Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Beverwijk

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Beverwijk

Professioneel schoonmaakbedrijf in Beverwijk

Zoek je een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Beverwijk? Dan zit je goed bij Balans Schoonmaak. Wij hebben schoonmaakspecialisten in dienst met passie voor het vak en jarenlange ervaring. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben allemaal hun eigen expertise. Zo is de één expert in glasbewassing, terwijl de ander uitblinkt in vloeronderhoud. Door onze brede kennis van het schoonmaakbak, kan je erop rekenen dat jouw pand weer spic en span is als wij zijn langsgeweest.

Voor zowel eenmalige schoonmaakklussen als schoonmaakonderhoud staan we voor je klaar als schoonmaakbedrijf in Beverwijk. Wij nemen jouw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen, zodat je op andere belangrijke zaken kunt focussen. Op Balans Schoonmaak kan je rekenen!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Specialisten in dienst voor iedere branche

Onze schoonmaakdiensten in Beverwijk

Je kunt op ons rekenen in iedere branche. Als schoonmaakbedrijf in Beverwijk zijn wij inzetbaar voor de schoonmaak van bijvoorbeeld horeca ondernemingen, kantoren, appartementencomplexen en winkels, maar ook voor bijzondere schoonmaak van cleanrooms en medische zorginstellingen. Wij voeren in deze branches verschillende werkzaamheden uit, zoals:

Onze samenwerkingspartners: wij zijn trots!

Als schoonmaakbedrijf in Beverwijk en de rest van Nederland, streven we altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat wij een schoonmaakplan op maat maken en onze schoonmaakspecialisten altijd meedenken over het schoonmaakproces en dit waar nodig optimaliseren. Wij zien onze opdrachtgevers daarom niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans

Schoonmaakplan op maat

Wanneer je ons inschakelt als schoonmaakbedrijf in Beverwijk, stellen we samen met je een schoonmaakplan op. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we langskomen wanneer het jou uitkomt en we de juiste schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Jouw wensen staan bij ons altijd centraal en uiteraard zijn onze schoonmaakspecialisten flexibel. Komt de schoonmaak beter uit in de avond? Of juist ‘s ochtends vroeg? Dit is geen enkel probleem! Deze flexibiliteit wordt door onze klanten erg gewaardeerd.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de schoonmaak van jouw pand of bedrijf in Beverwijk? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Je krijgt binnen 24 uur een reactie van ons.