Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Den Helder

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Den Helder

Balans Schoonmaak: hét schoonmaakbedrijf in Den Helder

Ben je dringend op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag dat je kan helpen bij een eenmalige klus of die je periodiek de schoonmaakwerkzaamheden uit handen kan nemen? Dan ben je bij Balans Schoonmaak aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met een scala een schoonmaakdiensten in verschillende branches. Onze ruim 400 schoonmakers zijn ervaren en gecertificeerde specialisten die dagelijks zorg dragen voor meer dan 600 panden in heel Nederland. Het gaat hierbij om kantoren, scholen, sport- en winkelcentra, horecagelegenheden en appartementencomplexen. Maar ook de medische zorg en industriële sector behoren tot ons werkgebied.

Ook jou kunnen wij ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Wij stellen graag een schoonmaakplan op maat voor je op. Hierin bepaal je de momenten van schoonmaak die voor jou (en jouw werknemers) het beste uitkomen.

Waarom kiezen voor Balans Schoonmaak?

 • Professioneel schoonmaakbedrijf Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Beste prijs / kwaliteit garantie Vraag snel een offerte aan!
 • Liefde voor het schoonmaakvak Ruim 400 gepassioneerde schoonmakers in dienst
 • Specialisten in dienst voor iedere branche

Onze schoonmaakdiensten in Den Helder

Bij welke klus kunnen wij je helpen? Heb je een kinderdagverblijf en staan de ruiten vol met vieze vingers? Heb je een personeelsfeest gehad in jouw kantoor en is het er een bende? Of ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Helder dat periodiek het schoonmaakonderhoud in jouw onderwijsruimte kan overnemen? Om welke schoonmaakklus het ook gaat, onze specialisten draaien zich er de handen niet voor om. Onze schoonmakers hebben allemaal een eigen (of meerdere) specialisme(n), waardoor men precies weet waarop moet worden gelet. Schoon is bij Balans Schoonmaak dan ook écht schoon. Met de juiste middelen en apparaten laten wij iedere ruimte spic en span achter. Of dit nu om eenmalige, periodieke of specialistische reiniging gaat. Wij zijn het schoonmaakbedrijf in Den Helder dat zijn afspraken nakomt.

Wij kunnen je helpen bij de volgende klussen:

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie van ons. Zo weet je snel waar je bij ons aan toe bent!

Opdrachtgevers? Veel meer dan dat!

Of we nu kantoren schoonmaken of medische praktijken: als schoonmaakbedrijf in Den Helder en de rest van Nederland, streven we altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij denken graag mee over het schoonmaakproces en optimaliseren dit waar nodig. Wij zien onze opdrachtgevers daarom niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans