Meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist!
Klanttevredenheid 99,6%

Schoonmaakbedrijf Bussum

Ons bedrijf is groot geworden met schoonmaakonderhoud. Sinds 1995 zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend schoonmaakbedrijf met ruim 400 enthousiaste medewerkers.

 • 12x per jaar kwaliteitscontrole

  Samen met jouw vaste Rayon Manager

 • 4x per jaar evaluatiegesprek

  Inclusief Rayon en Operationeel Manager

 • Ziekteverzuim lager dan 5%

  400+ schoonmakers in dienst

 • Balans is actief sinds 1980

  Wij scoren een 9,9/10

Schoonmaakbedrijf Bussum

Balans Schoonmaak: jouw partner in schoon

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Bussum? Dan ben je aan het juiste adres bij Balans Schoonmaak. Met ruim 400 ervaren en gepassioneerde en schoonmakers in dienst, hebben wij voor iedere klus een specialist in dienst. En wij zeggen specialist, omdat onze schoonmakers gecertificeerd zijn in de klussen die je ons aanbiedt. Van glazenwassers tot gevelreinigers en huismeesters. Daarnaast hebben wij ook specialisten in cleanroom reiniging en dieptereiniging.

Schoonmakers die precies weten waar ze op moeten letten en welke schoonmaakmiddelen en -apparaten geschikt zijn voor de klus. Schoonmaken is een vak apart, maar wij weten hoe het moet! Heb je een specifieke schoonmaakklus voor ons schoonmaakbedrijf in Bussum? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Waarschijnlijk kunnen wij ook jou helpen met raad en daad.

Schoonmaakbedrijf Bussum: branches

Ben je de eigenaar van een kinderdagverblijf? Ben je verantwoordelijk voor het onderhoud in jouw appartementencomplex? Heb je een bedrijf in de industriële sector of misschien in de medische zorg? Om welke branche het ook gaat, ons schoonmaakbedrijf in Bussum neemt jou graag de schoonmaak uit handen. Wij maken dagelijks in ruim 600 panden schoon. Dit zijn panden in verschillende branches. Denk aan het onderwijs, medische zorg, vastgoed, horeca en evenementenbranche. Ons schoonmaakbedrijf in Bussum is hier inzetbaar voor eenmalige en periodieke klussen. Ook voor specialistische reiniging kun je bij ons terecht. Zo hebben wij bijvoorbeeld specialisten in dienst met ruime ervaring in de industriële sector. Ben je op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Bussum?

Wij stellen graag een persoonlijk schoonmaakplan voor jou op. Wij maken duidelijke afspraken en doen de schoonmaak op de momenten die voor jou (en jouw werknemers) het beste uitkomt.

Onze schoonmaakdiensten in Bussum

Benieuwd wat onze schoonmaak specialisten voor jou kunnen betekenen? Hieronder ziet je een greep uit onze schoonmaakdiensten:

Onze samenwerkingspartners: wij zijn trots!

Als schoonmaakbedrijf in Bussum en de rest van Nederland, streven we altijd naar een optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat wij een schoonmaakplan op maat maken en onze schoonmaakspecialisten altijd meedenken over het schoonmaakproces en dit waar nodig optimaliseren. Wij zien onze opdrachtgevers daarom niet als klanten, maar als samenwerkingspartners.

Duravermeer x Balans