Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Rijswijk

Schoonmaakbedrijf Rijswijk: voor iedere klus

Is jouw organisatie gevestigd in Rijswijk of omgeving en ben je op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor jou paraat, of het nu gaat om periodieke schoonmaak of een eenmalige, specialistische reiniging van jouw pand(en). Wij ontzorgen je graag van de schoonmaak en vervullen dit op een zeer professionele manier. Al onze specialisten hebben namelijk een eigen expertise in het schoonmaakvak, denk aan een expert in chemisch reinigen, glasbewassing, vloeronderhoud, maar ook in huismeesterdiensten. Zo ben je er zeker van de schoonmaak van jouw pand op een uiterst zorgvuldige manier gebeurt.

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf. Dit betekent dat we je kunnen helpen met allerlei soorten klussen; van cleanroom reiniging en dieptereiniging tot het schoonmaken van ramen en sanitair. Wij hebben ruim 400 gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst die dagelijks ruim 600 panden schoonmaken. Dit zijn allerlei soorten panden, denk aan kantoren, publieke ruimtes, horeca, winkels, sportcentra, medische instellingen, kinderdagverblijven, industrie en meer. Wij kunnen daarom vrijwel iedere klus voor jou verzorgen, met uiteraard een schoonmaakspecialist op maat. Ben je benieuwd naar wat we allemaal voor jou als schoonmaakbedrijf Rijswijk kunnen betekenen? Werp dan een blik op onze schoonmaakdiensten en schoonmaakbranches.

Wij werken onder andere voor

Wij zien een organisatie waar wij schoonmaken niet als klant, maar meer als samenwerkingspartner. Wij streven namelijk samen naar een optimale samenwerking. Wij denken vanuit onze expertise mee gedurende het gehele schoonmaakproces en adviseren en optimaliseren waar dit nodig is. Zo werken wij onder meer met trots voor AZ Alkmaar. Ben je benieuwd naar onze andere samenwerkingspartners? Neem dan hier een kijkje.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Rijswijk

Je bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf Rijswijk? Wij helpen je graag. Onze specialisten maken jouw pand(en) schoon van A tot Z. Als schoonmaakbedrijf Rijswijk kan je onder meer bij ons aankloppen voor de volgende schoonmaakdiensten:

Schoonmaakbedrijf Rijswijk: schoonmaak op maat

Schoonmaakbedrijf Rijswijk? Balans Schoonmaak staat voor je klaar! Wij zijn inzetbaar op de momenten die voor jou het beste uitkomen. Dit kunnen periodieke momenten zijn, maar je kunt onze schoonmaakspecialisten ook inschakelen voor een eenmalige klus zoals een evenementen schoonmaak, bouwschoonmaak of na een feestje op de zaak.

Jouw wensen staan centraal. Daarom stellen we altijd een schoonmaakplan op maat voor je op. Hierin kan je aangeven welke schoonmaakdiensten je graag aan ons wilt overlaten en welke momenten voor jou het beste uitkomen. Flexibiliteit noemen we dat! Dit wordt door onze klanten dan ook als erg prettig ervaren.

Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden en een schoonmaakplan op maat, dan kan je geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in Rijswijk
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Persoonlijk
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!