Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Waddinxveen

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Waddinxveen

Schoonmaakbedrijf Waddinxveen: experts in het vak

Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Waddinxveen en omgeving, ben je bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij zijn een betrouwbaar, ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf. Waddinxveen is de omgeving waar we te werk gaan. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat de dagelijkse schoonmaak voor je kan uitvoeren of naar een schoonmaakbedrijf voor specialistische reiniging: als schoonmaakbedrijf Waddinxveen staan wij voor jou klaar! Bij ons werken diverse gecertificeerde specialisten in dienst die allen hun eigen expertise hebben. Ze zullen er voor zorgen dat alles spic en span is, voordat ze weggaan. Kies voor Balans Schoonmaak als jouw schoonmaakbedrijf Waddinxveen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Waddinxveen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

 

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak, dat al sinds 1995 bestaat, is in de jaren uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf. Iedere dag worden er 600 panden schoongemaakt door onze 400 gepassioneerde specialisten. Van bedrijfs- en winkelpanden tot kantoren en scholen, wij draaien onze handen er niet voor om. Daarnaast zijn wij ook specialist in het schoonmaken van cleanrooms, laboratoria, appartementencomplexen en zorginstellingen. Voor welke branche je ook op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Waddinxveen: Balans Schoonmaakdiensten neemt jouw zorgen graag uit handen.

Natuurlijk zijn wij niet alleen actief als schoonmaakbedrijf Waddinxveen, maar ook als schoonmaakbedrijf in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Wij werken onder andere voor

De organisaties voor wie wij schoonmaken, zijn niet enkel onze klanten, wij zien hen namelijk als samenwerkingspartners. Door samen te werken met onze klanten streven we naar een optimale samenwerking. Hierbij denken we vanuit onze expertise graag mee over schoonmaakproces en optimaliseren het waar nodig. Klik hier en bekijk dan onze samenwerkingspartners.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Waddinxveen

Door onze samenwerking met betrouwbare schoonmakers en jarenlange ervaring, zijn wij het aangewezen schoonmaakbedrijf Waddinxveen voor jouw schoonmaakklus. Wij nemen jouw schoonmaakwerkzaamheden graag uit handen. Je kunt het bij ons met een gerust hart uitbesteden aan onze specialisten. Als schoonmaakbedrijf Waddinxveen zijn wij onder andere inzetbaar voor de volgende schoonmaakdiensten:

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Waddinxveen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op!

Schoonmaakbedrijf in Waddinxveen voor eenmalige of herhaalde schoonmaak

Je kunt ons als schoonmaakbedrijf Waddinxveen inzetten naar eigen wens. Als je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat eenmalig jouw georganiseerde evenement schoon houdt, kan je bij Balans Schoonmaakdiensten terecht. Denk hierbij aan het schoonmaken van de ruimte of het sanitair. Van een feestje tot een zakelijke beurs; onze specialisten staan graag voor je klaar.

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat op een vast moment jouw pand komt schoonmaken? Dat is geen probleem. Wij passen ons graag aan naar jouw wensen en kunnen bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of maandelijks de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf in waddinxveen
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Persoonlijk
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!