Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Schagen

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Schagen

Hét schoonmaakbedrijf in Schagen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Schagen? Een schoonmaakbedrijf dat professionele schoonmaakspecialisten in dienst heeft en jarenlange ervaring heeft in het schoonmaakvak? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Wij nemen graag de schoonmaakwerkzaamheden voor jou uit handen. Of je nu op zoek bent naar een eenmalige specialistische reiniging of dagelijkse schoonmaak: wij staan als schoonmaakbedrijf in Schagen graag voor je klaar!

Met meer dan 400 medewerkers zorgen wij ervoor dat we jou snel van dienst kunnen zijn waardoor jouw focus weer op de bedrijfsvoering kan liggen en wij de facilitaire taken uit handen nemen. Bekijk hier welke diensten wij voor jou uit handen kunnen nemen.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Specialisten in dienst voor iedere branche

Onze schoonmaakdiensten in Schagen

Wij zijn als schoonmaakbedrijf Schagen in iedere branche inzetbaar. Heb je een horecaonderneming en zoek je een schoonmaakbedrijf? Geen enkel probleem. Zoek jw een schoonmaakbedrijf voor een kantoorpand, appartementencomplex of medische instelling? Wij staan voor jou klaar. Als schoonmaakbedrijf in Schagen staan we in iedere branche voor je klaar. Bij ons kan je veel verschillende schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Zo weet je snel waar je bij ons aan toe bent!

Wij zijn trots op onze samenwerkingspartners!

Of we nu als schoonmaakbedrijf in Schagen actief zijn of in een ander plaats in Nederland: wij streven altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze schoonmaakspecialisten denken mee over het schoonmaakproces en optimaliseren dit waar nodig. Wij zien onze opdrachtgevers daarom niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans