Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Schoonmaakbedrijf Rijswijk: voor iedere klus

Is uw organisatie gevestigd in Rijswijk of omgeving en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u paraat, of het nu gaat om periodieke schoonmaak of een eenmalige, specialistische reiniging van uw pand(en). Wij ontzorgen u graag van de schoonmaak en vervullen dit op een zeer professionele manier. Al onze specialisten hebben namelijk een eigen expertise in het schoonmaakvak, denkt u aan een expert in chemisch reinigen, glasbewassing, vloeronderhoud, maar ook in huismeesterdiensten. Zo bent u er zeker van de schoonmaak van uw pand op een uiterst zorgvuldige manier gebeurt.

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf. Dit betekent dat we u kunnen helpen met allerlei soorten klussen; van cleanroom reiniging en dieptereiniging tot het schoonmaken van ramen en sanitair. Wij hebben ruim 400 gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst die dagelijks ruim 600 panden schoonmaken. Dit zijn allerlei soorten panden, denkt u aan kantoren, publieke ruimtes, horeca, winkels, sportcentra, medische instellingen, kinderdagverblijven, industrie en meer. Wij kunnen daarom vrijwel iedere klus voor u verzorgen, met uiteraard een schoonmaakspecialist op maat. Bent u benieuwd naar wat we allemaal voor u als schoonmaakbedrijf Rijswijk kunnen betekenen? Werp dan een blik op onze schoonmaakdiensten en schoonmaakbranches.

Wij werken onder andere voor

Wij zien een organisatie waar wij schoonmaken niet als klant, maar meer als samenwerkingspartner. Wij streven namelijk samen naar een optimale samenwerking. Wij denken vanuit onze expertise mee gedurende het gehele schoonmaakproces en adviseren en optimaliseren waar dit nodig is. Zo werken wij onder meer met trots voor AZ Alkmaar. Bent u benieuwd naar onze andere samenwerkingspartners? Neemt u dan hier een kijkje.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Rijswijk

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf Rijswijk? Wij helpen u graag. Onze specialisten maken uw pand(en) schoon van A tot Z. Als schoonmaakbedrijf Rijswijk kunt u onder meer bij ons aankloppen voor de volgende schoonmaakdiensten:

Schoonmaakbedrijf Rijswijk: schoonmaak op maat

Schoonmaakbedrijf Rijswijk? Balans Schoonmaak staat voor u klaar! Wij zijn inzetbaar op de momenten die voor u het beste uitkomen. Dit kunnen periodieke momenten zijn, maar u kunt onze schoonmaakspecialisten ook inschakelen voor een eenmalige klus zoals een evenementen schoonmaak, bouwschoonmaak of na een feestje op de zaak.

Uw wensen staan centraal. Daarom stellen we altijd een schoonmaakplan op maat voor u op. Hierin kunt u aangeven welke schoonmaakdiensten u graag aan ons wilt overlaten en welke momenten voor u het beste uitkomen. Flexibiliteit noemen we dat! Dit wordt door onze klanten dan ook als erg prettig ervaren.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden en een schoonmaakplan op maat, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Rijswijk
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Persoonlijk
 • Altijd een plan op maat Ook voor u!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!