Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Koudekerk aan den Rijn

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Koudekerk aan den Rijn

Hét schoonmaakbedrijf in Koudekerk aan den Rijn

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar, ervaren schoonmaakbedrijf in Koudekerk aan den Rijn, ben je bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw gebouw weer spic en span wordt en iedereen kan werken in een frisse en schone werkomgeving. Kies voor Balans Schoonmaakdiensten als schoonmaakbedrijf Koudekerk aan den Rijn en geef al jouw schoonmaakklussen zorgeloos uit handen.

Over Balans Schoonmaak

Wij zijn uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Elke dag worden ruim 600 panden door onze gepassioneerde medewerkers gereinigd. Dit kunnen kantoren, bedrijfs- en winkelpanden of scholen zijn, maar ook cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Als schoonmaakbedrijf Koudekerk aan den Rijn zijn wij dus in iedere branche inzetbaar!

Jarenlange ervaring

Balans is sinds 1995 uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf en heeft dus jarenlange ervaring in het schoonmaakvak. Mede dankzij deze ruime ervaring en de certificering van onze medewerkers weet je zeker dat de schoonmaakwerkzaamheden altijd op een professionele en betrouwbare manier worden uitgevoerd. Het maakt niet uit of je kiest voor reguliere schoonmaak of voor specialistische reiniging; bij ons ben je er zeker van dat jouw ruimte weer spic en span is als wij zijn langsgeweest. Je kunt op ons rekenen als schoonmaakbedrijf Koudekerk aan den Rijn!

Wij werken onder andere voor

Samen met onze opdrachtgevers streven wij altijd naar een optimale samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we het waar mogelijk. Organisaties voor wie wij schoonmaken zijn daarom meer dan alleen onze klant. We spreken daarom niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Persoonlijk
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst

Onze schoonmaakdiensten in de regio Koudekerk aan den Rijn

Als je een pand hebt in Koudekerk aan den Rijn of ergens anders in Zuid-Holland, en op zoek bent naar een schoonmaakpartner zit je goed bij Balans! Onze enthousiaste en gepassioneerde medewerkers ontzorgen je graag volledig. Als schoonmaakbedrijf Koudekerk aan den Rijn kunnen wij onder andere de volgende schoonmaakdiensten voor jou uitvoeren:

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane