Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Ter Aar

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Ter Aar

Schoonmaakbedrijf Ter Aar: geen klus te gek

Heeft u een kantoor in Ter Aar of omgeving en zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf dat u de schoonmaak uit handen neemt? Of heeft u een sportcentrum, winkel, kinderdagverblijf, appartementencomplex of andere ruimte die u graag professioneel wilt laten reinigen? Dan bent u bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Wij hebben een groot aantal schoonmaakspecialisten voor u paraat staan. Zij kunnen u helpen met een eenmalige, specialistische klus, maar kunnen ook op periodieke basis bij u schoonmaken. En omdat onze specialisten allemaal hun eigen expertise in het schoonmaakvak hebben, kunt u ervan uitgaan dat uw pand op een professionele manier onder handen wordt genomen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Ter Aar? Dan staat Balans Schoonmaak voor u klaar!

Over Balans Schoonmaak

Balans Schoonmaak is een full service schoonmaakbedrijf. Dit houdt in dat wij u in bijna alle gevallen kunnen helpen met uw schoonmaakklus. Wij hebben ruim 400 gecertificeerde schoonmaakspecialisten in dienst, allen met een eigen expertise. Samen maken wij dagelijks ruim 600 panden schoon. Aan ervaring zal het ons dan ook niet ontbreken. U kunt onder meer bij ons terecht voor dieptereiniging, gevelreiniging, cleanroomreiniging, schoonmaak onderhoud en vloeronderhoud.

Niet alleen hebben wij een ruim aanbod aan schoonmaakdiensten, ook het aantal branches waarin wij werkzaam zijn is groot. Zo maken wij onder meer schoon bij kantoren, medische instellingen, winkels, horeca, appartementencomplexen, scholen en zelfs industrie. Benieuwd waar wij nog meer schoonmaken? Neem dan een kijkje bij onze schoonmaakbranches.

Wij werken onder andere voor

Wij zien u niet als klant, maar als samenwerkingspartner. Wij denken namelijk graag met u mee gedurende het gehele schoonmaakproces en adviseren en optimaliseren waar mogelijk. Wij hebben onder meer een duurzame samenwerking met AZ Alkmaar. Bent u benieuwd met wie wij nog meer samenwerken? Kijkt u dan hier.

Recensie Robert - Balans Schoonmaak

Schoonmaak op maat

Als schoonmaakbedrijf Ter Aar nemen wij je schoonmaak graag uit handen. Dit doen we op de momenten die u het beste uitkomen. Zo kunnen we op vaste momenten bij u schoonmaken, maar kunt u ook bij ons terecht voor een eenmalige schoonmaak. Denkt u bijvoorbeeld aan de schoonmaak na een feestje op werk, voor de oplevering van een appartementencomplex, of voor de opening van uw winkel.

Uw wensen staan bij ons centraal. Om deze reden stellen we een schoonmaakplan op maat voor u op. Hierin leggen we vast welke schoonmaakdiensten u graag wilt afnemen en welke momenten het beste voor u uitkomen. Wij zijn er flexibel, en dit wordt door onze klanten erg gewaardeerd.

Bent u benieuwd wat wij als schoonmaakbedrijf Ter Aar voor u kunnen betekenen? Dan kunt u geheel vrijblijvend bij ons een offerte opvragen.

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Klanttevredenheidsscore van 99,6% Omdat wij onze afspraken nakomen!
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Persoonlijk
 • Meer dan 400 gespecialiseerde schoonmakers in dienst Schoon uit handen

Zakelijke offerte aanvragen

Vraag een offerte aan en wij komen met een gepast voorstel.

 • Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist
 • Geheel gratis en vrijblijvend
 • Ontvang binnen 24 uur reactie

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze schoonmaakdiensten in Ter Aar

Als schoonmaakbedrijf Ter Aar staan we voor u klaar met raad en daad. Onze specialisten kunnen u onder meer helpen met de volgende schoonmaakdiensten:

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf Pijnacker? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!