Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Zaandam

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zaandam voor het onderhouden van jouw bedrijfspand? Of je nu een schoonmaakbedrijf zoekt voor een kinderdagverblijf, kantoorpand, industrie, hotel of onderwijs, wij bieden verschillende specialismen. Wij helpen je graag bij de dagelijkse schoonmaak van jouw bedrijfspand of een andere specialistische klus. Benieuwd hoe onze facilitaire experts jou van dienst kunnen zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Balans is meer dan een schoonmaakbedrijf in Zaandam alleen

Schoonmaken in verschillende sectoren vraagt om diverse specialismen. Om ervoor te zorgen dat de schoonmaak gestructureerd verloopt, maken wij een schoonmaakplan op maat. Wij bespreken graag bij jou op locatie in Zaandam wat er moet gebeuren. Hierin komen de werkzaamheden en de frequentie van de werkzaamheden aanbod. Denk hierbij aan de dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak en de schoonmaakdiensten die daarbij horen.

 • Schoonmaakonderhoud
 • Cleanroomreiniging
 • Glasbewassing
 • Sanitair reinigen
 • Vloeronderhoud

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V in Zaandam

Heb je een bedrijf in Zaandam of in Amsterdam, Spaarndam, Wormerveer, Krommenie, Ilpendam of ergens anders in de omgeving van Zaandam? En ben je op zoek naar een professionele schoonmaakpartner die je volledig kan ontzorgen? Wij brengen graag een scherpe offerte voor je uit.

Schoonmaak in Zaandam - Balans Schoonmaak

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Onze partners in Zaandam:

Organisaties waarmee wij samenwerken zijn meer dan alleen klant. Wij denken graag met je mee en voeren onze schoonmaakwerkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit. Wordt het kantoor even niet gebruikt? In plaats van stofzuigen, blijft er tijd over voor andere werkzaamheden zoals vloerreiniging. In Zaandam en omstreken hebben wij al prettige samenwerkingen mogen realiseren met onze partners!

Balans (schoonmaakbedrijf) strategisch partner
Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane

Wat zeggen anderen over ons?

Reviews van onze partners in Zaandam en omstreken:

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Veelgestelde vragen aan schoonmaakbedrijf Zaandam

We snappen best als je nog vragen hebt, Achint Atwal geeft antwoord:

 • Ja, wij werken altijd met vaste medewerkers die passen bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken we met vaste vervangers voor het geval onze vaste medewerker ziek of met vakantie is.

 • Wij werken al onze medewerkers in op de locatie van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we direct de bijzonderheden van de locatie doornemen.

 • Balans neemt de zorg voor schoonmaak uit handen tegen de beste prijs-kwaliteit verhouding. Aan de hand van jouw opdracht in Zaandam en de frequentie daarvan stemmen wij de beste prijs met je af.

 • Wij hanteren contracten per jaar. Dankzij jaarcontracten kunnen wij een optimale samenwerking verwezenlijken en hoef je minimaal een jaar lang niet om te kijken naar schoonmaakwerkzaamheden.

 • Wij zorgen altijd voor juiste middelen en materialen. Hierbij kiezen wij voor duurzame materialen en producten zodat we het milieu minimaal belasten sommige gevallen zoals de schoonmaak van cleanrooms zorgen onze opdrachtgevers voor de juiste middelen en materialen.

Schoonmaak publieke ruimtes
Schoonmaker van schoonmaakbedrijf in kantoor

Waarom een schoonmaakbedrijf in Zaandam?

Het onderhoud van jouw bedrijfspand, kantoor of schoolgebouw in Zaandam verdient speciale aandacht. Schoonmaken behoort natuurlijk niet tot jouw primaire bedrijfsactiviteiten. Toch is het belangrijk dat het goed gebeurt om de productiviteit en het werkplezier van jouw medewerkers te behartigen. Daar helpen wij je graag bij! Met meer dan 400 opgeleide medewerkers in dienst zorgen we dat jouw pand weer blinkt en straalt.
Onze medewerkers vormen het hart van de organisatie. Daarom vinden wij het uitermate belangrijk dat zij hun werk kunnen doen met plezier en voldoening. Het opleiden en begeleiden van onze medewerkers staat daarom hoog in het vaandel.

Full service schoonmaakbedrijf in Zaandam en omgeving

Balans Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf in Zaandam. Dat wil zeggen dat we je volledig ontzorgen op gebied van schoonmaak. Onze specialisaties lopen uiteen van het onderhoud van schoolgebouwen en kantoorcomplexen, schoonmaak in industriële omgevingen en bedrijven tot  het onderhouden van cleanrooms. We zijn van alle markten thuis!

Jaren lange ervaring

Bij Balans hebben we ruim 35 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Daarnaast zijn onze professionele schoonmakers RAS-gecertificeerd. Mede dankzij onze ervaring en de certificering van onze medewerkers weet je zeker dat de schoonmaakwerkzaamheden altijd op een professionele, betrouwbare manier worden uitgevoerd en jouw medewerkers aan de slag kunnen gaan in een schone werkomgeving. Of het nu gaat om reguliere schoonmaak of specialistische reiniging; bij Balans weet je zeker dat jouw ruimte weer spik en span is als wij met een grote schoonmaak zijn langsgeweest. Op zoek naar een schoonmaakbedrijf Zaandam? Zoek niet verder!

huismeesterdiensten bij Schoonmaakbedrijf in Zaandam

Wanneer je kiest voor het inhuren van een huismeester, wil je allereerst zeker weten dat hij, of zij 100% betrouwbaar is. Bij ons schoonmaakbedrijf in Zaandam bieden wij die garantie. Met een huismeester bespaar je tijd, omdat je zelf geen omkijken meer heeft naar het onderhoud van jouw gebouw. Kleine reparaties en mankementen worden bijvoorbeeld snel verholpen.

Daarnaast vormt de huismeester het aanspreekpunt voor bijvoorbeeld medewerkers, scholieren (in geval van een school) en bewoners (appartementencomplex). Hierdoor zijn de communicatielijntjes kort en kunnen problemen snel uit de wereld worden geholpen. Klanttevredenheid is daarbij belangrijk. Om die reden checkt onze rayonleiders periodiek of de werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd. Met eventueel feedback gaan we vervolgens serieus aan de slag.

Professionele glazenwasser in Zaandam

De buitenkant van jouw (bedrijfs)pand vormt het visitekaartje van jouw onderneming. Onbewust vormen gasten, medewerkers en bezoekers een indruk van jouw bedrijf wanneer ze aan komen rijden en het gebouw zien. Je kunt die indruk sturen door aandacht te besteden aan het uiterlijk. Glasbewassing is daar een voor de hand liggende manier voor. Schone ramen geven een verzorgde indruk.

Onze professionele glazenwassers zijn in te huren voor het complete onderhoud van jouw ruiten, ongeacht de hoogte van jouw gebouw. Indien gewenst of noodzakelijk kan gebruik worden gemaakt van een hoogwerker, of het state-of-the-art telescoopbewassingsysteem. Zo weet je zeker dat jouw pand binnen de kortste keren echt helemaal schoon wordt, zonder slordige strepen. Ook de kozijnen worden hierbij niet vergeten.

Neem contact op met hét schoonmaakbedrijf in Zaandam

Wil je gebruikmaken van de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Zaandam, dan kan je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, en wij sturen jou vervolgens binnen 48 uur een offerte op maat op. Daarin staat welke werkzaamheden we gaan verrichten en tegen welke prijs.

Uiteraard kan je ook altijd eerst even contact opnemen met een van de adviseurs van ons schoonmaakbedrijf in Zaandam. Je kunt daarvoor een bericht achterlaten op de website (reactie binnen 24 uur) of bellen naar 072 – 303 02 10. Onze adviseur legt je dan graag uit wat wij precies voor jou kunnen betekenen.