Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Julianadorp

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Julianadorp

Professioneel schoonmaakbedrijf in Julianadorp

Als je op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Julianadorp, zit je goed bij Balans Schoonmaak. Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaakvak en zijn uitgegroeid tot een grote speler in de schoonmaakbranche. Met ruim 400 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers in dienst, reinigen we dagelijks ruim 600 panden door heel Nederland. We zijn dus niet alleen een schoonmaakbedrijf in Julianadorp, maar ook in de rest van Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Iedere dag opnieuw reinigen onze schoonmaakspecialisten een grote diversiteit aan panden. Zo maken we kantoren, appartementencomplexen en bedrijfs- en winkelpanden schoon, maar ook scholen, medische instellingen, cleanrooms, horecagelegenheden en sportcentra. Zoek je een schoonmaakbedrijf in Julianadorp dat jouw schoonmaakwerkzaamheden uit handen kan nemen? Wij staan in iedere branche voor je klaar en ontzorgen je graag volledig op het gebied van schoonmaak in Julianadorp. Want schoonmaken is een vak apart. En laat dat nu juist onze passie zijn.

Schoonmaakbedrijf in Julianadorp en omgeving

Heb je een pand of bedrijf in Julianadorp of omgeving? En zoek je een professionele samenwerkingspartner om je te ontzorgen op schoonmaakgebied? Dan staan wij graag voor je klaar. Wij zijn een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf dat snel schakelt, met je meedenkt en de hoogste kwaliteit biedt. Onze schoonmaakspecialisten zijn gekwalificeerd en hebben allemaal hun eigen expertise. Daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold. Zo weet je zeker dat jouw pand weer spic en span is als wij zijn langsgeweest. Heb je interesse in een van onze diensten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de schoonmaak in Julianadorp? Dan kan je altijd contact opnemen met een van onze schoonmaakadviseurs of direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Onze samenwerkingspartners: wij zijn trots!

In wat voor branche we ook schoonmaken, als schoonmaakbedrijf in Julianadorp en de rest van Nederland, streven we altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij denken als schoonmaakbedrijf in Julianadorp graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren dit waar nodig. Wij zien onze opdrachtgevers daarom niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

 • Persoonlijk
 • Specialisten in dienst voor iedere branche
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Altijd een plan op maat Ook voor jou!

Onze schoonmaakdiensten in Julianadorp

Zoek je een schoonmaakbedrijf in Julianadorp? Wij nemen jouw zorgen over de schoonmaak graag uit handen. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor jou uitvoeren: