Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf
Leiderdorp

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Leiderdorp? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres!

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Balans: hét schoonmaakbedrijf in Leiderdorp

Zoek je een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf in Leiderdorp? Dat ben je bij Balans Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Als schoonmaakbedrijf zorgen wij er graag voor dat jouw gebouw te allen tijde fris en schoon is. Zo kan iedereen werken en leven in een schone omgeving. Wil je jouw schoonmaakdiensten zorgeloos uit handen kunnen geven? Zoek niet verder en kies voor Balans Schoonmaakdiensten!

Schoonmaakbedrijf Leiderdorp: jarenlange ervaring

Wist je dat Balans sinds 1995 is uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf? Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring in het schoonmaakvak. Deze ruime ervaring brengt een zekere expertise met zich mee. Daarnaast zijn al onze medewerkers gekwalificeerd, zo weet je zeker dat de schoonmaakwerkzaamheden altijd op een professionele en betrouwbare manier worden uitgevoerd. Of je nu kiest voor reguliere schoonmaak van jouw kantoor, of voor specialistische reiniging van jouw gevel; bij schoonmaakbedrijf Balans ben je verzekerd van een schoon pand!

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Beste prijs / kwaliteit garantie
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6%
 • Flexibel inzetbaar in en nabij de Randstad
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Resultaatgericht en optimale beleving

Over Balans Schoonmaak

Balans is sinds 1995 uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Iedere dag gaan ruim 400 medewerkers enthousiast aan de slag om bedrijfs- en winkelpanden, kantoren, scholen, cleanrooms, laboratoria, appartementencomplexen en zorginstellingen schoon te maken. Dagelijks worden er door Balans Schoonmaakdiensten ruim 600 panden gereinigd. Als schoonmaakbedrijf in Leiderdorp zijn wij ook voor jou inzetbaar!

Onze schoonmaakdiensten in Leiderdorp

Mocht je op zoek zijn naar een schoonmaakbedrijf, dan hoef je niet verder te zoeken. Onze vakspecialisten nemen de schoonmaak van jouw pand graag volledig uit handen. Als schoonmaakbedrijf voeren wij onder andere de volgende schoonmaakwerkzaamheden uit:

Wil je weten wat wij als schoonmaakbedrijf voor jou kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Wat zeggen anderen over ons?

Misschien geloof je ons niet?

Beoordelingen Balans Schoonmaak
Wij scoren een 9.9
 • Nando van Gorkum logo
  Nando van Gorkum TeekensKarstens
  10

  Met Balans Schoonmaak kunnen wij vertrouwen op vakkundige schoonmaak van ons hele pand. Iedere dag werken zij met een vaste ploeg medewerkers, wat zorgt voor vertrouwde gezichten op de werkvloer en vriendelijk contact. Ook heb ik een erg goede relatie met onze accountmanager die, door de korte lijntjes die wij hebben, altijd alles snel weet te regelen.

 • Gaastra logo
  Gaastra Erik Teunissen
  10

  Wij hebben het getroffen met Balans dienstverlening BV als partij voor de schoonmaakwerkzaamheden van ons kantoor. De contacten over de offerte en het contract verliepen soepel en deskundig. De schoonmaakwerkzaamheden worden consciëntieus uitgevoerd en de schoonmaakster is erg prettig in de omgang. Als er iets is de rayonleiding altijd aanspreekbaar en reageren direct, adequaat en deskundig.

 • Nieuwe Koffie logo
  Nieuwe Koffie Mark Jetten
  10

  Een reclamebureau maakt een hoop rommel, viezigheid en kliederboel. Met alternatieve lunches, barista-wedstrijden en kantoorraces is dat ook niet zo gek. Gelukkig zijn de schoonmakers van Balans dienstverlening elke keer weer de onzichtbare kracht die ons kantoor weer klaar maken voor een nieuwe dag.

 • LMH Engineering logo
  LMH Engineering Nathalie Schuitemaker
  10

  Balans dienstverlening maakt dagelijks verschillende kantoren van ons schoon en wij zijn zeer te spreken over hun dienstverlening!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane