Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard

Professioneel schoonmaakbedrijf Heerhugowaard

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard? Een schoonmaakbedrijf dat jouw pand weer helemaal fris en schoon maakt? Zoek dan niet verder. Balans Schoonmaakdiensten kan als schoonmaakbedrijf Heerhugowaard alle schoonmaakdiensten uit handen nemen. Zo is alles in no time weer spic en span.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Heerhugowaard
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!
 • Persoonlijk
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaakdiensten bestaat al sinds 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers in dienst. Onze schoonmaakspecialisten reinigen elke dag zo’n 600 panden, van kantoorschoonmaak, bedrijfs- en winkelpanden en scholen tot cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Als schoonmaakbedrijf Heerhugowaard zijn wij dus voor iedere branche inzetbaar!

Schoonmaakbedrijf Heerhugowaard: jarenlange ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak. Mede dankzij deze ervaring kan je altijd rekenen op een betrouwbare schoonmaak die alles weer glimmend achterlaat. Een andere reden voor onze betrouwbaarheid is de certificering van onze medewerkers. Onze schoonmaakspecialisten krijgen interne en externe scholing, waardoor zij precies weten hoe ze jouw ruimte weer brandschoon kunnen krijgen.

Ben je op zoek naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf Heerhugowaard? Balans Schoonmaak staat graag voor jou klaar!

Samenwerkingspartners van Balans Schoonmaak – Wij zijn trots!

Organisaties voor wie wij de schoonmaakwerkzaamheden verzorgen zijn meer dan alleen onze klant. Samen met onze opdrachtgevers streven we naar een zo optimaal mogelijke samenwerking. Vanuit onze expertise denken we graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren we waar mogelijk. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners. Bekijk hier nog meer samenwerkingspartners van ons.

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Heerhugowaard

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard, dat jouw pand weer helemaal schoon en fris maakt? Dan zit je goed bij Balans Schoonmaak! Onze schoonmaakspecialisten voeren graag de schoonmaakwerkzaamheden voor je uit, of dat nu in een kantoor of hotel is. Als schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard kunnen wij onder andere de volgende schoonmaakdiensten voor jou uitvoeren:

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in Heerhugowaard? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Neem contact op met Shane
Shane
 • Balans Schoonmaak levert al ruim 25 jaar schoonmaakdiensten in en rondom Heerhugowaard. Onze klanttevredenheidsscore van 99,6% laat zien dat wij onze afspraken nakomen!

 • Vraag een schoonmaak offerte aan voor jouw schoonmaak uitdaging in Heerhugowaard. Dat kan via het offerte-aanvraag-formulier. Liever direct een afspraak? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • We zoeken naar een mix van verschillende kwaliteiten, zoals personeel met liefde voor het vak, hart voor de zaak en de juiste kennis en kunde. Ook woonplaats is belangrijk. Voor klanten uit Heerhugowaard zetten wij het liefst ook collega’s uit de regio van Heerhugowaard in.

 • Duurzaam en maatschappelijk-verantwoord ondernemen staat bij Balans Schoonmaak hoog in het vaandel. Wij opereren als duurzaam schoonmaakbedrijf en zorgen bij ruim 600 bedrijven (ook in Heerhugowaard) voor een schone en gezondere werkomgeving.

 • Wij zijn uitgegroeid tot een full service schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers. Wij reinigen dagelijks ruim 600 kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, cleanrooms, laboratoria, zorginstellingen en appartementencomplexen. Ook in Heerhugowaard.