Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Barendrecht

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Barendrecht

Balans Schoonmaak: schoonmaakbedrijf in Barendrecht

Je bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Barendrecht? Wij stellen ons graag partij. Met ruim 400 ervaren schoonmakers in dienst, maakt Balans Schoonmaak dagelijks meer dan 600 panden schoon door heel Nederland. En niet zomaar. Onze schoonmakers hebben, naast een grote passie voor het vak, ook een eigen of meerdere specialismen. Dit houdt in dat je een gecertificeerde specialist over de vloer hebt, die oog heeft voor de specifieke schoonmaakklus. Hij/zij weet precies wat er moet gebeuren en hoe. De juiste kennis, middelen en apparaten worden ingezet om de meest optimale schoonmaak resultaten te bereiken. Schoon bij ons is ook écht schoon.

Wil je jouw pand periodiek of eenmalig laten reinigen? Of zoek je een schoonmaakbedrijf in Barendrecht voor specialistische reiniging? Laat het ons weten, dan gaan wij voor jou aan de slag met een schoonmaakplan op maat.

Schoonmaak in verschillende branches in Barendrecht

In welke branche zit jij? Heb je een kinderdagverblijf, een eigen onderneming in de industriële sector, een sportschool, een restaurant of organiseer je evenementen? In welke branche je ook werkzaam bent, als je een schoonmaakbedrijf in Barendrecht zoekt, dan kan je bij Balans Schoonmaak terecht. De specialisten van ons schoonmaakbedrijf in Barendrecht hebben ervaring in verschillende branches. Van kantoren en scholen tot appartementencomplexen en winkelcentra. Daarnaast verzorgen wij ook specialistische reiniging in de industriële sector en medische zorg. Denk bijvoorbeeld aan cleanroom reiniging. Staat jouw branche er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij kunnen je meestal helpen bij jouw aanvraag.

Schoonmaakdiensten in Barendrecht

Ons schoonmaakbedrijf in Barendrecht staat voor je klaar met raad en daad. Wij kunnen je helpen met de volgende schoonmaakwerkzaamheden.

Opdrachtgevers? Veel meer dan dat!

Of we nu kantoren schoonmaken of medische praktijken: als schoonmaakbedrijf in
Barendrecht en de rest van Nederland, streven we altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers.

Duravermeer x Balans
 • Balans Schoonmaak levert al ruim 25 jaar schoonmaakdiensten in en rondom Barendrecht. Onze klanttevredenheidsscore van 99,6% laat zien dat wij onze afspraken nakomen!

 • Vraag een schoonmaak offerte aan voor jouw schoonmaak uitdaging in Barendrecht. Dat kan via het offerte-aanvraag-formulier. Liever direct een afspraak? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • We zoeken naar een mix van verschillende kwaliteiten, zoals personeel met liefde voor het vak, hart voor de zaak en de juiste kennis en kunde. Ook woonplaats is belangrijk. Voor klanten uit Barendrecht zetten wij het liefst ook collega’s uit de regio van Barendrecht in.

 • Duurzaam en maatschappelijk-verantwoord ondernemen staat bij Balans Schoonmaak hoog in het vaandel. Wij opereren als duurzaam schoonmaakbedrijf en zorgen bij ruim 600 bedrijven (ook in Barendrecht) voor een schone en gezondere werkomgeving.

 • Wij zijn uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Ook in Barendrecht.