Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Stolwijk

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Stolwijk

Schoonmaakbedrijf in Stolwijk: experts in het vak

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf die jouw schoonmaakwerkzaamheden écht serieus neemt? Een bedrijf dat zorgt dat jouw medewerkers kunnen werken in een frisse en schone werkomgeving? Kies voor Balans Schoonmaakdiensten en besteed de schoonmaak van jouw werkomgeving zorgeloos uit. Ben je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Stolwijk? Een schoonmaakbedrijf dat betrouwbaar, ervaren en professioneel is? Dan zit je goed bij Balans Schoonmaakdiensten. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat de dagelijkse schoonmaak voor je kan uitvoeren of naar een schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging: als schoonmaakbedrijf Stolwijk staan wij voor je klaar! Wij hebben gecertificeerde specialisten in dienst die allen hun eigen expertise hebben. Als zij bij je zijn langs geweest, is alles gegarandeerd weer spic en span.

Over Balans Schoonmaak

Sinds 1995 is Balans Schoonmaak uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. We hebben ruim 400 gepassioneerde specialisten in dienst die iedere dag ruim 600 panden schoonmaken. Van kantoren, bedrijfs- en winkelpanden en scholen tot cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Voor welke branche je ook op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Stolwijk: Balans Schoonmaakdiensten neemt jouw zorgen graag uit handen.

Natuurlijk zijn wij niet alleen actief als schoonmaakbedrijf Stolwijk, maar ook als schoonmaakbedrijf in grote steden als Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Wij werken onder andere voor

De organisaties voor wie wij schoonmaken, zijn niet enkel onze klanten. Wij zien hen namelijk als samenwerkingspartners. Samen met onze opdrachtgevers streven wij namelijk altijd naar een optimale samenwerking. Wij denken vanuit onze expertise graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren het waar nodig. Ben je benieuwd naar andere samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak? Bekijk hier dan nog meer samenwerkingspartners van ons.

Recencie AZ

Schoonmaakbedrijf Stolwijk voor eenmalige of herhaalde schoonmaak

Als jouw schoonmaakbedrijf in Stolwijk kan je ons inzetten naar eigen wens. Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat op een vast moment jouw pand komt schoonmaken? Dat is geen probleem. Wij passen ons graag aan naar jouw wensen en kunnen bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

Maar ook als je bijvoorbeeld eenmalig een evenement organiseert en extra handen nodig heeft bij de schoonmaak van de ruimte of het sanitair, kan je bij Balans Schoonmaak diensten terecht. Van een feestje tot een zakelijke beurs; onze specialisten staan graag voor je klaar. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website of contact met ons opnemen.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Stolwijk
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Stolwijk

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf Stolwijk met jarenlange ervaring en betrouwbare schoonmakers? Dan zit je goed bij Balans Schoonmaak. Jouw schoonmaakwerkzaamheden kan je met een gerust hart uitbesteden aan onze specialisten. Als schoonmaakbedrijf Stolwijk zijn wij onder andere inzetbaar voor de volgende schoonmaakdiensten:

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!