Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Volendam

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Volendam

Jouw ideale schoonmaakbedrijf Volendam

Leven en werken in een schone, hygiënische omgeving is belangrijk. Dat weet bijna iedereen, maar er is vaak te weinig tijd om een pand goed schoon te houden. Bovendien is er bepaalde kennis en kunde nodig als je een pand écht hygiënisch wilt schoonmaken. Ben je op zoek naar een betrouwbaar en ervaren schoonmaakbedrijf Volendam dat je hierbij kan helpen? Dan zit je goed bij Balans Schoonmaak. Onze schoonmaakspecialisten helpen je graag jouw pand schoon te houden. Van dagelijks schoonmaakonderhoud tot specialistische reinigingen; je kunt het met een gerust hart uitbesteden bij Balans Schoonmaak.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Volendam
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Persoonlijk
 • Expert in schoonmaakonderhoud Jarenlange ervaring in het vak
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is sinds 1995 uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf. Mede door onze jarenlange ervaring, weet je zeker dat de schoonmaakwerkzaamheden in jouw pand worden uitgevoerd door een professioneel schoonmaakbedrijf. Met ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst, worden er dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen (i.o. VVE’s) gereinigd. Als schoonmaakbedrijf Volendam zijn wij dus in iedere branche inzetbaar!

Het schoonmaakbedrijf Volendam met expertise

Bij Balans Schoonmaak hebben we inmiddels jarenlange ervaring in het schoonmaakvak. En die ervaring brengt een bepaalde expertise met zich mee. Ook zijn al onze schoonmaakspecialisten RAS-gecertificeerd. Door dit certificaat en onze ervaring kan je ervan uitgaan dat de schoonmaakwerkzaamheden die je bij ons uitbesteedt, altijd op een professionele manier worden uitgevoerd. Wij verlenen facilitaire diensten in Volendam, maar bijvoorbeeld ook in Purmerend, Zaandam en Amsterdam.

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak – Wij zijn trots!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar om een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Volendam

Welke schoonmaakklus je ook wilt uitbesteden, als schoonmaakbedrijf Volendam hebben wij schoonmaakspecialisten in dienst die expert zijn in hun vakgebied. Zij zorgen altijd voor een duurzame schoonmaak van hoge kwaliteit. Zo weet je zeker dat alles weer spic en span is als zij zijn langsgeweest. Onze medewerkers voeren onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

Als je een specifiek schoonmaakverzoek hebt, kan je altijd contact met ons opnemen Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Volendam? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane
 • Balans Schoonmaak levert al ruim 25 jaar schoonmaakdiensten in en rondom Volendam. Onze klanttevredenheidsscore van 99,6% laat zien dat wij onze afspraken nakomen!

 • Vraag een schoonmaak offerte aan voor jouw schoonmaak uitdaging in Volendam. Dat kan via het offerte-aanvraag-formulier. Liever direct een afspraak? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • We zoeken naar een mix van verschillende kwaliteiten, zoals personeel met liefde voor het vak, hart voor de zaak en de juiste kennis en kunde. Ook woonplaats is belangrijk. Voor klanten uit Volendam zetten wij het liefst ook collega’s uit de regio van Volendam in.

 • Duurzaam en maatschappelijk-verantwoord ondernemen staat bij Balans Schoonmaak hoog in het vaandel. Wij opereren als duurzaam schoonmaakbedrijf en zorgen bij ruim 600 bedrijven (ook in Volendam) voor een schone en gezondere werkomgeving.

 • Wij zijn uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Ook in Volendam.