

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Anna Paulowna

Professioneel schoonmaakbedrijf Anna Paulowna

Als je een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf zoekt in Anna Paulowna, zit je goed bij Balans Schoonmaak. Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak en zijn uitgegroeid tot een erkend schoonmaakbedrijf in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Balans Schoonmaak heeft ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst, die allen een passie hebben voor het schoonmaakvak. Onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd en ze worden regelmatig bijgeschoold. Omdat onze schoonmaakspecialisten allemaal hun eigen expertise hebben, weet je zeker dat jouw pand weer spic en span is als zij zijn langsgeweest.

Balans Schoonmaak reinigt dagelijks ruim 600 panden door heel Nederland, van Anna Paulowna tot grote steden als Amsterdam en Rotterdam. Het soort panden waar we schoonmaken, loopt flink uiteen. Zo voeren we schoonmaakwerkzaamheden uit bij kantoren, appartementencomplexen en bedrijfs- en winkelpanden, maar ook bij sportcentra, scholen, medische instellingen, cleanrooms en horecagelegenheden. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Anna Paulowna? Wij staan in alle branches voor je klaar en nemen de zorgen over de schoonmaak graag voor jou uit handen

Schoonmaakbedrijf in Anna Paulowna met veel ervaring

Balans Schoonmaak heeft jarenlange ervaring in het schoonmaakvak. En juist omdat we ons al decennialang op de schoonmaakmarkt begeven, zijn onze mensen uitstekend onderlegd. Je kunt bij Balans Schoonmaak altijd rekenen op professionele schoonmaakspecialisten die de gemaakte afspraken nakomen en met je meedenken. Zo zorgen we voor een prettige samenwerking!

Balans Schoonmaak is uitgegroeid tot een grote speler in de schoonmaakmarkt. De aanhoudende groei hebben we te danken aan ons strikte personeelsbeleid en ons oog voor kwaliteit. Onze schoonmaakspecialisten hebben een passie voor het vak en zijn representatief en kundig. En dat zie je terug wanneer wij als schoonmaakbedrijf bij jou in Anna Paulowna zijn langsgeweest.

Wij zijn trots op onze samenwerkingspartners!

Ongeacht de branche waarin we schoonmaken, streven we als schoonmaakbedrijf in Anna Paulowna en de rest van Nederland, altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze schoonmaakspecialisten denken mee over het schoonmaakproces en optimaliseren dit waar nodig. Wij zien onze opdrachtgevers daarom niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

 • Persoonlijk
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
Duravermeer x Balans

Onze schoonmaakdiensten in Anna Paulowna

Als schoonmaakbedrijf in Anna Paulowna nemen jouw zorgen over de schoonmaak graag uit handen. Je kunt onder andere voor de volgende schoonmaakdiensten op ons rekenen: